Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Γιατι κοροιδευεις φιλε; Δε δικαιουμαστε να μαθουμε αυτοαμυνα εμεις οι μεγαλυτεροι; Δεν πεθαναμε ακομη! >:(

δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς με τέτοια και σε κάποια φάση να μην έχεις τραυματισμό

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Εντάξει δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι και μπαφάκιας του κερατά,οπότε έχει κάψει μερικά εγκεφαλικά κύτταρα παραπάνω.Το θετικό για αυτόν είναι ότι οι μαλακίες του Mcgregor πριν τον αγώνα δεν πιάνουνε.Όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοι (ειδικά ο Aldo) είχαν χάσει τον αγώνα προτού καλά καλά ξεκινήσει.Αυτός και ο αδερφός του είναι στα αρχίδια τους.Άμα χάσουν θα χάσουν επειδή ο άλλος είναι καλύτερος.Πολλές φορές οι αντίπαλοι τους έχουν πρόβλημα όταν αρχίζουν τα τρελά τους.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Stockton motherfuckers.
Χάρηκα την νίκη του Nate με την ψυχή μου. Αλάνι από τα λίγα.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Stockton motherfuckers.
Χάρηκα την νίκη του Nate με την ψυχή μου. Αλάνι από τα λίγα.

O τύπος είναι αφασία.Του λέει ο Joe Rogan μετά τον αγώνα

Nate Diaz you just shook up the world.How does that feel

Diaz:Ah,I'm not surprised motherfuckers.

Να πω την αλήθεια ψιλο-γούσταρα να νικήσει ο Ιρλανδός γιατί μετά θα πήγαινε για την lightweight ζώνη ή την welterweight (που εκεί θα τον έστελνε στο νοσοκομείο ο lawler).Θα ήταν ο πρώτος που θα είχε ταυτόχρονα 2 ζώνες στο ufc.Αλλά όλο του το στυλάκι με ψιλοκούρασε. Μέρος του  όλου παιχνιδιού είναι βέβαια αλλά ήθελε να το παίξει mayweather (που είναι σιχαμένος σαν άνθρωπος εκτός ring) του mma με όλες τις μαλακίες που έλεγε για λεφτά κτλ.Θα κάτσω να παρακολουθήσω κάποια σπορ αλλά όταν αρχίζω και ακούω για τα λεφτά που βγάζουν οι αθλητές είτε κλοτσώντας μια μπάλα,είτε ρίχνουν μπουνιές κτλ. με κουράζει.Ο Diaz είχε βγάλει πολύ λίγα λεφτά,τώρα κονόμησε καλά λεφτά.Και να φανταστείς ο Mcgregor έπαιρνα επίδομα πρόνοιας πριν 3-4 χρόνια

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
O τύπος είναι αφασία.Του λέει ο Joe Rogan μετά τον αγώνα

Nate Diaz you just shook up the world.How does that feel

Diaz:Ah,I'm not surprised motherfuckers.

Να πω την αλήθεια ψιλο-γούσταρα να νικήσει ο Ιρλανδός γιατί μετά θα πήγαινε για την lightweight ζώνη ή την welterweight (που εκεί θα τον έστελνε στο νοσοκομείο ο lawler).Θα ήταν ο πρώτος που θα είχε ταυτόχρονα 2 ζώνες στο ufc.Αλλά όλο του το στυλάκι με ψιλοκούρασε. Μέρος του  όλου παιχνιδιού είναι βέβαια αλλά ήθελε να το παίξει mayweather (που είναι σιχαμένος σαν άνθρωπος εκτός ring) του mma με όλες τις μαλακίες που έλεγε για λεφτά κτλ.Θα κάτσω να παρακολουθήσω κάποια σπορ αλλά όταν αρχίζω και ακούω για τα λεφτά που βγάζουν οι αθλητές είτε κλοτσώντας μια μπάλα,είτε ρίχνουν μπουνιές κτλ. με κουράζει.Ο Diaz είχε βγάλει πολύ λίγα λεφτά,τώρα κονόμησε καλά λεφτά.Και να φανταστείς ο Mcgregor έπαιρνα επίδομα πρόνοιας πριν 3-4 χρόνια

Ποτέ δεν γουστάρω όσους έχουν μεγάλα στόματα και μικρή καριέρα. Ο Floyd που αναφέρεις τουλάχιστον έχει αποδείξει πολλάκις την ποιότητα του, ασχέτως που για το 49-0 έπεσε σπρώξιμο.Και γενικώς η πυγμαχία, αν και ανώτερη κατ'εμε όλων των αθλημάτων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σαπίλα πλέον. Toν Conor πριν από δύο χρόνια τον ήξεραν ελάχιστοι. Τους αδερφούς Diaz πάντα τους πήγαινα γιατί δεν κρύβουνν ποιοί είναι ούτε βγάζουν ψευδή εικόνα προς τα έξω, σε αντίθεση με τον McGregor που πιστεύω είναι καλός χαρακτήρας στην πραγματικότητα αλλά με έχει κάνει να τον σιχαθώ.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ποτέ δεν γουστάρω όσους έχουν μεγάλα στόματα και μικρή καριέρα. Ο Floyd που αναφέρεις τουλάχιστον έχει αποδείξει πολλάκις την ποιότητα του, ασχέτως που για το 49-0 έπεσε σπρώξιμο.Και γενικώς η πυγμαχία, αν και ανώτερη κατ'εμε όλων των αθλημάτων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σαπίλα πλέον. Toν Conor πριν από δύο χρόνια τον ήξεραν ελάχιστοι. Τους αδερφούς Diaz πάντα τους πήγαινα γιατί δεν κρύβουνν ποιοί είναι ούτε βγάζουν ψευδή εικόνα προς τα έξω, σε αντίθεση με τον McGregor που πιστεύω είναι καλός χαρακτήρας στην πραγματικότητα αλλά με έχει κάνει να τον σιχαθώ.

Καλά σίγουρα,ο Mayweather είτε τον γουστάρει κάποιος είτε όχι είναι ο κορυφαίος της γενιάς του και από τους κορυφαίους ever και ίσως ο κορυφαίος πυγμάχος αμυντικά.Μιλούσα περισσότερο για την επίδειξη πλούτου που γενικότερα μου την σπάει. Και ο Mcgregor είχε αρχίσει να την λέει και στους αντιπάλους του για τα λεφτά.

Ειδικά ο Nate είχε βγάλει ελάχιστα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια.Ο αδελφός του έχει βγάλει πιο πολλά.Βάλε μόνο τα λεφτά από τους αγώνες με Silva-Gsp,παίζει να είναι περισσότερα από αυτά που είχε βγάλει ο Nate σε όλη την καριέρα του.

Πάντως πέρα από τους 2 κύριους αγώνες οι υπόλοιποι αγώνες ήταν ψιλο-χάλια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εμένα μου αρέσει ο McGregor και όλο το στυλάκι που έχει γιατί εμπνέει τεράστια καλτίλα  :wanker:

Το γεγονός ότι καβάλησε καλάμι τον έφαγε "λιγάκι", αλλά εντάξει μια ήττα δεν είναι και το τέλος του κόσμου  :sunglasses:

Tanker1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μου αρέσει ο McGregor και όλο το στυλάκι που έχει γιατί εμπνέει τεράστια καλτίλα  :wanker:

Το γεγονός ότι καβάλησε καλάμι τον έφαγε "λιγάκι", αλλά εντάξει μια ήττα δεν είναι και το τέλος του κόσμου  :sunglasses:

συμφωνώ πλήρως μαζί σου. και είναι και πολύ καλός τεχνικά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:kneel:
Παιδια σε ποια σχολη να παω για μαθω ΜΜΑ χωρις να τραυματιστω καθοτι μεσηλικας! :woldman:
Για καλο ΜΜΑ στον τονυ το χριστοδουλου στο diamond camp ή στη gracie barra. Εκτος αν θες bjj μονο οποτε μπορω να σου πω και αλλα ποιοτικα ονοματα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:kneel:Για καλο ΜΜΑ στον τονυ το χριστοδουλου στο diamond camp ή στη gracie barra. Εκτος αν θες bjj μονο οποτε μπορω να σου πω και αλλα ποιοτικα ονοματα

τόνυ χριστοδούλου ??????????  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι ρε τύπε! ακόμα και εγώ που ούτε να τον βλέπω δε θέλω το Duke, δε θα του το έλεγα αυτό  :P :P :P

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τύποι δε ξέρω  αν ειδατε FFC αλλα ο Αθηνόδωρος Μιχαιλίδης φάνηκε πολυ κατώτερος του Ολλανδού πρωταθλητή του Glory, Robin Roosmalen.

Και γενικά οποιος ξέρει πυγμαχία στις ΜΜΑ οπως ο Roosmalen εχει μεγάλο πλεονέκτημα.

Ο Μιχαλίδης το πάλεψε να τον φέρει έδαφος αλλα ουτε εκει το κατάφερε, στα χέρια ο Roosmalen ειναι πολλά λεβελ πάνω, το νοκ αουτ που έριξε φάνηκε σαν ενα κροσεδάκι που στη πυγχμαχία θεωρείτε χάδι.

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι δε ξέρω  αν ειδατε FFC αλλα ο Αθηνόδωρος Μιχαιλίδης φάνηκε πολυ κατώτερος του Ολλανδού πρωταθλητή του Glory, Robin Roosmalen.

Και γενικά οποιος ξέρει πυγμαχία στις ΜΜΑ οπως ο Roosmalen εχει μεγάλο πλεονέκτημα.

Ο Μιχαλίδης το πάλεψε να τον φέρει έδαφος αλλα ουτε εκει το κατάφερε, στα χέρια ο Roosmalen ειναι πολλά λεβελ πάνω, το νοκ αουτ που έριξε φάνηκε σαν ενα κροσεδάκι που στη πυγχμαχία θεωρείτε χάδι.

Οι ξένοι είναι δουλεμένοι φίλος... Εμείς μόλις μάθουμε 2-3 λαβές και πλακώσουμε κανέναν κάποιο Σαββατόβραδο θέλουμε κλουβιά...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:wanker:
τόνυ χριστοδούλου ??????????  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι ρε τύπε! ακόμα και εγώ που ούτε να τον βλέπω δε θέλω το Duke, δε θα του το έλεγα αυτό  :P :P :P
Τι προτεινεις εσυ τυπε μου? Αν και το να κοροιδευεις τον μοναδικο Ελληνα που εχει παιξει ufc, και στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να τον νικησει, μου δειχνει οτι δεν εχεις και πολλες γνωσεις

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Οι ξένοι είναι δουλεμένοι φίλος... Εμείς μόλις μάθουμε 2-3 λαβές και πλακώσουμε κανέναν κάποιο Σαββατόβραδο θέλουμε κλουβιά...

Μονο Ζαμπίδης κατάφερε πολλα σε μαχητικο άθλημα, τιποτα αλλο στην ελλάδα δυστυχώς.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:wanker:Τι προτεινεις εσυ τυπε μου? Αν και το να κοροιδευεις τον μοναδικο Ελληνα που εχει παιξει ufc, και στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να τον νικησει, μου δειχνει οτι δεν εχεις και πολλες γνωσεις

Στην Ελλάδα που όλοι ξέρουμε πόσο "καθαρά" είναι τα παιχνίδια  :2funny:

Μόλις παίξει με κάποιον έξω φάπα στην φάπα είναι ρε τύπε.

Diamond  :rockon:

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ο σωστός αθλητής MMA ξεκινάει από μικρός.. Θέλει μια γύρα από BJJ-Πυγμαχία-Ελληνορωμαϊκή το λιγότερο... Μετά σε πάει μόνο του σε δάσκαλο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Αυτος ο αγώνας K1 δε συγκρίνετε με κανέναν ΜΜΑ, κανενας αγώνας στα μαχητικά αθλήματα δεν έχει προσφέρει τέτοιο θέαμα ..

koutsoumpilas

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μονο Ζαμπίδης κατάφερε πολλα σε μαχητικο άθλημα, τιποτα αλλο στην ελλάδα δυστυχώς.

Έχεις δίκιο.. Ο Μιχαλάρας όταν άρχισε αγώνες ήταν έτοιμος κι είχε καύλα γι' αυτό που έκανε! Έκανε προπονήσεις με πολλούς και καλούς και πάντα πήγαινε ένα βήμα παραπάνω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom