Νέα

Μοναχικός άντρας θέλει τη συμβουλή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δοκιμασε μια φορα εκστασυ στο σπιτι σου, μονος σου και πιθανως να ανακαλυψεις τη λυση

Λες μαλακίες.

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά έχω δοκιμάσει (και όχι μόνο μια φορά, και πάνε πολλά χρόνια) pure acid.

ΔΕΝ ήμουν όμως στην κατάσταση που περιγράφει ο φίλος για τον εαυτό του.

Εμένα με βοήθησε, αλλά δεν έψαχνα πως να βγω από κάτι που έβλεπα σα λούκι. Ήμουν έξω, και ήθελα να δω παραπέρα.

Αυτά τα πράματα ΙΣΩΣ βοηθάνε, αλλά ίσως φέρνουν την καταστροφή.
Και ΞΕΡΩ πολλούς (τότε φίλους μου) που πήδηξαν απ' τον 6ο γιατί πήραν την ουσία σε λάθος στιγμή (και χωρίς επιτήρηση).

Άσε λοιπόν τις μαλακίες, γιατί η ημιμάθεια σου μπορεί να αποβεί μοιραία για κάποιον άλλο.

Ηλίθιε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν είναι εθιστικό το acid, βρε κόπανε και συ!

Τι το πέρασες, ηρωϊνη?
Ολα ετσι ξεκινανε εξυπνε.....

Ξεθαρρευεις μετα και δοκιμαζεις κατι ποιο δυνατο, ποιο δυνατο .... και παει λεγοντας

Αμεσως στην ηρωινη εσυ ...... :headbang:
Εννοω στα ακρα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λες μαλακίες.

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά έχω δοκιμάσει (και όχι μόνο μια φορά, και πάνε πολλά χρόνια) pure acid.

ΔΕΝ ήμουν όμως στην κατάσταση που περιγράφει ο φίλος για τον εαυτό του.

Το καθε ατομο το επηρεαζει διαφορετικα.
Ειδικα αμα εχει καποια διαταραχη.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
να πας σε γραφειο συνοικεσιων

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Με αφορμή τον προβληματισμό του δημιουργού του θρεντ θα σας πω τα εξής:

Σίγουρα τα γραφεία συνοικεσίων δεν είναι λύση και δη για νέους ανθρώπους. Αν παρατηρήσετε εκεί πάνε κάτι σιτεμένοι και κάτι σιτεμένες.
Δυστυχώς πλέον στις μέρες μας το φλέρτ έχει γίνει "είδος προς εξαφάνιση". Πολλοί άντρες φοβόμαστε να φλερτάρουμε γιατί βλέπουμε μια διαρκή αναπτυσόμενη "κρύα" συμπεριφορά από γυναίκες. Κάποιες γυναίκες μας λένε ζώα γιατί είμαστε κάμακες, άλλες πάλι μας λένε "πουσταριά" γιατί δεν φλερτάρουμε... άλλες μας λένε "φοβιστιάρηδες" Σίγουρα πάντως εαν κανείς αρέσει σε μια γυναίκα εκείνη του δίνει το ΟΚ για να κάνει ΕΠΙΘΕΣΗ. Εαν εσύ παλεύεις μόνος σου και δεν βλέπεις ανταπόκριση ή καμία θετική κίνηση δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σίγουρα η λύση για έναν μοναχικό άνθρωπο όπως ο φίλος του θρεντ δεν είναι είναι οι οίκοι ανοχης. Οι οίκοι ανοχής είναι ένα στάδιο, ένα στάδιο από το οποίο περνάνε οι έφηβοι ή ίσως περιστασιακά πηγαίνουν κάποιοι που έχουν προβλήματα στην ερωτική τους ζωή με τη σύντροφό τους (χωρισμοί, διαζύγια κλπ.)
Ένας νέος άνθρωπος δεν πρέπει να αναζητά την κοινωνικότητα και την ανθρωπιά μέσα στα μπουρδέλα. Εκεί απλώς είσαι μηχανή. Πηγαίνεις, κάνεις την βιολογική σου ανάγκη και φεύγεις. Πάντα με προφυλάξεις φυσικά. Δεν μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα έτσι.
Αυτό που μπορεί να κάνεις κανείς να αναπτύσει την κοινωνικότητά του, μέσω κοινών φίλων, γνωστών, να ξεκινήσει κάποιο χόμπυ κ.λπ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είμαι ένας μοναχικός κύριος 35 ετών που αναζητεί γυναικεία συντροφιά. Οι λίγες εμπειρίες που έχω από οίκους ανοχής δεν ήταν καλές γιατί δεν μου προσέφέραν αυτό που θέλω. Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα. ¨Εχω μελετήσει ενδελεχώς το site αλλά δεν κατάφερα να βρω ποιά θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση μου. Ένα call girl σε ξενοδοχείο; Ένα μασατζίδικο που παρέχει άνεση χρόνου και χαλάρωση; Κάποια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής της οποίας οι υπηρεσίες είναι κοντά σε αυτό που λέμε GFE; ¨Η μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσω να επισκέπτομαι στριπτιζάδικα, να παίρνω χορούς και να επιλέγω αυτή που θέλω για πριβέ;

Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.

¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.
τυπε δεν εχεις θεση στον πληρωμενο ερωτα
εισαι αγαπουλης :grin:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σίγουρα δεν είναι προσόν δυστυχώς στις μέρες μας να είναι κανείς αγαπούλης. Πέρα από τη πλάκα έχεις απόλυτο δίκιο.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εγω νομιζω οτι ο τυπος που ανοιξε το θρεντ εκανε την πλακα του...
Τζαμπα ασχολουμαστε...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Είμαι ένας μοναχικός κύριος 35 ετών που αναζητεί γυναικεία συντροφιά. Οι λίγες εμπειρίες που έχω από οίκους ανοχής δεν ήταν καλές γιατί δεν μου προσέφέραν αυτό που θέλω. Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα. ¨Εχω μελετήσει ενδελεχώς το site αλλά δεν κατάφερα να βρω ποιά θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση μου. Ένα call girl σε ξενοδοχείο; Ένα μασατζίδικο που παρέχει άνεση χρόνου και χαλάρωση; Κάποια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής της οποίας οι υπηρεσίες είναι κοντά σε αυτό που λέμε GFE; ¨Η μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσω να επισκέπτομαι στριπτιζάδικα, να παίρνω χορούς και να επιλέγω αυτή που θέλω για πριβέ;

Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.

¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.

Με αυτό που περιγράφεις, γραφειο συνοικεσίων σκέφτηκες? Δεν σου είπαμε να φορτωθείς για μια ζωή μία που δεν γουστάρεις, αλλά αυτά που λές είναι πολύ πιθανό να τα βρείς απο το 3ο ραντβού με το όποιο πιθανό ταίρι.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Δεν έχω τίποτα δικό μου σε αυτή τη ζωή, ούτε ελπίδα να αποκτήσω. Ξέρω ότι θα πεθάνω χωρίς να έχω ζήσει ούτε μια μέρα. Αλλά θέλω να κάνω το ενδιάμεσο λίγο πιο υποφερτό. Να το φέρω λίγο πιο κοντά σε αυτό που ζουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Οπα εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις ελπίδα να αποκτήσεις τίποτα, άσε τις γυναίκες και τις αγκαλίτσες και πήγαινε στον καλύτερο ψυχίατρο που μπορείς να βρείς.

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τί να σας εξηγήσω απ' τη ζωή μου...

Μακάρι να είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα 10 χρόνια πριν.

wanderer13

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
4
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τί να σας εξηγήσω απ' τη ζωή μου...

Μακάρι να είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα 10 χρόνια πριν.

Επιμενεις να εισαι οτι να ναι πιστευοντας οτι πλεον εισαι σε μια τελεσιδικη κατασταση απο την οποια δεν μπορεις να σωθεις ή οτι τεσπα καποια πραγμα επρεπε να γινουν πιο νωρις και τωρα ειναι πολυ αργα. Ποτε δεν ειναι πολυ αργα ακομα και αν εισαι 60 χρονων.

Αλλα κλασσικα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σίγουρα ο eumenides  πρώρα πρώτα πρεπει να βοηθήσει τον εαυτό του. Πολλοί βρίσκονται στη θέση του, είναι λογικό μετά απο κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να αντιδρά κατ' αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα και μια συμβουλή ψυχοθερεαυτή δεν θα ήταν άσχημη ιδέα όπως και αναφέρει και κάποιος παραπάνω. Δεν είναι κακό κανείς να απευθύνεται σε ειδικούς. Πολλοί από μας έχουμε προβλήματα ψυχολογικά και νομίζουμε πως είναι τρελός κάποιος μόλις αποφασίσει να το ψάξει λίγο.

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ να βοηθήσω τον εαυτό μου. Τον τελευταίο καιρό. Γιατί δεν άντεξα άλλο. Και γιατί τη στιγμή που έπιασα πάτο συνέβησαν κάποιες ευτυχείς συγκυρίες. Η πιο σημαντική, ότι συνάντησα μια παλιά μου φίλη. Απ' την εποχή που είχα φίλους. Όταν βρίσκεσαι στην κατάσταση που βρισκόμουν εγώ, οι άνθρωποι που σε πλησιάζουν να σου μιλήσουν το κάνουν ή για να σου ρίξουν μια σφαλιάρα να πας πιο κάτω ή για να σπάσουν πλάκα και να νιώσουν ανώτεροι. Όλοι οι υπόλοιποι σε αποφεύγουν. Αναπάντεχα, η παλιά μου φίλη μου μίλησε σα να ήμουν φίλος της. Και έγινα ευτυχισμένος. Αισθάνθηκα το συναίσθημα της χαράς, μετά από ούτε εγώ ξέρω πόσα χρόνια.

Από τότε ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου. Πηγαίνω στις καφετέριες και βλέπω τους νέους που διασκεδάζουν, πηγαίνω σινεμά (με επηρέασε το taxi driver με τον Ντε Νίρο), (ξαναπήγα σε μπουρδέλο)... Αγοράζω ρούχα για να πιάνω κουβέντα με όμορφες πωλήτριες (lol)... Κάπου πικραίνομαι γιατί όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών που βλέπω μού απαγόρευαν να βγαίνω απ' το σπίτι (αρρωστημένες καταστάσεις). Απ' την άλλη υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αυτή είναι η ζωή. Ότι έτσι ζουν οι άνθρωποι. Δε θέλω να το ξεχάσω πάλι.

Καταλαβαίνω αυτό που μου λέτε. Ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη να έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Να έχει φίλους, να έχει ένα ταίρι να μοιράζεται τη ζωή του. Να κάνουν πράγματα μαζί. Δεν υπάρχουν υποκατάστατα για τα παραπάνω. Και το καλύτερο call girl να βρω, πάλι στην απομόνωση θα ζω.

Πριν 10 χρόνια πίστευα ότι ήμουν σε μια κατάσταση τελεσίδικη. Ότι κάποιος με μούτζωσε όταν γεννήθηκα και η μοίρα μού επιφύλασσε μόνο δεινά. Δεν πίστευα ότι τη μοίρα μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας.

Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τόσα χρόνια... Τότε ήμουν νέος και υγιής. Τώρα δεν είμαι. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω σε μια γυναίκα. Θα σας έχει τύχει να δείτε ένα κακό όνειρο και μισοξυπνώντας να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας ότι δεν είναι αλήθεια. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ καμιά φορά, με τη διαφορά ότι στον ύπνο μου βλέπω ότι η πραγματικότητα ήταν ένα κακό όνειρο που πέρασε. Και μετά, μισοξυπνώντας, διαπιστώνω ότι δεν ήταν όνειρο. Είναι αλήθεια.

Τη στροφή που έκανα στη ζωή μου, δεν την έκανα από ελπίδα για το μέλλον. Όχι συνειδητά τουλάχιστον. Την έκανα για να υποφέρω λιγότερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι γενικα εισαι μοναχικος.Δεν πρεπει να εχεις πολλες παρεες,Γραφεις κυριος 35 ετων το λες σαν να λες ειμαι 70 ετων!τα 35 ειναι μια καλη ηλικια δεν εισαι και κανας γέρος!Κ'εγω 38 ειμαι!Βεβαια εγω ειμαι στη Ρωσσια που εχει πολυ μουνι :)Αλλα και στην Ελλαδα πιστευω μπορεις ανετα να βρεις μια 28-30 ετων.Δε νομιζω οτι ειναι δυσκολο.Βεβαια εξαρταται απο την εμφανιση σου :think:Αν εισαι 150 κιλα καραφλος και δεν βλεπεσε φυσικο ειναι να μην μπορεις να βρεις γκομενα με τιποτα.Ενα αλλο ειναι το οικονομικο?Αν εισαι παμφτωχος ανεργος και αφραγκος σιγουρα θα σου ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποια γκομενα.Νομιζω οτι πρεπει να διαλεξεις σαν ιδεολογια τον ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟ! :)Αν φερουμε 1,5 με 2 εκατομυρια γυναικες στην Ελλαδα σιγουρα θα βρεις οσες γκομενες θελεις!  [youtube=425,350]vKax7W_CWvQ[/youtube]

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου τη προβλημα εχεις ακριβως και δεν βρισκεις καθολου γυναικα να κανεις σχεση?Αν θελεις φυσικα να απαντησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι γενικα εισαι μοναχικος.Δεν πρεπει να εχεις πολλες παρεες,Γραφεις κυριος 35 ετων το λες σαν να λες ειμαι 70 ετων!τα 35 ειναι μια καλη ηλικια δεν εισαι και κανας γέρος!Κ'εγω 38 ειμαι!Βεβαια εγω ειμαι στη Ρωσσια που εχει πολυ μουνι :)Αλλα και στην Ελλαδα πιστευω μπορεις ανετα να βρεις μια 28-30 ετων.Δε νομιζω οτι ειναι δυσκολο.Βεβαια εξαρταται απο την εμφανιση σου :think:Αν εισαι 150 κιλα καραφλος και δεν βλεπεσε φυσικο ειναι να μην μπορεις να βρεις γκομενα με τιποτα.Ενα αλλο ειναι το οικονομικο?Αν εισαι παμφτωχος ανεργος και αφραγκος σιγουρα θα σου ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποια γκομενα.Νομιζω οτι πρεπει να διαλεξεις σαν ιδεολογια τον ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟ! :)Αν φερουμε 1,5 με 2 εκατομυρια γυναικες στην Ελλαδα σιγουρα θα βρεις οσες γκομενες θελεις!  [youtube=425,350]vKax7W_CWvQ[/youtube]
Δημητρη, περιμενα να χωθείς περισσοτερο στην ξανθια της "συντελειας".
Δεν επρεπε να εισαι τοσο ευγενικος μαζι της.
Ειδικα εκει που στραβωσε οταν μιλησες για ελλεεινιδες, επρεπε να της τα χωσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη, περιμενα να χωθείς περισσοτερο στην ξανθια της "συντελειας".
Δεν επρεπε να εισαι τοσο ευγενικος μαζι της.
Ειδικα εκει που στραβωσε οταν μιλησες για ελλεεινιδες, επρεπε να της τα χωσεις.
Οχι γιατι δεν ειναι κακια :)μου φανηκε πολυ καλο κοριτσακι.και ο Μανος πολυ καλο παιδι μου φανηκε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Κι εγω εχω και γαμω τα ψυχολογικα
Να κανουμε λεσχη βαρεμενων και να τα λεμε...!

Βεβαια, για να πω την αληθεια, εγω διασκεδαζω ακομα με την κατασταση μου (ειμαι 24), αλλα σε μια δεκαετια ισως να εχει παψει να 'χει πλακα. Τοτε θα αποτανθω στον Εθνικογαμισμο ή στον Καρατζαφερη. Βλεποντας και κανοντας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom