Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο δικος μου παλι στο κισιναου αυτο το καλοκαιρι
με την αδεια του φυσικα οι φωτος...περασε αρκετα καλα  :grin:

εγω αυτα τα μοντελα δεν τα ειδα να κυκλοφορουν ουτε Οδησσο  ουτε Κιεβο  οποτε  η αποφαση δικη σας αν θα τα επισκεφθειτε ισως να ειστε ποιο τυχεροι.

Εγω παντως θα παω  ευχαριστως ξανα και ξανα και ξανα κισσινεφ  εσεις να πατε αλλου.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εγω αυτα τα μοντελα δεν τα ειδα να κυκλοφορουν ουτε Οδησσο  ουτε Κιεβο  οποτε  η αποφαση δικη σας αν θα τα επισκεφθειτε ισως να ειστε ποιο τυχεροι.

Εγω παντως θα παω  ευχαριστως ξανα και ξανα και ξανα κισσινεφ  εσεις να πατε αλλου.

το κισιναου εχει δυνατα μωρα, αλλα τωρα που εχουν και απαλαγη απο βιζα εδω και περιπου 2 χρονια ανετα κατεβαζεις στη ελλαδα γκομενακι για διακοπες με το καταληλο σπονσοραρισμα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884

να πας ρε στο μπαρμπα λιφτινγκ
αφου μονος σου ουτε φωτογραφια ξερεις να βγαλεις.Αχρηστε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ρεστ1.jpg
    ρεστ1.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 40

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.399
Πόντοι
2.356
εγω αυτα τα μοντελα δεν τα ειδα να κυκλοφορουν ουτε Οδησσο  ουτε Κιεβο  οποτε  η αποφαση δικη σας αν θα τα επισκεφθειτε ισως να ειστε ποιο τυχεροι.

Εγω παντως θα παω  ευχαριστως ξανα και ξανα και ξανα κισσινεφ  εσεις να πατε αλλου.
Οδησσο πηγα 3-4 φορες,τιποτα το ιδαιτερο και αυτες που πηρα μαπα το καρπουζι.Για τον δικο μου λεω να παμε γιατι δεν εχει παει και απο εκει λεμε για Νικολαεβ.
Κιεβο δεν θελω,τι να παω να κανω? να δινω διακοσαευρα? :grin:
Αφου τα ειπαμε στο Κισιναου περναμε καλυτερα,εχουμε τα κονε και την καλη παρεα.Στη φωτο το ξανθο το ειχε ξεμουνιασει ο αλλος :grin: και δεν εχουμε και τα ζωα τους ουκρανους πανω απο το κεφαλι μας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οδησσο πηγα 3-4 φορες,τιποτα το ιδαιτερο και αυτες που πηρα μαπα το καρπουζι.Για τον δικο μου λεω να παμε γιατι δεν εχει παει και απο εκει λεμε για Νικολαεβ.
Κιεβο δεν θελω,τι να παω να κανω? να δινω διακοσαευρα? :grin:
Αφου τα ειπαμε στο Κισιναου περναμε καλυτερα,εχουμε τα κονε και την καλη παρεα.Στη φωτο το ξανθο το ειχε ξεμουνιασει ο αλλος :grin: και δεν εχουμε και τα ζωα τους ουκρανους πανω απο το κεφαλι μας.
οπου περνας καλυτερα φιλε τασο.για νικολαεβ ισως χειροτερα απο οδυσσο ειναι,εκει πανε οι κλαρινογαμπροι και αμεσως ο τουριστας μπενει σε αυτην την κατηγορια.κυπριος χρονια παει αδικα εκει,εχει και εναν ελληνα που φτιαχνει οραια γλυκακια εκει.το καλυτερο ραβανι που εφαγα,κανει μπακλαβα,γαλατοπουρεκα.εφερνε στην οδυσσο στοελληνικο.ακριβα ητανε 40-50 γριβνα το κοματι ενω το σουβλακι και γυρος απο 15-25 γριβνα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο κυριακη θα ειμαι οδυσσο αν θες να ερθεις,μεχρι 31.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.399
Πόντοι
2.356
Ελλαδα ειμαι τωρα χαρη,δυστυχως δεν γινεται.Θα ξανανεβω Μαιο,ελα τοτε κισιναου αν σε βολεψει.
Καλα θα περασουμε,η παρεα μετραει πανω απο ολα  :grin: γκομενες και πουτανες παντου υπαρχουν,αλλου ακριβοτερες και αλλου φθηνοτερες.
Πριν τρεις μερες ειχα ορεξη και πηρα βιζιτα εδω μεσω γνωστου μια ουκρανη 60 ευρω,συμπεριλαβανομενου της τιμης και πρωκτικο με καταπωση :grin:  καλο κοριτσι εχει μαθει και λιγα ελληνικα και η πλακα ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο το νικολαεβ χαχα εχει κανα τριμηνο που ηρθε ελλαδα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελλαδα ειμαι τωρα χαρη,δυστυχως δεν γινεται.Θα ξανανεβω Μαιο,ελα τοτε κισιναου αν σε βολεψει.
Καλα θα περασουμε,η παρεα μετραει πανω απο ολα  :grin: γκομενες και πουτανες παντου υπαρχουν,αλλου ακριβοτερες και αλλου φθηνοτερες.
Πριν τρεις μερες ειχα ορεξη και πηρα βιζιτα εδω μεσω γνωστου μια ουκρανη 60 ευρω,συμπεριλαβανομενου της τιμης και πρωκτικο με καταπωση :grin:  καλο κοριτσι εχει μαθει και λιγα ελληνικα και η πλακα ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο το νικολαεβ χαχα εχει κανα τριμηνο που ηρθε ελλαδα.

καλη?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.399
Πόντοι
2.356
Εμφανισιακα μετρια 6αρι αλλα καλη στο πηδημα.
το πισω το δουλευε αψογα και δεν αφησε σταγονα στο τελος...δεν το κλαψα το εξηνταρι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οπου περνας καλυτερα φιλε τασο.για νικολαεβ ισως χειροτερα απο οδυσσο ειναι,εκει πανε οι κλαρινογαμπροι και αμεσως ο τουριστας μπενει σε αυτην την κατηγορια.κυπριος χρονια παει αδικα εκει,εχει και εναν ελληνα που φτιαχνει οραια γλυκακια εκει.το καλυτερο ραβανι που εφαγα,κανει μπακλαβα,γαλατοπουρεκα.εφερνε στην οδυσσο στοελληνικο.ακριβα ητανε 40-50 γριβνα το κοματι ενω το σουβλακι και γυρος απο 15-25 γριβνα
χαρη σορρυ ,αλλα εχεις μαυρα μεσανυψτα
βαζω στοιχημα ουτε ιλιεντσι καλοκαιρι  δεν εχεις παει να παιχτεις ;)
υπομονη μεχρι ναρθει ο προπονητης σου,τι σου λεει ο ενας κι ο αλλος μην δινεις βαση..το 90% ειναι περα βρεχει,αφου πανε να γαμησουν κ μετα παντρευονται

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαρη σορρυ ,αλλα εχεις μαυρα μεσανυψτα
βαζω στοιχημα ουτε ιλιεντσι καλοκαιρι  δεν εχεις παει να παιχτεις ;)
υπομονη μεχρι ναρθει ο προπονητης σου,τι σου λεει ο ενας κι ο αλλος μην δινεις βαση..το 90% ειναι περα βρεχει,αφου πανε να γαμησουν κ μετα παντρευονται
αρχοντα βαλκαν στο ιλιτσεβσκ τις τρελαναν χρονια εκει οι ναυτικοι οπως και χερσον.για μενα τα καλυτερα μερη που θα ξεσκιστεις χωρις πουτανες ειναι η πολταβα και το ζαπαροζιε.οδυσσο οι πιο πολλες απο εκει ειναι οσες βρηκα,σημερα κυπρο αλλη απο ζαπαροζιε γνωρισα αλλα δεν καλεσα οδυσσο.θα ερχοταν τρεχατι.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχα δεν παιζεσαι και εσυ  :grin:
το θειος δεν μου το κολλησε ο balkan αλλα ο moldolagnos επειδη τον βγαλαμε αγαπουλα πριν λιγα χρονια λογω του οτι ηταν και ειναι επιρρεπης στην γεροντοκαψουρα  :grin: :grin: :grin:
xa xa xa ase thio meta vgike to agapoulas to thios vgike  apo ton anipsio sou pou gamagate mazi kai se fonaze sto allo domatio thio o alekos ti milaei ellinika kai etsi emeine...to thios kai exei kai oraia enoia

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ανταποκριση τωρα απο κισινιοβ απο τον σαλονικιο φιλο μου.του αρεσε εκει απο οτι ειδε,κοπελες χαλαρεσ χωρισ πουταναρια που βλεπει οδυσσο.πιο πολυ του φενονται πολυ υσυχες κοπελες και οχι πουτανε φαση.χτες πηγε ωπα,λεει εκλισε για ενα μηνα ηταν κλειστο και εφαγε κοντα.πηγε ελ γκρεκο λιγοσ κοσμος,δυνατη μουσικη σαν μπαρακι ηταν.μενει σε ξενοδοχειο οπου του κανονισαν ταξι 50 ευρο να παει οδυσσο.αν μπορεις να βρεις ταξι 50 για οδυσσο ισως κατεβω 3 μερες τον σεπτεβρη και απο εκει με ταξι οδυσσο.ακομα δεν ηρθα παιδεια γιατι δεν παω με λεωφωρεια και τρενα ταλαιπωρια ενω αερωπωρικος δεν μου βγαζει τισ βαλιτσες στην πτηση απο οδυσσο.αν πας με βαλιτσα στο τσεκ ιν θα ειναι 70-80 ευρο,ονλινε ειναι 20

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ανταποκριση τωρα απο κισινιοβ απο τον σαλονικιο φιλο μου.του αρεσε εκει απο οτι ειδε,κοπελες χαλαρεσ χωρισ πουταναρια που βλεπει οδυσσο.πιο πολυ του φενονται πολυ υσυχες κοπελες και οχι πουτανε φαση.χτες πηγε ωπα,λεει εκλισε για ενα μηνα ηταν κλειστο και εφαγε κοντα.πηγε ελ γκρεκο λιγοσ κοσμος,δυνατη μουσικη σαν μπαρακι ηταν.μενει σε ξενοδοχειο οπου του κανονισαν ταξι 50 ευρο να παει οδυσσο.αν μπορεις να βρεις ταξι 50 για οδυσσο ισως κατεβω 3 μερες τον σεπτεβρη και απο εκει με ταξι οδυσσο.ακομα δεν ηρθα παιδεια γιατι δεν παω με λεωφωρεια και τρενα ταλαιπωρια ενω αερωπωρικος δεν μου βγαζει τισ βαλιτσες στην πτηση απο οδυσσο.αν πας με βαλιτσα στο τσεκ ιν θα ειναι 70-80 ευρο,ονλινε ειναι 20
μηπως πηγε αλλου κι οχι κισινιοφ ?? :grin:
τιποτα απολυτως δεν εχει απομεινει,,κατι μαλακηστηρια μεχρι 18χρονων.ππου δεν καθονται,εψαξα για φιλο ενα διδυμο με μετριοτητες κ του ζηταγαν 200ευρω να πανε για μια ξεπετα..100 η μια..τους ειπε τα μισα κι ειπαν οχι..επιπεδο γκομενες οι συγκεκριμενες της πλακας..απλα 18 κ 19 χρονων τιποτα αλλο...
εχουν μεινει κ κατι αλλες σοβαρες ανω των 30-35 ετων με γκομενους ... ιντερνετ ελαχιστες απαντησεις κι απο μετριοτατες κ μεγαλες σχετικα..συμπερασμα μου...μηδενικο πεδιο...
οσοι εχουν κονε με θειο τασο μπορουν να γαμησουν 3-4 αξιολογα μουνια με 30-50ε ο πουτσος κι απο κει κ περα 0.... :hi:
ωπα μεταφερεται απεναντι συντομως
ελ γκρεκο εχει καποιο κοσμο παντα.ο μολντο ειναι δυνατος παικτης ,αλλα για να ψωνισετε κατι απο εκει ως κομητες σχεδον απιθανο... ;)
υγ.χαρη ισως σε πετυχω οντεσα μεσα ιουνη σ ενα απο τα τελευταια πειραματα για φετος κ γενικοτερα στην περιοχη,ισως κ με θειο ληφτινγκ συμπεσουμε.... ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μεσα ιουνη 15 παω κυπρο.αρχες ιουνη θα ειμαι εκει.αρχισε παλι η μπαργουμαν να με ενοχλα.την ρωτω αν ειναι η φιλη της εκει.αν πει ναι θα της προτεινω ανταλαγμα λεφτα με την φιλη

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλημερα τις χρεωσεις τις ειδες;;;;;;  για Μαλακες ψαχνουν...
Με τετοιες τιμες ξερεις τι γαμας σε αυτα τα μερη και για ποιοτητα 10 ΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!
200 ευρω ειναι ο μηνιαιος μισθος τους και το ζητουν 240 ευρω για δυο ωρες μαζι σου . χαχχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom