Νέα

Μοναχικός άντρας θέλει τη συμβουλή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Αν ο άνθρωπος (ηλικίας 35 ετών, το τονίζω) ήθελε να του πούμε να πάει να βγάλει γκόμενα, δεν θα έγραφε στο bourdela τελεία com, θα έγραφε στο Cosmopolitan.
Και μία παρατήρηση: Δεν με ενδιαφέρει να κρίνω και δεν κρίνω. Αλλά αν θα έπρεπε να τοποθετηθώ σε μία κλίμακα αξιών, περισσότερο αξιοκατάκριτη θα έβλεπα κατά τη γνώμη μου, την στάση ενός άντρα που ενώ έχει σύζυγο/σύντροφο/γκόμενα, ωστόσο νιώθει την ανάγκη/επιθυμία/διάθεση να κινηθεί στους χώρους του αγοραίου έρωτα και λιγότερο έως και ελάχιστα κατακριτέα την απόφαση ενός μοναχικού άντρα να βρει μια διέξοδο στον συγκεκριμένο χώρο.
Αυτό σίγουρα όχι ως γενική τοποθέτηση (αφού ο καθένας πράττει με βάση τα προσωπικά του δεδομένα και κριτήρια), αλλά ως απάντηση σε ορισμένους από τους προλαλήσαντες οι οποίοι - εμμέσως πλην σαφώς - έσπευσαν να καταδείξουν ότι ναι μεν γυρνάνε στα μπουρδέλα, αλλά ωστόσο έχουν γκόμενες.
Επί της ουσίας τώρα, ο άνθρωπος έθεσε ένα σαφές ερώτημα, το οποίο όλοι ψάχνουμε, αλλά ίσως το θέτουμε με άλλη διατύπωση.
Για λόγους αρχής, δεν θεωρώ ικανό τον εαυτό μου για να δώσει οδηγίες. Σίγουρα όμως ισχύει αυτό που υπαινίχθηκε ένας συνάδελφος πιο πάνω, ότι δηλαδή, μπαίνοντας στο σαφάρι του αγοραίου έρωτα, πρέπει εκ των προτέρων να έχεις απόλυτα ξεκαθαρίσει ως προς το πού μπορεί να φτάσει η τσέπη σου και μάλιστα ότι έχεις την ικανότητα να σταματήσεις την στιγμή που βλέπεις ότι ξεπερνάς το όριο. Προσωπικά, είμαι παθών στο ζήτημα αυτό, γι' αυτό και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Επίσης, μιας και είναι σχετικά επίκαιρο, ένα άλλο θέμα αφορά στο κεφάλαιο "σεξ και υγεία", όπου και πάλι καλό είναι να ξέρεις εξ αρχής μέχρι που μπαίνουν για σένα τα όρια ασφαλείας, ειδικά αν ψάχνεις αυτό που σωστά κατονομάζεις ως girlfriend experience.
Κατά τα άλλα, κανείς δεν θέλει να ζήσει μια ψυχρή εμπειρία. Όλοι ψάχνουμε αυτό που ονομάζεται με διαφορετικές λέξεις τρυφερότητα/ζεστασιά/ευαισθησία/καύλα, με δεδομένο φυσικά τον όρο της αμοιβαιότητας.
Ως προς το πού θα κινηθείς, ελπίζω κάποιοι έμπειροι συνάδελφοι να θελήσουν να απαντήσουν.   

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είμαι ένας μοναχικός κύριος 35 ετών που αναζητεί γυναικεία συντροφιά. Οι λίγες εμπειρίες που έχω από οίκους ανοχής δεν ήταν καλές γιατί δεν μου προσέφέραν αυτό που θέλω. Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα. ¨Εχω μελετήσει ενδελεχώς το site αλλά δεν κατάφερα να βρω ποιά θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση μου. Ένα call girl σε ξενοδοχείο; Ένα μασατζίδικο που παρέχει άνεση χρόνου και χαλάρωση; Κάποια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής της οποίας οι υπηρεσίες είναι κοντά σε αυτό που λέμε GFE; ¨Η μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσω να επισκέπτομαι στριπτιζάδικα, να παίρνω χορούς και να επιλέγω αυτή που θέλω για πριβέ;

Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.

¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.
παιξε τζοκερ...κι αν σου κατσει... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είμαι ένας μοναχικός κύριος 35 ετών που αναζητεί γυναικεία συντροφιά. Οι λίγες εμπειρίες που έχω από οίκους ανοχής δεν ήταν καλές γιατί δεν μου προσέφέραν αυτό που θέλω. Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα. ¨Εχω μελετήσει ενδελεχώς το site αλλά δεν κατάφερα να βρω ποιά θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση μου. Ένα call girl σε ξενοδοχείο; Ένα μασατζίδικο που παρέχει άνεση χρόνου και χαλάρωση; Κάποια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής της οποίας οι υπηρεσίες είναι κοντά σε αυτό που λέμε GFE; ¨Η μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσω να επισκέπτομαι στριπτιζάδικα, να παίρνω χορούς και να επιλέγω αυτή που θέλω για πριβέ;

Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.

¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.

αυτα που ζητας, αγκαλιτσες και συντροφικοτητα ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του γαμου. Βρες και μια αναξιοπαθουσα μην σε πρηζει και πολυ και προχωρα χαλαρα.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα.

νομιζω αυτο ειναι οτι πρεπει για σενα......

URL]]

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Ειπώθηκαν ήδη αρκετά σωστές απαντήσει, σχετικά με το ότι είναι καλύτερα να κάνεις τις αναζητήσεις σου εκτός αγοραίου έρωτα. Αλλα εγώ θέτω ως δεδομένο ότιεδώ μπήκες για συγκεκριμένες απαντήσεις άρα θα γίνω σαφής: Μια GFE κοπέλα απο Studio (Βλέπε κριτικές) ή call girl αν αντέχει η τσέπη σου (βλεπε πάλι κριτικές) είναι η λύση σου αρκεί όπως ήδη ειπώθηκε να ξέρεις που να σταματήσεις τους συναισθηματισμούς.

Χρειάζεσαι όμως τακτική επαφή για να κερδίσεις αυτό που θές, θα έλεγα μια φορά κάθε 10ημέρες με την ίδια κοπέλα, αφου καταλήξεις ότι είναι αυτό που θέλεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Φίλε αν εννοείς πως το σεξ που απόλαυσες στα σπίτια σου φάνηκε πολύ ψυχρό και μηχανικό και δεν το ευχαριστήθηκες, τότε ίσως το να δοκίμαζες με κάποιο κωλ γκερλ, για περισσότερη άνεση χρόνου, δυνατότητα να πεις και καμιά κουβέντα κλπ, έχει κάποια λογική.

Αλλά αν επιθυμείς να κάνεις σχέση με κοπέλα του επαγγέλματος, βρίσκεσαι σε πολύ ολισθηρά μονοπάτια!!
Το πλέον πιθανό είναι πως δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, αλλά σίγουρα το χειρότερο ενδεχόμενο είναι να τα καταφέρεις!!

Βρες μια κανονική γυναίκα να στα προσφέρει αυτά που ζητάς. Οι πουτάνες δεν είναι "κανονικές", δυστυχώς για αυτές κυρίως. Έχουν εκχωρήσει την προσωπικότητά τους, τα αισθήματα τους, τα πάντα στο βωμό του χρήματος.

Ακόμα και πολύ έμπειρος πουτανιάρης να είναι κανείς και άπειρη να είναι η πουτάνα, οπότε να νομίζει πως αυτός την "παίζει", για λίγο καιρό θα συμβεί αυτό. Μετά αυτή θα ξυπνήσει και θα παίζει αυτή, τον έμπειρο μιλάμε.
Κι αν είναι κανείς πάρα πολύ έμπειρος ξέρει πότε συμβαίνει αυτό και "την κάνει". ;)
Αν είναι άπειρος σαν κι εσένα θα κολλήσει και την έβαψε! Χέστα τα λεφτά! Για την ψυχική σου ισορροπία μιλάω που θα πάει στο διάολο.

Συμπέρασμα. Πουτάνες = γαμήσι! Ίσως με κάποιες (ή για κάποιους) καλύτερο, με κάποιες (ή για κάποιους άλλους) χειρότερο.

Για αισθήματα, αλλού...  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δαγκωτό :thumbsup:

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως κάποιοι παρεξηγήσατε, δεν ψάχνω να ερωτευθώ στα μπουρδέλα. Ψάχνω την τρυφερότητα της σαρκικής επαφής. Να πληρώσω για να κρατήσω μια κοπέλα στην αγγαλιά μου. Είχα την εντύπωση από κάποιες εμπειρίες "συναδέλφων" ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Ελπίζω να μην έκανα λάθος.

Δυστυχώς το να βρω γκόμενα είναι αποκλεισμένη επιλογή. Δεν είμαι μοναχικός με τη θέληση μου. Δεν προσφεύγω στον πληρωμένο έρωτα από χόμπι. Έχω άλυτα προσωπικά προβλήματα και δεν ξέρω που θα καταλήξω χωρίς μια ψευδαίσθηση συντροφικότητας.

Soulbrother σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ειδικά στο θέμα της υγείας, το όριο είναι να λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις. Στο χρηματικό τα πράγματα είναι στενόχωρα, αλλά μπορεί να υπάρξει μια ελαστικότητα. Μια ευχάριστη εμπειρία, κι ας είναι σε αραιά διαστήματα, μου αρκεί.

Αν ο άνθρωπος (ηλικίας 35 ετών, το τονίζω) ήθελε να του πούμε να πάει να βγάλει γκόμενα, δεν θα έγραφε στο bourdela τελεία com, θα έγραφε στο Cosmopolitan.
Και μία παρατήρηση: Δεν με ενδιαφέρει να κρίνω και δεν κρίνω. Αλλά αν θα έπρεπε να τοποθετηθώ σε μία κλίμακα αξιών, περισσότερο αξιοκατάκριτη θα έβλεπα κατά τη γνώμη μου, την στάση ενός άντρα που ενώ έχει σύζυγο/σύντροφο/γκόμενα, ωστόσο νιώθει την ανάγκη/επιθυμία/διάθεση να κινηθεί στους χώρους του αγοραίου έρωτα και λιγότερο έως και ελάχιστα κατακριτέα την απόφαση ενός μοναχικού άντρα να βρει μια διέξοδο στον συγκεκριμένο χώρο.
Αυτό σίγουρα όχι ως γενική τοποθέτηση (αφού ο καθένας πράττει με βάση τα προσωπικά του δεδομένα και κριτήρια), αλλά ως απάντηση σε ορισμένους από τους προλαλήσαντες οι οποίοι - εμμέσως πλην σαφώς - έσπευσαν να καταδείξουν ότι ναι μεν γυρνάνε στα μπουρδέλα, αλλά ωστόσο έχουν γκόμενες.
Επί της ουσίας τώρα, ο άνθρωπος έθεσε ένα σαφές ερώτημα, το οποίο όλοι ψάχνουμε, αλλά ίσως το θέτουμε με άλλη διατύπωση.
Για λόγους αρχής, δεν θεωρώ ικανό τον εαυτό μου για να δώσει οδηγίες. Σίγουρα όμως ισχύει αυτό που υπαινίχθηκε ένας συνάδελφος πιο πάνω, ότι δηλαδή, μπαίνοντας στο σαφάρι του αγοραίου έρωτα, πρέπει εκ των προτέρων να έχεις απόλυτα ξεκαθαρίσει ως προς το πού μπορεί να φτάσει η τσέπη σου και μάλιστα ότι έχεις την ικανότητα να σταματήσεις την στιγμή που βλέπεις ότι ξεπερνάς το όριο. Προσωπικά, είμαι παθών στο ζήτημα αυτό, γι' αυτό και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Επίσης, μιας και είναι σχετικά επίκαιρο, ένα άλλο θέμα αφορά στο κεφάλαιο "σεξ και υγεία", όπου και πάλι καλό είναι να ξέρεις εξ αρχής μέχρι που μπαίνουν για σένα τα όρια ασφαλείας, ειδικά αν ψάχνεις αυτό που σωστά κατονομάζεις ως girlfriend experience.
Κατά τα άλλα, κανείς δεν θέλει να ζήσει μια ψυχρή εμπειρία. Όλοι ψάχνουμε αυτό που ονομάζεται με διαφορετικές λέξεις τρυφερότητα/ζεστασιά/ευαισθησία/καύλα, με δεδομένο φυσικά τον όρο της αμοιβαιότητας.
Ως προς το πού θα κινηθείς, ελπίζω κάποιοι έμπειροι συνάδελφοι να θελήσουν να απαντήσουν.    

edit: ευχαριστώ και όλους όσοι απάντησαν σοβαρά.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

απο τις επιλογες που εσυ αναφερεις η καλυτερη ειναι τα μασατζιδικα ...αλλα και εκει θελεις επιλογη και χειρισμο της κοπελας για να σου βγει το παραμυθι η οπως διαφορετικα θελεις να το ονομασεις ...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

call girls και μασατζιδικα σου προτεινω εγω

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολυ τραγικό μηνυμα αν ειναι αλήθεια πολύς πονος

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Να δώσω μια διαφορετική οπτική.

Δοκίμασε το γλυκό ασιατικό μουνί. Πριν λίγα χρόνια πήγα στην Ταϊλάνδη και έπαθα πλάκα.

Νομίζω ότι ακριβώς αυτό ψάχνεις. Όχι το ρομποτικό σεξ, το χάρντκορ, αλλά το πιό γκομενέ ας πούμε.

Παρεμπιπτόντως όλοι όσοι διαβάζετε το νήμα, μια φορά στην ζωή σας κάντε μια κατεβασιά εκεί κάτω.

Έχω την αίσθηση ότι θα με μακαρίζετε για πολλά πολλά χρόνια.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

ι λισι τιν δινι ο σακαραβεο ινε το καλιτερο γραφιο σινικεσιον

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Φίλε μου εκεί έξω  υπάρχουν ένα  σωρό γυναίκες  που ψάχνουν ακριβώς ότι ψάχνεις και εσύ.
Αν δεν σε ενδιαφέρει  η εμφάνιση όπως γράφεις  στο μήνυμα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Απλά ακόμη και η πιο απελπισμένες, λόγω εγωισμού,  περιμένουν την πρώτη κίνηση από τους άντρες οπότε μην κολώνεις.
Και κάτι τελευταίο: Οι επαγγελματίες του χώρου πληρώνονται για να κάνουν αυτό που ξέρουν δηλαδή sex.  Μην ζητάς κάτι περισσότερο από αυτό γιατί απλά δεν είναι σε θέση να στο προσφέρουν. 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οταν αποφασισουν να σταματησουν ναι...
Οσο εργαζονται αυτο δεν παιζει με τιποτα.... και λογικο ειναι...

Ποιος σοβαρος και λογικος ανδρας θα παει να μπλεξει εις γνωση του, απο την πρωτη στιγμη με επαγγελματιες ?
Θα επιδιωξει δηλαδη να κανει σχεση με επαγγελματια μεσα απο την δουλεια της κιολας  :headbang:
Μονο κανενας ντιπ για ντιπ.... :uglystupid:

Ο πιρφορέστης...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου εκεί έξω  υπάρχουν ένα  σωρό γυναίκες  που ψάχνουν ακριβώς ότι ψάχνεις και εσύ.
Αν δεν σε ενδιαφέρει  η εμφάνιση όπως γράφεις  στο μήνυμα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Απλά ακόμη και η πιο απελπισμένες, λόγω εγωισμού,  περιμένουν την πρώτη κίνηση από τους άντρες οπότε μην κολώνεις.
Και κάτι τελευταίο: Οι επαγγελματίες του χώρου πληρώνονται για να κάνουν αυτό που ξέρουν δηλαδή sex.  Μην ζητάς κάτι περισσότερο από αυτό γιατί απλά δεν είναι σε θέση να στο προσφέρουν. 
σακαραβεοσ ιν το μεροσ που λεσ

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

+1 δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο δόξα το θεό υπάρχουν θήλεα που αναζητούν αυτό που ψάχνει ο θεματοθέτης :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom