midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Τρανζιστρια. Έχει διαδικασία να πας. Δεν είναι η ίδια χώραΠολυ ενδιαφερον πληροφοριες παιδια και με εντυπωσιαζει οτι σε μια τοσο φτωχη χωρα και πρωτευουσα εχουν υπαρξει ελληνες πορνομεταναστες!
Αν και εχω την βαση μου κυριως βορεια Ευρωπη (οποτε κυριως χτυπαω αγγλιες, σκανδιναβιες κτλ) πλεον μπαινω λιγο στον πειρασμο να εξερευνησω και αυτα τα cult ερωτικα μερη της ευρωπης που μονο ευρωπη δεν θα νιωθεις φανταζομαι εκει..
Προσπαθησα να βρω καποιες πληροφοριες και περιγραφουν λιγο μαυρα τα πραγματα για Chisinau και οτι δεν αξιζει πανω απο 2-3 μερες να μεινεις..
Ενδιαφερον εχει και το Transnistria το οποιο ειναι ενα αποκομμενο κομματι της Μολδαβιας που ειναι σαν χρονοκαψουλα της σοβιετικης ενωσης.
Φανταζομαι χωρις να ξερω ρωσικα δεν εχω πολλες ελπιδες εκει αλλα ακομα και στο Chisinau ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οντως αν σκεφτεις οτι στην χωρα που ειμαι τωρα που δεν ειναι καθολου ιδανικη για βιζιτες με 200 ευρω εχεις φουλ καλο εσκορτακι την ωρα οντως ποιο το νοημα να πας μολδαβια
Κ αυτή την εποχή δεν νομίζω πως θα είναι κι ότι πιο εύκολο να μπεις.
Αλλά κ να μπεις αν δεν έχεις από πριν κονε, χειμώνα δεν κυκλοφορεί γάτα έξω. Κ αγγλικά ούτε στα όνειρα να μιλήσεις κάτι.