Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Queen

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε μια κοπέλα που ποτε δεν είχε πάει ΕΕ δεν θα τις ανοίξουν βίζαδεν έχει σημασία σε πια πρεσβεία θα πάει,αυτό γίνετε μονο με χρήματα :think: :o :o

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όσα έχω γράψει εγώ έχουν αποδειχθεί ότι είναι έτσι.
Για όσα έχεις γράψει εσύ έχει αποδειχθεί ακριβώς το αντίθετο.
Αν ξαναπώ πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι, θα παραπονιέσαι ότι σε βρίζω, ενώ στην ουσία θα περιγράφω με την μοναδική λέξη που υπάρχει αυτό που είσαι.

Αν εχειs να πειs για κατι που εγω ειπα & ηταν λαθοs για τιν Μολδαβια μπορειs να το πειs, ομωs το μονο που μπορειs, ειναι να βριζειs. Οι υβρειs παντα εκφραζουν & χαρακτιριζουν αυτον που τιs λεει. Εμενα οι admin με εκαναν muted για υποψια κακου χαρακτιρισμου, εσυ ομωs φαινεται εισαι ο χαιδεμενοs τουs. Και πωs να μην εισαι, αφου με τιs κατα καιρουs βλακιεs που λεs διασκεδαζειs ολο το site. Αυτεs τιs ημερεs θα κανω μια συλλογη απο αυτα που ειπεs, για να θυμηθουμε ολοι, το ποσο καλεs συμβουλεs για τιν Μολδαβια δινειs, & ποσο γνωστιs εισαι. Το κοινο σου με τον Υαντιs ειναι οτι πιο πολυ σαs ενδιαφερει η προβολη μεταξυ των αλλων, παρα να γαμησετε, Η γενικα να περασετε καλα με τιs γυναικεs εδω. Οταν ομωs καποιοs αμφισβιτιση αυτα που λεs αρχιζειs να βριζειs, & αν ο αλλοσ ανταποδωση αρχιζειs τα κλαψουρισματα σαν γυναικουλα. Σημερα εγραψα οτι αν καποιοs θελει να παει διακοπεs με Μολδαβη, να παει καλυτερα Τουρκια, Η σε χωρεs εκτοs Σενγκεν, (οπωs εκανε & ο Πιρφοροs) αλλα και σε αυτο προκαληs & αμφισβητειs. Keep going Aβερελ

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε μια κοπέλα που ποτε δεν είχε πάει ΕΕ δεν θα τις ανοίξουν βίζαδεν έχει σημασία σε πια πρεσβεία θα πάει,αυτό γίνετε μονο με χρήματα :think: :o :o

φιλε δεν ειναι ακριβωs ετσι, η καλυτερη λυση αν επιμενει καποιοs για Σενγκεν, ειναι απο πρωην χωρεs tis Βαλτικηs (Λετονια κτλ), σε καμμια περιπτωση να μην προσπαθησει σε χωρα Δ. Ευρωπηs, χασιμο χρονου & χρηματων

Queen

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Περίπου έτσι είναι,και Λετονία,Τσεχία να πάει χρεάζεται τα ίδια χαρτιά όπως και για την Ελλάδα,επίσης και πρόσκληση,η κανόνες παντού για την ΕΕ είναι ίδιες.Με τα αλλα λόγια πρέπει πιο συχνά να πας MD και να asholiese ειδικά με αυτά και ύστερα θα δεις ;) .Και στην Ελληνική πρεσβεία στην Οδησσό κάνουν ότι γουστάρουν,μπουρδέλο είναι εκεί.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημέρα,
ρε τι πάθατε και θέλετε να τις κατεβάσετε στην Ελλάδα;;;;;
εδώ πάμε για σεξοτουρισμό και πληροφορούμε τον κόσμο που να πάη και να περάση καλά.
δεν παρέχουμε πληροφορίες συναικαισίων.
τόσο χάλια ειναι τα πράγματα και ψάχνετε παρτενέρ για διακοπές στην Ελλάδα απο κεί 'η για να κάνουμε εφφέ στούς φίλους;;;;;;;;

Μάγκες κοιτάξτε να περνάτε καλά να βρίσκετε αυτο που θέλετε και σας εκφράζει για
αποδράσεις απο την καθημερινότητα εκτός κι αν ψάχνετε για άλλα πράγματα.
Αν νομίζετε οτι θα σας έρθει ποιό φθηνά να τις φέρετε στην Ελλάδα είστε μακρυά νυχτωμένοι.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα,
εδώ πάμε για σεξοτουρισμό και πληροφορούμε τον κόσμο που να πάη και να περάση καλά.
τόσο χάλια ειναι τα πράγματα και ψάχνετε παρτενέρ για διακοπές στην Ελλάδα απο κεί 'η για να κάνουμε εφφέ στούς φίλους;;;;;;;;

Μάγκες κοιτάξτε να περνάτε καλά να βρίσκετε αυτο που θέλετε και σας εκφράζει για
Αν νομίζετε οτι θα σας έρθει ποιό φθηνά να τις φέρετε στην Ελλάδα είστε μακρυά νυχτωμένοι.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rtfm

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα,

Κοίτα, σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, γιατί αν πας εκεί έχεις υποθέτω περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.
Αλλά στην ελλάδα κερδίζεις σε χρόνο και σε άλλοθι...if you know what i mean...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν εχειs να πειs για κατι που εγω ειπα & ηταν λαθοs για τιν Μολδαβια μπορειs να το πειs, ομωs το μονο που μπορειs, ειναι να βριζειs. Οι υβρειs παντα εκφραζουν & χαρακτιριζουν αυτον που τιs λεει. Εμενα οι admin με εκαναν muted για υποψια κακου χαρακτιρισμου, εσυ ομωs φαινεται εισαι ο χαιδεμενοs τουs. Και πωs να μην εισαι, αφου με τιs κατα καιρουs βλακιεs που λεs διασκεδαζειs ολο το site. Αυτεs τιs ημερεs θα κανω μια συλλογη απο αυτα που ειπεs, για να θυμηθουμε ολοι, το ποσο καλεs συμβουλεs για τιν Μολδαβια δινειs, & ποσο γνωστιs εισαι. Το κοινο σου με τον Υαντιs ειναι οτι πιο πολυ σαs ενδιαφερει η προβολη μεταξυ των αλλων, παρα να γαμησετε, Η γενικα να περασετε καλα με τιs γυναικεs εδω. Οταν ομωs καποιοs αμφισβιτιση αυτα που λεs αρχιζειs να βριζειs, & αν ο αλλοσ ανταποδωση αρχιζειs τα κλαψουρισματα σαν γυναικουλα. Σημερα εγραψα οτι αν καποιοs θελει να παει διακοπεs με Μολδαβη, να παει καλυτερα Τουρκια, Η σε χωρεs εκτοs Σενγκεν, (οπωs εκανε & ο Πιρφοροs) αλλα και σε αυτο προκαληs & αμφισβητειs. Keep going Aβερελ

Τώρα αλήθεια, νομιζεις ότι όταν σε αποκαλώ ΗΛΙΘΙΟ σε βρίζω? Δεν είμαι εγώ ο κλώνος, εσύ είσαι και γι'αυτό υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Χαίρομαι πραγματικά που ασχολείσαι μαζί μου. Αυτό είναι πιθανότατα το πιο σοβαρό πράγμα που έχεις κάνει. Δεν σε έχω αποκαλέσει ΗΛΙΘΙΟ γιατί με αμφισβήτησες, άλλωστε δεν σε αμφισβητώ μόνο εγώ. Εκτός από την Τουρκία έγραψες και για τα κατεχόμενα ΗΛΙΘΙΕ (τώρα σε βρίζω). Keep going IDIOT!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλημέρα,

έχεις πολύ δίκιο. Εδώ μιλάμε για ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. Πας κάνεις το ταξίδι σου, το χαβαλέ σου, περνάς καλά. ΕΞΩ! Δε μιλάμε για να βρεις νύφες, γκόμενες, κλπ να τις φέρεις ΕΔΩ! Λάθος θρεντ, λάθος ΣΑΙΤ ΕΝ ΓΕΝΕΙ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γενικά, έλειπα και τώρα που γύρισα, είδα ότι ξέφυγε λίγο το θέμα. Το θέμα λοιπόν, και όλα του εξωτερικού, είναι για όποιον έχει την ευκαιρία να πάει έξω, είτε για δουλειές, μια και πολλοί Έλληνες ξανοίγοντε εκεί, είτε για βόλτα απλά, τι να κάνουν . Από ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ! Φυσικά η κουβέντα ανοίγει, αλλά προς Θεού! Μη το κάνουμε για το πως να ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΥΦΗ!!!!

Ας επανέλθουμε παρακαλώ στο θέμα!

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα αλήθεια, νομιζεις ότι όταν σε αποκαλώ ΗΛΙΘΙΟ σε βρίζω? Δεν είμαι εγώ ο κλώνος, εσύ είσαι και γι'αυτό υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Χαίρομαι πραγματικά που ασχολείσαι μαζί μου. Αυτό είναι πιθανότατα το πιο σοβαρό πράγμα που έχεις κάνει. Δεν σε έχω αποκαλέσει ΗΛΙΘΙΟ γιατί με αμφισβήτησες, άλλωστε δεν σε αμφισβητώ μόνο εγώ. Εκτός από την Τουρκία έγραψες και για τα κατεχόμενα ΗΛΙΘΙΕ (τώρα σε βρίζω). Keep going IDIOT!

μην χανεισ τιν ψυχραιμια σου, δεs τα χαλια σου & και κανε επιτελουs τιν αυτοκριτικη σου Averel. Αν ειχεs τροπουσ φυσικα κανειs δεν θα σου τιν ελεγε. Αλλα εισαι ειρωναs, υβριστιs, κλαψιαρηs, & παραμυθαs. Συντομα θα ποσταρω μια ανθολογια οσων εχειs πει, & θα γελασουμε ολοι, αντε σε κανενα θεατρο σκιων τωρα να δωσειs παρασταση

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μην χανεισ τιν ψυχραιμια σου, δεs τα χαλια σου & και κανε επιτελουs τιν αυτοκριτικη σου Averel. Αν ειχεs τροπουσ φυσικα κανειs δεν θα σου τιν ελεγε. Αλλα εισαι ειρωναs, υβριστιs, κλαψιαρηs, & παραμυθαs. Συντομα θα ποσταρω μια ανθολογια οσων εχειs πει, & θα γελασουμε ολοι, αντε σε κανενα θεατρο σκιων τωρα να δωσειs παρασταση

Κάνεις λάθος αγαπητέ!
Δεν χάνω ΠΟΤΕ τη ψυχραιμία μου, ιδιαίτερα δε όταν την λέω σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ όπως εσύ. Θα χαρώ πολύ να ποστάρεις αυτά που εσύ θεωρείς ότι έχω γράψει και είναι λάθος και βέβαια να αναφέρεις και τα επιχειρήματά σου. Εγώ, σε αντίθεση με εσένα, έχω αναφέρει πράγματα, τα οποία, τα επιβεβαίωσαν τόσο μέλη που πήγαν στην Μολδαβία, όσο και μέλη που μένουν μόνιμα στο Κίσινεφ. Τα 2/3 των 120 posts έχεις κάνει, είναι παροτρύνσεις προς τους MODS να επαναφέρουν τον άλλο σου εαυτό (ΥΑΝΤΑ) και τα υπόλοιπα ανούσιες επικρίσεις προς όλους τους υπόλοιπους (κυρίως σε εμένα) χωρίς όμως να έχεις παραθέσει την παραμικρή πληροφορία. Τέλος φαίνεται ότι εκτός από ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι και ΚΟΥΦΟΣ, αφού δεν ακούς τα γέλια των υπολοίπων μας, όποτε γράφεις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τέλος φαίνεται ότι εκτός από ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι και ΚΟΥΦΟΣ, αφού δεν ακούς τα γέλια των υπολοίπων μας, όποτε γράφεις.

Γειά σου φίλε Σοριτα που απόκτησες και σουπερ ακοή για να ακους τα γέλια μας.
Είπαμε οκ αλλά οχι και ΣΠΟΥΠΕΡΜΑνΣΟΡΙΤΑΣ.
Προς το παρόν μπορεις να τα βλέπεις αλλά να τα ακούς;;;;; ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΡΕ αφήστε τις αντιπαραθέσεις και δωστε τροφή υλική στο λαό.

Συνημμένα

• liliy.jpg
    liliy.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 53

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γειά σου φίλε Σοριτα που απόκτησες και σουπερ ακοή για να ακους τα γέλια μας.
Είπαμε οκ αλλά οχι και ΣΠΟΥΠΕΡΜΑνΣΟΡΙΤΑΣ.
Προς το παρόν μπορεις να τα βλέπεις αλλά να τα ακούς;;;;; ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά τότε!
Εσύ όταν διαβάζεις τoν Nemiroff, να μην γελάς!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλά τότε!
Εσύ όταν διαβάζεις τoν Nemiroff, να μην γελάς!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δέν είπα αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!! ώς προς την ακοή εχω ενσταση διότι  μόνο οπτικη επαφή του γέλιου έχουμε στο σάιτ.
Λές να μας Βάλουν οι μοντς και ηχο;;;;;; τεχνικά ειναι εφικτό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δέν είπα αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!! ώς προς την ακοή εχω ενσταση διότι  μόνο οπτικη επαφή του γέλιου έχουμε στο σάιτ.
Λές να μας Βάλουν οι μοντς και ηχο;;;;;; τεχνικά ειναι εφικτό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ομολογώ ότι εσένα δεν σε έχω ακούσει ποτέ, γιατί είναι γνωστό ότι γελάς πνιχτά!

Συνημμένα

• ALLA GIA ALLA.JPG
    ALLA GIA ALLA.JPG
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΛΑ ΓΙΑΛΑ και ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΗ

αααα να μπράβο αγόρι μου δώσε και σώσε!!!
Τώρα είσαι στο θέμα δώσε κατι ποιο πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom