Πιτσιλιστής
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάνω απόλα η οικογένεια !!!
Γιατί δεν γράφει πια ο soritas; Τι έγινε; Έπαθε κάτι; Κάποτε ανέβαζε ωραία Μολδαβάκια και Ουκρανάκια και καβλαντίζαμε.
Για ενημερωσε για το ελ γκρεκο εγινε ανακαινιση μαζευει μουνετες;;;;Τουσ αγονιστικουσ χερετισμουσ απο τον πορνομεταναστι μολδολαγνο!!!
Μολισ πριν μερικεσ ορεσ επισκευτικα το στεκι τον ελλινον πορνομεταναστον ελ γκρεκο κ πραγματικα αντικρισα τρανουσ πορνομεταναστεσ!!!
Νεουσ πορνομεταναστεσ που στο παρελθον δεν ιχα γνορισι!
Ιμε πορνοενθουσιασμενοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα τα νεα πλειμποι τισ μολδαβιασ!!!ευγε σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ κε καλα πιτσιλισματα στιν αγρια στισι του κισιναου!!!
Τουσ αγονιστικουσ χερετισμουσ απο τον πορνομεταναστι μολδολαγνο!!!
Μολισ πριν μερικεσ ορεσ επισκευτικα το στεκι τον ελλινον πορνομεταναστον ελ γκρεκο κ πραγματικα αντικρισα τρανουσ πορνομεταναστεσ!!!
Ιμε πορνοενθουσιασμενοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα τα νεα πλειμποι τισ μολδαβιασ!!!ευγε σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ κε καλα πιτσιλισματα στιν αγρια στισι του κισιναου!!!
Τουσ αγονιστικουσ χερετισμουσ απο τον πορνομεταναστι μολδολαγνο!!!
Αν ο Τάσος κάνει παρέα μ'αυτό το σούργελο δεν τον τιμά καθόλου.Αν και το πιθανότερο είναι να γελάει με τα χάλια του Παναγιώταρου Παντος αξίζει να παει κανεις εκει για να με τα ζώα .
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=LmxsHUjgHP0[/video] [/video]
Τα ίδια λέγανε πριν πάω Μολδαβία οτι κάθε μέρα 18χρονα οτι ολο γκόμενες εχουνε.Τουσ αγονιστικουσ χερετισμουσ απο τον πορνομεταναστι μολδολαγνο!!!
Τα ίδια λέγανε πριν πάω Μολδαβία οτι κάθε μέρα 18χρονα οτι ολο γκόμενες εχουνε.
Οταν πηγα ομως για ενα μηνα εκει οι γκόμενες ως δια μαγίας εξαφανίστηκαν Δυσκολο μου φένεται να παει καποιος που μετράει εκει πέρα Βεβαια σιγουρα μπορει να υπαρχουν και εξερέσεις αλλα αν παει καποιος εκει που εχει καποιο επίπεδο θα γελάει με τα εκεί ζώα .Αν τους δω σε φωτογραφία θα μπορω να εχω γνώμη αν μετράνε ή όχι
Xυστη μου αφου τους ειδε ο Πιτσιλιστής, τότε σίγουρα θα γαμάνε. Την πρόβλεψε την επιτυχία τους πιστεύω, όπως και τόσες άλλες φορες. Εγώ αν έγραφε άλλος δε θα τον πίστευα, αλλά τον Πιστιλιστή τον πιστεύω. Γιατί έχει προβλέψει πολλές φορές την επιτυχία και πολλών άλλων συναγωνιστών .
το πιο πορνοδεσ ελινικο εστιατοριο στιν αγρια στισι του χισιναου!Για ενημερωσε για το ελ γκρεκο εγινε ανακαινιση μαζευει μουνετες;;;;
Εσύ πόρνε μου πρέπει να γράψεις ταξιδιωτικό οδηγό για τη Μολδαβία! Απαραιτήτως να συνοδεύεται και από το savoir vivre που εφαρμόζεται στις περιοχές αυτές!το πιο πορνοδεσ ελινικο εστιατοριο στιν αγρια στισι του χισιναου!
εκτοσ απο τα πλειμποι τισ μολδαβιασ μαζευι τα καλιτερα μουνια!
πολι προσεγμενο εστιατοριο,καλι κουζινα κε το κιριοτεριο δε μαζευι αραβεσ,τουρκουσ κε ολα αυτα τα σκατα οποσ το οπα(το αλο ελινικο εστιατοριο)
αυτι τι φορα δε πιγα στο οπα.
ιχα παι ομοσ το 2014 κε ιχα τρομαξι,γεματο μελαμψες ψολεσ και ο καπνοσ να προσπαθι να αποδρασι απο τισ χαραμαδεσ τον παραθιρον!
τετιουσ τεκεδεσ εχουμε κε στιν πιατσα στιν αθινα.γιατι να παι καπιοσ μολδαβια και να επισκεπτι τουσ αραπαδεσ?
καλιτερα να κατσι αθινα!απο αραπδεσ αλο τιποτα!!!
γενικα αθλιο εστιατοριο το οπα.
το ελ γκρεκο του μολδολαγνου ινε ετι φοτοσ μπροστα!!!
Εσύ πόρνε μου πρέπει να γράψεις ταξιδιωτικό οδηγό για τη Μολδαβία! Απαραιτήτως να συνοδεύεται και από το savoir vivre που εφαρμόζεται στις περιοχές αυτές!
http://[URL unfurl="true"]www.bibliopolio.gr/images/coversnew1/b122565.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
τιν ιχα προβλεψι τιν επιτιχια τον πλειμποι μιστι μου!!!το πορνοενστικτο μου ιχε μεγαλεσ προσδοκιεσ για αυτα τα δερατα ιδονικον ιπαρξεον και εροτικον αναζιτισεον!!!Xυστη μου αφου τους ειδε ο Πιτσιλιστής, τότε σίγουρα θα γαμάνε. Την πρόβλεψε την επιτυχία τους πιστεύω, όπως και τόσες άλλες φορες. Εγώ αν έγραφε άλλος δε θα τον πίστευα, αλλά τον Πιστιλιστή τον πιστεύω. Γιατί έχει προβλέψει πολλές φορές την επιτυχία και πολλών άλλων συναγωνιστών .
Εγω το αντίθετο πιστεύω για τον Πιρφόρο έπεσε εντελώς έξω .Ελεγε για σαγινευτικό αντρα και μετα ειδες τι χαβαλέ είχεXυστη μου αφου τους ειδε ο Πιτσιλιστής, τότε σίγουρα θα γαμάνε. Την πρόβλεψε την επιτυχία τους πιστεύω, όπως και τόσες άλλες φορες. Εγώ αν έγραφε άλλος δε θα τον πίστευα, αλλά τον Πιστιλιστή τον πιστεύω. Γιατί έχει προβλέψει πολλές φορές την επιτυχία και πολλών άλλων συναγωνιστών .
Καλά πως το πρόβλεψες?Αφου δεν ειχε γραψει κανενας τίποτα γ'αυτούς? Μηπως δεν ειναι υπαρκτά πρόσωπα? ειναι φανταστικά καμάκια?τιν ιχα προβλεψι τιν επιτιχια τον πλειμποι μιστι μου!!!το πορνοενστικτο μου ιχε μεγαλεσ προσδοκιεσ για αυτα τα δερατα ιδονικον ιπαρξεον και εροτικον αναζιτισεον!!!
τορα που πιγα πριν λιγεσ μερεσ στο ελ γκρεκο γνορισα 3 ακαταμαχιτουσ πλειμποιδεσ!Εγω το αντίθετο πιστεύω για τον Πιρφόρο έπεσε εντελώς έξω .Ελεγε για σαγινευτικό αντρα και μετα ειδες τι χαβαλέ είχε
Ρωτησα καποιους εκει αν εχουν ερθει Ελληνες καμάκια,και μου απαντήσαν οτι μόνο τα γερόντια είναι μηπως πλακα μας κάνει?
Υπαρχουν Ελληνες καμακια δεν λέω αλλα δε νομιζω να παει κανενας εκει πέρα καταρχήν αν παει καποιος που δεν ειναι κάφρος θα γελάει με τους εκεί Ελληνες και τα χάλια τους .
Σχετικά με τον ψεύτη δεν πιστευω οτι ξαναπηγε.Το πιθανοτερο ειναι να πηγε την πρωτη φορα Οδησσό που συναντησε και τον Χάρη (το αποτελεσμα το ξέρετε ) .Αυτα που λεει για τη δευτερη εκδρομη του δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα οπως τα λέει .Καλά πως το πρόβλεψες?Αφου δεν ειχε γραψει κανενας τίποτα γ'αυτούς? Μηπως δεν ειναι υπαρκτά πρόσωπα? ειναι φανταστικά καμάκια?
Σχετικά με τον ψεύτη θα πίστευα οτι δεν ειναι υπαρκτό προσωπο αλλα πιστευω το Μάκη που λεει οτι τον συνάντησε.Ο Μάκης δεν μπορει να λέει ψέματα.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσο πιτσι δεν πεφτει ποτε εξω οτι ειχε πει και προβλεψει εχουν βγει ολα