You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tteautteau231996
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 446
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Μετά από όλα αυτά είναι επόμενο να υπάρχουν τόσοι μουνόδουλοι και σαβουρογάμηδες στην Ελλάδα.
Τρύπα νάναι κι ό,τι νάναι!
Τρύπα νάναι κι ό,τι νάναι!
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει μερικοί τι σημαίνει παιδόφιλος, γυναίκα και άντρας. Να φύγει το 13χρονο στο εξωτερικό με μια άσχετη 40ρα στα κρυφά σας φαίνεται οκ?φέρεται να του υποσχόταν ταξίδια στο εξωτερικό για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Δικηγόρος και πιστεύει άλλο το αγόρι και άλλο το κορίτσι.Ρε τύποι ενταξει, ειπαμε.
Κι εγω πιστευω οτι αλλο το αγορι κι αλλο το κοριτσι, αλλά οχι και 13 ρε φιλε.
Ειναι αρρωστη η γυναικα.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά με τη λογική σας ότι άλλο το αγόρι και άλλο το κορίτσι τι εννοείται δηλαδή για να καταλάβω;
Δηλαδή οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες όχι;
Τόσο αγάμητοι είστε δηλαδή;
Να ρωτήσω μήπως πρέπει να τον κλείσουν και μέσα το 13χρονο ως βιαστή τελικά;
Θα μας τρελλάνετε εδώ μέσα
Geomentoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2017
- Like
- 260
- Πόντοι
- 21
Τα ίδια συναισθήματα θα σε διακατέχουν αν π χ μάθαινες ότι ο γιος σου και η κόρη σου είχαν από 100 ερωμένες και ερωμένους ο καθένας ;;;;;;;;; Αν ναι τότε μια χαρά για σένα δεν υπάρχει διάφορα, για εμάς τους υπολοίπους υπάρχειΡε παιδιά με τη λογική σας ότι άλλο το αγόρι και άλλο το κορίτσι τι εννοείται δηλαδή για να καταλάβω;
Geomentoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2017
- Like
- 260
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα δεν εγκρίνω μια σχέση ανάμεσα σε ένα 13 τρίχρονο με μια 35άρα αλλά αν είναι μόνο σεξουαλική πράξη κανένα πρόβλημα
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Όποιος γουστάρει να γαμιέται με γυναίκα που έχει την ηλικία της μάνας του είναι κομπλεξικός! (Οιδιπόδειο σύμπλεγμα)
Όποια γουστάρει να γαμιέται από κάποιον που έχει την ηλικία του υιού της είναι κομπλεξικιά! (Οιδιπόδειο σύμπλεγμα)
Όποια γουστάρει να γαμιέται από κάποιον που έχει την ηλικία του υιού της είναι κομπλεξικιά! (Οιδιπόδειο σύμπλεγμα)
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Δηλαδή ο άντρας να γαμάει αλλά η γυναίκα να μη γαμιέται;Τα ίδια συναισθήματα θα σε διακατέχουν αν π χ μάθαινες ότι ο γιος σου και η κόρη σου είχαν από 100 ερωμένες και ερωμένους ο καθένας ;;;;;;;;; Αν ναι τότε μια χαρά για σένα δεν υπάρχει διάφορα, για εμάς τους υπολοίπους υπάρχειΡε παιδιά με τη λογική σας ότι άλλο το αγόρι και άλλο το κορίτσι τι εννοείται δηλαδή για να καταλάβω;
Και πώς θα γίνει αυτό;
Θα τη βρούμε μεταξύ μας;
Καλά σας λέω αδερφές.
Αφού θέλετε να κάνουν σεξ μόνο οι άντρες
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Και ναι στην ερώτηση σου αν θα θελα η κόρη μου να έχει 100 γκόμενους, η μόνη διαφορά με το γιο είναι ότι θα λεγα στην κόρη μήπως να το σκεφτεί επαγγελματικά το θέμα.
Αλλά εδώ είστε όλοι διπρόσωποι και γελοίοι. Να γαμάμε πουτάνες αλλά κατά τα άλλα μακριά από μας. Απορώ αν τελικά γαμάνε εδώ τα μέλη ή είναι απλά τρολ;
Μήπως κάνετε και πορείες στη Φυλής να κλείσουν τα δέλα;
Αλλά εδώ είστε όλοι διπρόσωποι και γελοίοι. Να γαμάμε πουτάνες αλλά κατά τα άλλα μακριά από μας. Απορώ αν τελικά γαμάνε εδώ τα μέλη ή είναι απλά τρολ;
Μήπως κάνετε και πορείες στη Φυλής να κλείσουν τα δέλα;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.949
- Πόντοι
- 6.030
Οταν καποιος τη γυναικα που "μπαζει" το γιο του στα κολπα , την παει στην αστυνομια, τοτε ευκολα καταλαβαινει κανεις γιατι εχουμε πιασει πατο ως κοινωνια. Οι ανθρωποι ειναι επιεικως
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ
Φαίνεται πρόσωπο; Και εγώ μπήκα στο μακελειό μπας και έχει φώτο με καθαρό πρόσωπο αλλά μέχρι και ο Χίος φωτογραφίες με πίξελ έχει ανεβάσει. Εκτός αν μου διέφυγε καμία. Για δώσε link.Ποια αποπλανηση και μαλακιες. Ωραιο μουνι φαινεται η τυπισσα. Μακαρι να με απολανουσε οταν ημουν 13...
ο τρελός ο χίος έβαλε φωτογραφίες της, σκυλόφατσα
Αν παρατήρησες η μητέρα του αγοριού την κατήγγειλε, όχι ο πατέρας. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτόΟταν καποιος τη γυναικα που "μπαζει" το γιο του στα κολπα , την παει στην αστυνομια, τοτε ευκολα καταλαβαινει κανεις γιατι εχουμε πιασει πατο ως κοινωνια. Οι ανθρωποι ειναι επιεικως
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ
Σοβαρά όμως τώρα, το 99,9 % των μανάδων σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα την πήγαιναν στην αστυνομία. Έχουμε να κάνουμε με παιδοφιλη.
Πάντως όλη αυτή τη δημοσιότητα ίσως κάνει περισσότερο κακό στον 13χρονο και στη ψυχολογία του, παρά οι ερωτικές του συνευρέσεις με τη μιλφαρα.
spurs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Ποια αποπλανηση και μαλακιες. Ωραιο μουνι φαινεται η τυπισσα. Μακαρι να με απολανουσε οταν ημουν 13...
Και τώρα να με αποπλανήσει δεν λέω όχι
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.038
- Πόντοι
- 2.306
[/quote]Ο καθένας με τα βιώματα του τύπε...
Στο είπα από την αρχή.
Γιατί στο δικό μου σχολείο υπήρχαν και φίλοι που ντρέπονταν να κοιτάξουν μια γκομενα που γούσταραν στα 13 τους και ας έλιωναν στη μαλακια για πάρτη της. Και μετά βρίσκανε το θάρρος να της τη πέσουν, να τη φιλήσουν, να φασωθουν και μετά από κάποια διάστημα να πηδηχτούν. Με τη γκομενα που γούσταραν.
Αυτά όλα βέβαια έχοντας στο ενδιάμεσο εσένα και τους ψωλαραδες φίλους σου να τους κάνουν bullying.
Μετά έφαγαν κι αυτοί τις σφαλιάρες τους με το γυναικείο φύλο και κατάλαβαν ότι αν δεν επιβληθείς στη γυναίκα σου θα έχεις ντραβαλα. Τουλάχιστον όμως έζησαν την εφηβεία τους όπως ήθελαν αυτοί, όχι όπως θέλαν οι φίλοι τους....
Τωρα αν εσύ και η παρέα σου είστε πιο άντρες από τους δικούς μου φίλους, όπως προσπαθείς να μας πείσεις.....να μας συγχωρείς αλλά δεν θα ψωνίσουμε σήμερα....
Άλλο σου λέω και άλλο μου απαντάς, τη μία μου λες για ανοχή στα πουστριλίκια, τώρα μου λες ότι είναι οκ να λιώνεις στη μαλακία μέχρι να βρεις το θάρρος να κάνεις ένα πέσιμο και ότι είναι κακοί οι συμμαθητές επειδή κάνουν bullying στους αγάμητους.
Δεν σε πιάνω πουθενά, ότι σου λέω μου το γυρνάς ανάλογα με το τι σε συμφέρει και το πηγαίνεις στο κομμάτι της κουβέντας που εσύ νομίζεις ότι είσαι σωστός.
Τώρα θα μου πεις ότι είναι αντρίκια συμπεριφορά να ντρέπεσαι να κοιτάξεις την γκόμενα που γουστάρεις και να τον παίζεις στα κρυφά για πάρτη της και συγκρίνεις τους φίλους που δεν ξέρεις αν είχα με τους δικούς σου.
Αν εσύ τώρα νομίζεις ότι είναι υγιής η συμπεριφορά που περιγράφεις τσέκαρε λίγο τον εαυτό σου.
[/quote]
—————————————————-
Εγώ διαβάζω τιι γράφω...
Διαβάζω και τι γράφεις όμως....
όταν κάποιος είναι 13 χρόνων είναι απόλυτα συμβατό με την ηλικία του να ντρέπεται με τις γκόμενες και να φαντασιώνεται με αυτές. Διότι ένας. 13 χρόνος ΔΕΝ είναι άντρας ακόμα. Εσυ μιλάς παραπάνω για αντρίκια συμπεριφορά και ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα ΠΑΙΔΙ 13 ετών....
Αν πιστεύεις ότι ένα άτομο 13 ετών δεν είναι παιδί , αγόρι ή κορίτσι, τότε όπως είπα και πιο πριν η συζήτηση πρέπει να σταματήσει εδώ.
Κατά τ’ αλλά να τσεκάρω εγώ τον εαυτό μου....
Εσυ δεν χρειάζεται.....όλα καλά για εσένα.....
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.949
- Πόντοι
- 6.030
Δυστυχως οτι χαρηκε το παιδακι του το χαλασε η μανα του.Αν παρατήρησες η μητέρα του αγοριού την κατήγγειλε, όχι ο πατέρας. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτόΟταν καποιος τη γυναικα που "μπαζει" το γιο του στα κολπα , την παει στην αστυνομια, τοτε ευκολα καταλαβαινει κανεις γιατι εχουμε πιασει πατο ως κοινωνια. Οι ανθρωποι ειναι επιεικως
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ
Σοβαρά όμως τώρα, το 99,9 % των μανάδων σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα την πήγαιναν στην αστυνομία. Έχουμε να κάνουμε με παιδοφιλη.
Πάντως όλη αυτή τη δημοσιότητα ίσως κάνει περισσότερο κακό στον 13χρονο και στη ψυχολογία του, παρά οι ερωτικές του συνευρέσεις με τη μιλφαρα.
Η milf σιγουρα δεν παει καλα, αυτο ομως δεν αναιρει οτι καποιος το απολαυσε πολυ το γαμησι μαζι της.
Η Ελεηνιδα μανα χαλασε ολη τη δουλεια. Το καλυτερο για τον πιτσιρικα θα ηταν να την γαμαει μεχρι να ξεκαβλωσει και μετα οταν μεγαλωσει να το θυμαται σαν μια καλη αναμνηση. Οχι ολο αυτο το σκηνικο.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.599
- Πόντοι
- 11.445
παντως την τυπισσα την βλεπω στα μανταλακια συντομα και αν δεν εξαφανιστει απο Ελλαδα την βλεπω σε κανενα γραφειο με ειδικευση στα ξεπαρθενασματα , που θα τα πηγαινουν οι πατεραδες και θα τρωνε μετα και οι ιδιοι
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.649
- Πόντοι
- 456
Πολύ σπάνιο να σου τύχει κάτι τέτοιο, ειδικά αν η καθηγήτρια είναι και αρκετά καλή εμφανισιακά. Προφανώς η κυρία είχε βίτσιο να ξεπαρθενεύει αγοράκια και μάλλον δεν ήταν και η πρώτη φορά που το έκανε. Επίσης είναι παγκόσμια σταθερά, ότι το καλύτερο πήδημα το κανείς με χωρισμένες (35-45) με παιδί (ένα κατά προτίμηση, γιατί από εκεί και πέρα πέφτουν πολύ οι αντοχές τους). Τι θα έκανα εγώ αν συνέβαινε στον γιο μου? Θα του έκανα εξετάσεις για aids κλπ παπαριες, θα κοιτούσα τους βαθμούς του στο μάθημα που έκανε ιδιαίτερο, θα τον ρωτούσα αν περνά καλά με την καθηγήτρια και αν μου έλεγε ναι και ότι θα πηδάει με σκούφο, θα το άφηνα να τραβήξει όσο ήθελε. Αν η γυναικά μου έκανε καμιά υστερία, θα της έθετα το ερώτημα "τον προτιμάς να κλείνεται στο μπάνιο και να κάνει τον Σπυροπουλο (τον αυνανιστη ντε)?".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις