Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τουσ αγονιστικουσ χερετισμουσ απο τον πορνομεταναστι μολδολαγνο!!!
Μολισ πριν μερικεσ ορεσ επισκευτικα το στεκι τον ελλινον πορνομεταναστον ελ γκρεκο κ πραγματικα αντικρισα τρανουσ πορνομεταναστεσ!!!
Νεουσ πορνομεταναστεσ που στο παρελθον δεν ιχα γνορισι!
Ιμε πορνοενθουσιασμενοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα τα νεα πλειμποι τισ μολδαβιασ!!!ευγε σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ κε καλα πιτσιλισματα στιν αγρια στισι του κισιναου!!!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mεγάλε Μύστη της Μολδαβίας θα μου δώσεις τα φώτα σου ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γιατί δεν γράφει πια ο soritas; Τι έγινε; Έπαθε κάτι; Κάποτε ανέβαζε ωραία Μολδαβάκια και Ουκρανάκια και καβλαντίζαμε.

Μας παρατησε για να κανει καριερα στους Αραβες.....(Qatar  - Dubai )

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Μολισ πριν μερικεσ ορεσ επισκευτικα το στεκι τον ελλινον πορνομεταναστον ελ γκρεκο κ πραγματικα αντικρισα τρανουσ πορνομεταναστεσ!!!
Ιμε πορνοενθουσιασμενοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα τα νεα πλειμποι τισ μολδαβιασ!!!ευγε σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ κε καλα πιτσιλισματα στιν αγρια στισι του κισιναου!!!
Για ενημερωσε για το ελ γκρεκο εγινε ανακαινιση μαζευει μουνετες;;;;

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1

περνω καμψεις με τα καμακια της μολδαβιας  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:,εισαι τυχερος πιτσι που τους γνωρισες και πορνιασατε μαζι  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Xυστη μου, ρησπεκτ που γνωρισες αυτους τους μεγαλειωδες πορνους!!! Πιστευω θα βαδισεις συντομα και εσυ σε αυτα τα πορνοβηματα που χαραξαν αυτοι οι μυστες !  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ο Τάσος κάνει παρέα μ'αυτό το σούργελο δεν τον τιμά καθόλου.Αν και το πιθανότερο είναι να γελάει με τα χάλια του Παναγιώταρου  :2funny:Παντος αξίζει να παει κανεις εκει για να  :2funny: με τα ζώα  :2funny:.

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=LmxsHUjgHP0[/video] [/video]  :effemine:
:2funny: :2funny: :2funny:

Τα ίδια λέγανε πριν πάω Μολδαβία  :2funny:οτι κάθε μέρα  :knockinb: 18χρονα  :2funny:οτι ολο γκόμενες εχουνε.
 Οταν πηγα ομως για ενα μηνα εκει οι γκόμενες ως δια μαγίας εξαφανίστηκαν  :2funny:Δυσκολο μου φένεται να παει καποιος που μετράει εκει πέρα  :think:Βεβαια σιγουρα μπορει να υπαρχουν και εξερέσεις αλλα αν παει καποιος εκει που εχει καποιο επίπεδο θα γελάει με τα εκεί ζώα  :2funny:.Αν τους δω σε φωτογραφία θα μπορω να εχω γνώμη αν μετράνε ή όχι  :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
respect στα playboy της Μολδαβίας ... τα αλωνίσατε όλα  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα ίδια λέγανε πριν πάω Μολδαβία  :2funny:οτι κάθε μέρα  :knockinb: 18χρονα  :2funny:οτι ολο γκόμενες εχουνε.
 Οταν πηγα ομως για ενα μηνα εκει οι γκόμενες ως δια μαγίας εξαφανίστηκαν  :2funny:Δυσκολο μου φένεται να παει καποιος που μετράει εκει πέρα  :think:Βεβαια σιγουρα μπορει να υπαρχουν και εξερέσεις αλλα αν παει καποιος εκει που εχει καποιο επίπεδο θα γελάει με τα εκεί ζώα  :2funny:.Αν τους δω σε φωτογραφία θα μπορω να εχω γνώμη αν μετράνε ή όχι  :think:

Xυστη μου αφου τους ειδε ο Πιτσιλιστής, τότε σίγουρα θα γαμάνε. Την πρόβλεψε την επιτυχία  :knockinb: τους πιστεύω, όπως και τόσες άλλες φορες. Εγώ αν έγραφε άλλος δε θα τον πίστευα, αλλά τον Πιστιλιστή τον πιστεύω. Γιατί έχει προβλέψει πολλές φορές την επιτυχία και πολλών άλλων συναγωνιστών  :rockon:.

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Xυστη μου αφου τους ειδε ο Πιτσιλιστής, τότε σίγουρα θα γαμάνε. Την πρόβλεψε την επιτυχία  :knockinb: τους πιστεύω, όπως και τόσες άλλες φορες. Εγώ αν έγραφε άλλος δε θα τον πίστευα, αλλά τον Πιστιλιστή τον πιστεύω. Γιατί έχει προβλέψει πολλές φορές την επιτυχία και πολλών άλλων συναγωνιστών  :rockon:.

τυπε συμφωνω μαζι σου,τα ιδια μου ειπε και απο κοντα ο πιτσι για τα πλευμπου της μολδαβιας,οποτε ειναι τυχερος που τους συναντησε απο κοντα και πορνιασανε απο εμενα ενα μεγαλο respect  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για ενημερωσε για το ελ γκρεκο εγινε ανακαινιση μαζευει μουνετες;;;;
το πιο πορνοδεσ ελινικο εστιατοριο στιν αγρια στισι του χισιναου!
εκτοσ απο τα πλειμποι τισ μολδαβιασ μαζευι τα καλιτερα μουνια!
πολι προσεγμενο εστιατοριο,καλι κουζινα κε το κιριοτεριο δε μαζευι αραβεσ,τουρκουσ κε ολα αυτα τα σκατα οποσ το οπα(το αλο ελινικο εστιατοριο)
αυτι τι φορα δε πιγα στο οπα.
ιχα παι ομοσ το 2014 κε ιχα τρομαξι,γεματο μελαμψες ψολεσ και ο καπνοσ να προσπαθι να αποδρασι απο τισ χαραμαδεσ τον παραθιρον!
τετιουσ τεκεδεσ εχουμε κε στιν πιατσα στιν αθινα.γιατι να παι καπιοσ μολδαβια και να επισκεπτι τουσ αραπαδεσ?
καλιτερα να κατσι αθινα!απο αραπδεσ αλο τιποτα!!!
γενικα αθλιο εστιατοριο το οπα.
το ελ γκρεκο του μολδολαγνου ινε ετι φοτοσ μπροστα!!! :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
το πιο πορνοδεσ ελινικο εστιατοριο στιν αγρια στισι του χισιναου!
εκτοσ απο τα πλειμποι τισ μολδαβιασ μαζευι τα καλιτερα μουνια!
πολι προσεγμενο εστιατοριο,καλι κουζινα κε το κιριοτεριο δε μαζευι αραβεσ,τουρκουσ κε ολα αυτα τα σκατα οποσ το οπα(το αλο ελινικο εστιατοριο)
αυτι τι φορα δε πιγα στο οπα.
ιχα παι ομοσ το 2014 κε ιχα τρομαξι,γεματο μελαμψες ψολεσ και ο καπνοσ να προσπαθι να αποδρασι απο τισ χαραμαδεσ τον παραθιρον!
τετιουσ τεκεδεσ εχουμε κε στιν πιατσα στιν αθινα.γιατι να παι καπιοσ μολδαβια και να επισκεπτι τουσ αραπαδεσ?
καλιτερα να κατσι αθινα!απο αραπδεσ αλο τιποτα!!!
γενικα αθλιο εστιατοριο το οπα.
το ελ γκρεκο του μολδολαγνου ινε ετι φοτοσ μπροστα!!! :rockon:
Εσύ πόρνε μου πρέπει να γράψεις ταξιδιωτικό οδηγό για τη Μολδαβία! Απαραιτήτως να συνοδεύεται και από το savoir vivre που εφαρμόζεται στις περιοχές αυτές!  :hi:

URL]]

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ πόρνε μου πρέπει να γράψεις ταξιδιωτικό οδηγό για τη Μολδαβία! Απαραιτήτως να συνοδεύεται και από το savoir vivre που εφαρμόζεται στις περιοχές αυτές!  :hi:

http://[URL unfurl="true"]www.bibliopolio.gr/images/coversnew1/b122565.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τιν ιχα προβλεψι τιν επιτιχια τον πλειμποι μιστι μου!!!το πορνοενστικτο μου ιχε μεγαλεσ προσδοκιεσ για αυτα τα δερατα ιδονικον ιπαρξεον και εροτικον αναζιτισεον!!! :erection:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω το αντίθετο πιστεύω  :2funny: για τον Πιρφόρο έπεσε εντελώς έξω  :think:.Ελεγε για σαγινευτικό αντρα και μετα ειδες τι χαβαλέ είχε  :2funny:
  Ρωτησα καποιους εκει αν εχουν ερθει Ελληνες καμάκια,και μου απαντήσαν οτι μόνο τα γερόντια είναι  :think: μηπως πλακα μας κάνει? :2funny:
  Υπαρχουν Ελληνες καμακια δεν λέω αλλα δε νομιζω να παει κανενας εκει πέρα  :2funny:καταρχήν αν παει καποιος που δεν ειναι κάφρος θα γελάει με τους εκεί Ελληνες  :2funny: :2funny: :2funny:και τα χάλια τους  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σχετικά με τον ψεύτη δεν πιστευω οτι ξαναπηγε.Το πιθανοτερο ειναι να πηγε την πρωτη φορα Οδησσό που συναντησε και τον  Χάρη (το αποτελεσμα το ξέρετε  :2funny:) .Αυτα που λεει για τη δευτερη εκδρομη του δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα οπως τα λέει  :think:.
τιν ιχα προβλεψι τιν επιτιχια τον πλειμποι μιστι μου!!!το πορνοενστικτο μου ιχε μεγαλεσ προσδοκιεσ για αυτα τα δερατα ιδονικον ιπαρξεον και εροτικον αναζιτισεον!!! :erection:
Καλά πως το πρόβλεψες?Αφου δεν ειχε γραψει κανενας τίποτα γ'αυτούς? :2funny:Μηπως δεν ειναι υπαρκτά πρόσωπα? :2funny:ειναι φανταστικά καμάκια? :2funny:
  Σχετικά με τον ψεύτη θα πίστευα οτι δεν ειναι υπαρκτό προσωπο αλλα πιστευω το Μάκη που λεει οτι τον συνάντησε.Ο Μάκης δεν μπορει να λέει ψέματα.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω το αντίθετο πιστεύω  :2funny: για τον Πιρφόρο έπεσε εντελώς έξω  :think:.Ελεγε για σαγινευτικό αντρα και μετα ειδες τι χαβαλέ είχε  :2funny:
  Ρωτησα καποιους εκει αν εχουν ερθει Ελληνες καμάκια,και μου απαντήσαν οτι μόνο τα γερόντια είναι  :think: μηπως πλακα μας κάνει? :2funny:
  Υπαρχουν Ελληνες καμακια δεν λέω αλλα δε νομιζω να παει κανενας εκει πέρα  :2funny:καταρχήν αν παει καποιος που δεν ειναι κάφρος θα γελάει με τους εκεί Ελληνες  :2funny: :2funny: :2funny:και τα χάλια τους  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σχετικά με τον ψεύτη δεν πιστευω οτι ξαναπηγε.Το πιθανοτερο ειναι να πηγε την πρωτη φορα Οδησσό που συναντησε και τον  Χάρη (το αποτελεσμα το ξέρετε  :2funny:) .Αυτα που λεει για τη δευτερη εκδρομη του δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα οπως τα λέει  :think:.Καλά πως το πρόβλεψες?Αφου δεν ειχε γραψει κανενας τίποτα γ'αυτούς? :2funny:Μηπως δεν ειναι υπαρκτά πρόσωπα? :2funny:ειναι φανταστικά καμάκια? :2funny:
  Σχετικά με τον ψεύτη θα πίστευα οτι δεν ειναι υπαρκτό προσωπο αλλα πιστευω το Μάκη που λεει οτι τον συνάντησε.Ο Μάκης δεν μπορει να λέει ψέματα.
τορα που πιγα πριν λιγεσ μερεσ στο ελ γκρεκο γνορισα 3 ακαταμαχιτουσ πλειμποιδεσ!
στιν ουσια ι διο ιταν μονιμι πορνομεταναστεσ εκι ενο ο τριτοσ πορνοεκδρομεασ!
απολαμβανα με καμαρι κε θαυμασμο τισ πορνοαναλισισ τουσ σχετικα με τα πορνοδρομενα στιν αγρια στισι του χισιναου!
φενοντουσαν πολι πεπιραμενι οι πορνομετανστεσ εκι!!!κ ενοιτε ιχαν μια πορνοδεσ αυρα γοιτιασ κε πορνικοτιτασ!!!
ιμε πραγματικα περιφανοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα αυτουσ τουσ πορνομεταναστεσ που μασ κανουν περιφανουσ
στισ αγριεσ σοβιετικεσ στεπεσ του εροτα!!! :wanker: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο πιτσι δεν πεφτει ποτε εξω οτι ειχε πει και προβλεψει εχουν βγει ολα  :rockon: