Γιατι κοροιδευεις φιλε; Δε δικαιουμαστε να μαθουμε αυτοαμυνα εμεις οι μεγαλυτεροι; Δεν πεθαναμε ακομη! >
δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς με τέτοια και σε κάποια φάση να μην έχεις τραυματισμό
Γιατι κοροιδευεις φιλε; Δε δικαιουμαστε να μαθουμε αυτοαμυνα εμεις οι μεγαλυτεροι; Δεν πεθαναμε ακομη! >
Stockton motherfuckers.
Χάρηκα την νίκη του Nate με την ψυχή μου. Αλάνι από τα λίγα.
O τύπος είναι αφασία.Του λέει ο Joe Rogan μετά τον αγώνα
Nate Diaz you just shook up the world.How does that feel
Diaz:Ah,I'm not surprised motherfuckers.
Να πω την αλήθεια ψιλο-γούσταρα να νικήσει ο Ιρλανδός γιατί μετά θα πήγαινε για την lightweight ζώνη ή την welterweight (που εκεί θα τον έστελνε στο νοσοκομείο ο lawler).Θα ήταν ο πρώτος που θα είχε ταυτόχρονα 2 ζώνες στο ufc.Αλλά όλο του το στυλάκι με ψιλοκούρασε. Μέρος του όλου παιχνιδιού είναι βέβαια αλλά ήθελε να το παίξει mayweather (που είναι σιχαμένος σαν άνθρωπος εκτός ring) του mma με όλες τις μαλακίες που έλεγε για λεφτά κτλ.Θα κάτσω να παρακολουθήσω κάποια σπορ αλλά όταν αρχίζω και ακούω για τα λεφτά που βγάζουν οι αθλητές είτε κλοτσώντας μια μπάλα,είτε ρίχνουν μπουνιές κτλ. με κουράζει.Ο Diaz είχε βγάλει πολύ λίγα λεφτά,τώρα κονόμησε καλά λεφτά.Και να φανταστείς ο Mcgregor έπαιρνα επίδομα πρόνοιας πριν 3-4 χρόνια
Ποτέ δεν γουστάρω όσους έχουν μεγάλα στόματα και μικρή καριέρα. Ο Floyd που αναφέρεις τουλάχιστον έχει αποδείξει πολλάκις την ποιότητα του, ασχέτως που για το 49-0 έπεσε σπρώξιμο.Και γενικώς η πυγμαχία, αν και ανώτερη κατ'εμε όλων των αθλημάτων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σαπίλα πλέον. Toν Conor πριν από δύο χρόνια τον ήξεραν ελάχιστοι. Τους αδερφούς Diaz πάντα τους πήγαινα γιατί δεν κρύβουνν ποιοί είναι ούτε βγάζουν ψευδή εικόνα προς τα έξω, σε αντίθεση με τον McGregor που πιστεύω είναι καλός χαρακτήρας στην πραγματικότητα αλλά με έχει κάνει να τον σιχαθώ.
Εμένα μου αρέσει ο McGregor και όλο το στυλάκι που έχει γιατί εμπνέει τεράστια καλτίλα
Το γεγονός ότι καβάλησε καλάμι τον έφαγε "λιγάκι", αλλά εντάξει μια ήττα δεν είναι και το τέλος του κόσμου
Για καλο ΜΜΑ στον τονυ το χριστοδουλου στο diamond camp ή στη gracie barra. Εκτος αν θες bjj μονο οποτε μπορω να σου πω και αλλα ποιοτικα ονοματαΠαιδια σε ποια σχολη να παω για μαθω ΜΜΑ χωρις να τραυματιστω καθοτι μεσηλικας!
Για καλο ΜΜΑ στον τονυ το χριστοδουλου στο diamond camp ή στη gracie barra. Εκτος αν θες bjj μονο οποτε μπορω να σου πω και αλλα ποιοτικα ονοματα
Τύποι δε ξέρω αν ειδατε FFC αλλα ο Αθηνόδωρος Μιχαιλίδης φάνηκε πολυ κατώτερος του Ολλανδού πρωταθλητή του Glory, Robin Roosmalen.
Και γενικά οποιος ξέρει πυγμαχία στις ΜΜΑ οπως ο Roosmalen εχει μεγάλο πλεονέκτημα.
Ο Μιχαλίδης το πάλεψε να τον φέρει έδαφος αλλα ουτε εκει το κατάφερε, στα χέρια ο Roosmalen ειναι πολλά λεβελ πάνω, το νοκ αουτ που έριξε φάνηκε σαν ενα κροσεδάκι που στη πυγχμαχία θεωρείτε χάδι.
Τι προτεινεις εσυ τυπε μου? Αν και το να κοροιδευεις τον μοναδικο Ελληνα που εχει παιξει ufc, και στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να τον νικησει, μου δειχνει οτι δεν εχεις και πολλες γνωσειςτόνυ χριστοδούλου ??????????
όχι ρε τύπε! ακόμα και εγώ που ούτε να τον βλέπω δε θέλω το Duke, δε θα του το έλεγα αυτό
Οι ξένοι είναι δουλεμένοι φίλος... Εμείς μόλις μάθουμε 2-3 λαβές και πλακώσουμε κανέναν κάποιο Σαββατόβραδο θέλουμε κλουβιά...
Τι προτεινεις εσυ τυπε μου? Αν και το να κοροιδευεις τον μοναδικο Ελληνα που εχει παιξει ufc, και στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να τον νικησει, μου δειχνει οτι δεν εχεις και πολλες γνωσεις
Ο σωστός αθλητής MMA ξεκινάει από μικρός.. Θέλει μια γύρα από BJJ-Πυγμαχία-Ελληνορωμαϊκή το λιγότερο... Μετά σε πάει μόνο του σε δάσκαλο.
Μονο Ζαμπίδης κατάφερε πολλα σε μαχητικο άθλημα, τιποτα αλλο στην ελλάδα δυστυχώς.