Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτος ο αγώνας K1 δε συγκρίνετε με κανέναν ΜΜΑ, κανενας αγώνας στα μαχητικά αθλήματα δεν έχει προσφέρει τέτοιο θέαμα ..

:grin:  :grin:  :grin: ΑΓΡΙΜΙ!!! Παραδίδει μαθήματα ο Iron! Για εμένα είναι ο αγώνας με τον Uzkan που του το έπαιξε και μαγκάκος! Άλλο είπαν θα του έστελναν, άλλο του έστειλαν, έκανε μαγκιές, ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ κάτω!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
:grin:  :grin:  :grin: ΑΓΡΙΜΙ!!! Παραδίδει μαθήματα ο Iron! Για εμένα είναι ο αγώνας με τον Uzkan που του το έπαιξε και μαγκάκος! Άλλο είπαν θα του έστελναν, άλλο του έστειλαν, έκανε μαγκιές, ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ κάτω!

Μεγάλος αγώνας του με τον Uzkan οπου νομιζω ηταν και βαρύτερος ο Τουρκος. Καταξιωμένος αθλητής ο Μαικ με ματσάρες στη Κ1 και πολλές φορές αδικημένος απο διαιτητές. Ειδικα για το υψος του ηταν άθλος η καριέρα που έκανε, μονο με κροσε επαιζε και μοιραζε νοκ αουτ.  :rockon:

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλος αγώνας του με τον Uzkan οπου νομιζω ηταν και βαρύτερος ο Τουρκος. Καταξιωμένος αθλητής ο Μαικ με ματσάρες στη Κ1 και πολλές φορές αδικημένος απο διαιτητές. Ειδικα για το υψος του ηταν άθλος η καριέρα που έκανε, μονο με κροσε επαιζε και μοιραζε νοκ αουτ.  :rockon:

Μας έχει χαρίσει στιγμές υπερηφάνειας σε επίπεδο αθλητισμού κι όχι μόνο! Ναι ήταν πιο βαρύς ο Uzkan! Μου είχαν πει ότι στο Kickbox ο κοντός έχει αβαντάζ. Αν σου έρθει κοντά πάει...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Μας έχει χαρίσει στιγμές υπερηφάνειας σε επίπεδο αθλητισμού κι όχι μόνο! Ναι ήταν πιο βαρύς ο Uzkan! Μου είχαν πει ότι στο Kickbox ο κοντός έχει αβαντάζ. Αν σου έρθει κοντά πάει...

Οχι τύπε ο ψηλός έχει πλεονέκτημα γιατί μπορεί να παίζει από μακριά, μη κοιτάς που ο Ζαμπίδης το έκανε να φαίνετε εύκολο να σπάει την απόσταση. Κανένας κοντός δε μπορεί να κάνει τη καριέρα του Ζαμπίδη.

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οχι τύπε ο ψηλός έχει πλεονέκτημα γιατί μπορεί να παίζει από μακριά, μη κοιτάς που ο Ζαμπίδης το έκανε να φαίνετε εύκολο να σπάει την απόσταση. Κανένας κοντός δε μπορεί να κάνει τη καριέρα του Ζαμπίδη.

Μαζί σου κι εγώ 1.90 είμαι αλλά δούλευα καλά τα πόδια. Αν είναι κάποιος πολύ πιο κοντός πρέπει να κατεβείς λίγο στις άμυνες και σου ρίχνει το κέντρο βάρους σου λίγο έξω.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Μαζί σου κι εγώ 1.90 είμαι αλλά δούλευα καλά τα πόδια. Αν είναι κάποιος πολύ πιο κοντός πρέπει να κατεβείς λίγο στις άμυνες και σου ρίχνει το κέντρο βάρους σου λίγο έξω.

Εσυ που εισαι 1.90 αν παιξεις με εναν 1.70 του ριχνεις απο μακρια και τον κρατάς μακριά, μονο με ντιρεκτ μπορεις να τον παιξεις και πόδια, ο κοντος για να σε φτάσει πρέπει να σε πλησιάσει ένω εσένα το πεδίο βολής σου ειναι εκει που δε σε φτάνει ο κοντός, του ριχνεις ενω αυτος δε φτάνει και ειναι ακίνδυνος, πρεπει να ξέρει ο ψηλός να παίζει την απόσταση. Ο Ζαμπίδης πχ ήξερε και την έσπαγε αλλα ειναι πολύ δύσκολο να το κάνει αυτό ο κοντύτερος.

:sunglasses:

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ που εισαι 1.90 αν παιξεις με εναν 1.70 του ριχνεις απο μακρια και τον κρατάς μακριά, μονο με ντιρεκτ μπορεις να τον παιξεις και πόδια, ο κοντος για να σε φτάσει πρέπει να σε πλησιάσει ένω εσένα το πεδίο βολής σου ειναι εκει που δε σε φτάνει ο κοντός, το ριχνεις ενω αυτος δε φτάνει και ειναι ακίνδυνος, πρεπει να ξέρει ο ψηλός να παίζει την απόσταση. Ο Ζαμπίδης πχ ήξερε και την έσπαγε αλλα ειναι πολύ δύσκολο να το κάνει αυτό ο κοντύτερος.

:sunglasses:

Σωστός τύπε!  :rockon:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992

Δεν είναι ότι το έκανε να φαίνεται εύκολο. Είναι ότι δεν τον ήξεραν. Μόλις τον έμαθαν (μετά το 1ο παιχνίδι με τον Μασάτο), άρχισε η κάθοδος. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο ίδιος, σε όλη του την καριέρα σταθερά έδινε βάρος στα χέρια παραμελλόντας τα πόδια του και μη εμπλουτίζοντας την τακτική του. Τα ίδια και τα ίδια. Φυσικά έκανε τεράστια καριέρα, ο μόνος έλληνας που έκανε κάτι σε διεθνές επίπεδο (και ο φιλότιμος Πάρης Βασιλικός θα είχε δυνατότητες κάτω από άλλες συνθήκες). Κρίμα γιατί θα μπορούσε να έχει κατακτήσει 1,2 Κ1.

Σε αυτά τα αθλήματα το ύψος είναι μεγάλο προσόν. Πάρτε παράδειγμα τον άμπαλο Schilt

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι ότι το έκανε να φαίνεται εύκολο. Είναι ότι δεν τον ήξεραν. Μόλις τον έμαθαν (μετά το 1ο παιχνίδι με τον Μασάτο), άρχισε η κάθοδος. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο ίδιος, σε όλη του την καριέρα σταθερά έδινε βάρος στα χέρια παραμελλόντας τα πόδια του και μη εμπλουτίζοντας την τακτική του. Τα ίδια και τα ίδια. Φυσικά έκανε τεράστια καριέρα, ο μόνος έλληνας που έκανε κάτι σε διεθνές επίπεδο (και ο φιλότιμος Πάρης Βασιλικός θα είχε δυνατότητες κάτω από άλλες συνθήκες). Κρίμα γιατί θα μπορούσε να έχει κατακτήσει 1,2 Κ1.

Σε αυτά τα αθλήματα το ύψος είναι μεγάλο προσόν. Πάρτε παράδειγμα τον άμπαλο Schilt

Νομίζω τα χέρια τα δούλευε περισσότερο λόγο ύψους. Τύπε αν δεις κάποιον σαν τον Schilt σε ρινγκ καλύτερα να μπεις με κανένα Uzi γιατί θα περάσεις δύσκολα κι ας μη ξέρει τέλεια!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Και μετά τον Μασάτο κέρδιζε ψηλότερους ο Ζαμπίδης πχ τον Ουκρανό παιχταρα kyshenko, επίσης αν και οι διαιτητές δε του δώσαν τη νίκη με τους επίσης παιχταράδες Petrosyan και Andy Souwer εγω πιστεύω οτι τους κέρδισε και τους δύο.

Και για το ύψος τους χωρίς να παιζει πολλά πόδια και μονο με κροσε σώμα/κεφάλι δε μπορεί να κάνει καρίερα κανείς, ο Ζαμπίδης ήταν άθλος εκει που έφτασε.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Νομίζω τα χέρια τα δούλευε περισσότερο λόγο ύψους. Τύπε αν δεις κάποιον σαν τον Schilt σε ρινγκ καλύτερα να μπεις με κανένα Uzi γιατί θα περάσεις δύσκολα κι ας μη ξέρει τέλεια!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Και άλλοι ήταν αναλογικά κοντοί για την κατηγορία τους (πχ Andy Hug) αλλά η τακτική τους ήταν αναπτυγμένη σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά το 2ο και επειδή μάλλον δεν κατάλαβες, αν ο τυπάς ήταν 1,90 και όχι 2,12 δεν θα είχε κάνει ούτε τα μισά.

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και άλλοι ήταν αναλογικά κοντοί για την κατηγορία τους (πχ Andy Hug) αλλά η τακτική τους ήταν αναπτυγμένη σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά το 2ο και επειδή μάλλον δεν κατάλαβες, αν ο τυπάς ήταν 1,90 και όχι 2,12 δεν θα είχε κάνει ούτε τα μισά.

Κατάλαβα καλά τύπε γι αυτό σου είπα "κι ας μη ξέρει τόσο καλά". Στο 2,12 το κροσέ είναι αλλη φάση.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Και μετά τον Μασάτο κέρδιζε ψηλότερους ο Ζαμπίδης πχ τον Ουκρανό παιχταρα kyshenko, επίσης αν και οι διαιτητές δε του δώσαν τη νίκη με τους επίσης παιχταράδες Petrosyan και Andy Souwer εγω πιστεύω οτι τους κέδρισε και τους δύο.

Και για το ύψος τους χωρίς να παιζει πολλά πόδια και μονο με κροσε σώμα/κεφάλι δε μπορεί να κάνει καρίερα κανείς, ο Ζαμπίδης ήταν άθλος εκει που έφτασε.

Τον Kyshenko δεν τον κέρδισε ποτέ (σε 2 ή 3 αγώνες που έπαιξαν). Ήταν ο πρώτος μη διάσημος που τον κατάλαβε και πάνω σε αυτουνού το "παιχνίδι" πάτησαν και οι υπόλοιποι. Για Shower που ηταν η πρώτη του ήττα με νοκαουτ νομίζω δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Τον αγώνα με τον Πετροσιάν δεν τον Θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ο Πετροσιάν τότε ήταν Νο1.

Συμφωνώ ότι ο Ζαμπίδης έκανε άθλο για εκεί που έφτασε

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ποιος Semmy Schilt?? Για δείτε Hong Man Choi να δείτε ύψος

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Ποιος Semmy Schilt?? Για δείτε Hong Man Choi να δείτε ύψος
2,18 κρέας.

Το μεγάλο του μειονέκτημα ήταν ότι τον έβαλαν στο χώρο αργά καθαρά λόγω του ύψους του εν αντιθέσι με τον Schilt που είχε κάποια μικρή εμπειρία στο Kyokoshin προτού πάει στα Pride και στην συνέχεια στο Κ1

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
που να δεις το γόνατο και το low

Αν βγάλεις καλή άμυνα σε low ψηλού τον αχρήστεψες με τη δύναμή του. Γόνατο επίσης επίσης αν του γλυστρίσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί την έχει άσχημα. Αγώνες έχεις παίξει;

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Αν βγάλεις καλή άμυνα σε low ψηλού τον αχρήστεψες με τη δύναμή του. Γόνατο επίσης επίσης αν του γλυστρίσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί την έχει άσχημα. Αγώνες έχεις παίξει;

-αν βγάλεις άμυνα και δεν έχεις δουλεμένο καλάμι, ποιος θα αχρηστευτεί; Έχεις δει ποτέ να βγάζει κάποιος στα ίσια καλάμι για να μπλοκάρει το καλάμι του άλλου; κανένας δεν έχει τέτοια αυτοπεποίθηση. Όλοι ή κάθονται να την φάνε ή σηκώνουν το πόδι αλλά γυρνώντας την γάμπα.

-το γόνατο του schilt όταν σου έχει πιάσει το κεφάλι πως να το αποφύγεις; κανένας δεν το απέφυγε ποτέ.

-Ναι έχω παίξει, δε λέει κάτι αυτό όμως

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
-αν βγάλεις άμυνα και δεν έχεις δουλεμένο καλάμι, ποιος θα αχρηστευτεί; Έχεις δει ποτέ να βγάζει κάποιος στα ίσια καλάμι για να μπλοκάρει το καλάμι του άλλου; κανένας δεν έχει τέτοια αυτοπεποίθηση. Όλοι ή κάθονται να την φάνε ή σηκώνουν το πόδι αλλά γυρνώντας την γάμπα.

-το γόνατο του schilt όταν σου έχει πιάσει το κεφάλι πως να το αποφύγεις; κανένας δεν το απέφυγε ποτέ.

-Ναι έχω παίξει, δε λέει κάτι αυτό όμως

-Έχω δει πολλούς ναι.. Προφανώς σου διαφεύγει πως το low το κάνεις block και με το πέλμα εκτός του καλαμιού.

-Την αποφυγή την κάνεις στη λαβή όχι στη διάρκεια, οπότε ναι αν του φύγεις την έχει άσχημα μέχρι να πατήσει και να βρει ισορροπία

-Λέει κάτι ψιλά από θέμα εμπειρίας καθαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom