Νέα

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tteautteau231996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 446
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.036
Πόντοι
2.306
Γούσταραν και ξεσκίστηκαν. Για ποιο λόγο να γίνει όλο αυτό το θέμα;

Ο μικρός γάμησε, δεν τον γάμησαν. Καλό του έκανε, ξυπνάτε γαμώ τα μυαλά σας που αν ήταν σε σχέση με το συνομήλικο αγόρι του θα του λέγατε και μπράβο.

Ένα γαμημένο επιχείρημα για το λάθος που έγινε ρε παιδιά δεν διαβάζω.
Όπως είπα νωρίτερα, το επίπεδο ηθικής του καθενός διαφέρει....
Στο δικό σου σύστημα αξιών το 13χρονο παιδί σου μπορεί να το χουφτώσει η δασκάλα γιατί θα στο κάνει άνδρα.
Αν στο χουφτώσει κανένας πουστης θα χαλάσεις τον κόσμο ότι σου χαλάσανε το παιδί....
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι νομικά τουλάχιστον οι δυο περιπτώσεις πρακτικά ΔΕΝ διαφέρουν ιδιαίτερα.
Πρόσεχε λοιπόν τι εύχεσαι.

Ρε φίλε διαβάζεις αυτά που γράφεις;

Δηλαδή εσύ είσαι ο μέσος συνάνθρωπος που συναντώ κάθε πρωί στη δουλειά μου;

Ξερναω.

Γουστάρεις να στον ακουμπάνε και τα εξισώνεις;
Αφου αυτό κατάλαβες, ας μην το κουράσουμε άλλο....
Το ίδιο ξερνάω και ‘γώ με εσένα για τον μέσο συνάνθρωπο,..σε αυτό θα συμφωνήσουμε...
Τωρα σε ποιον την ακουμπάνε, άστο καλύτερα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
ειναι αποπλανηση και βιασμος. κατ επαναληψη.
για αυτα τα δυο θα κατηγορηθει δεν υπαρχει αμφιβολια.
βεβαια η ελληνικη κενονια ειναι για τον πουτσο, πιστευω θα πεσει οσο γινεται περισσοτερο στα μαλακα

το επιχειρημα οτι του αρεσε του 13χρονου ειναι και αυτο για τον πουτσο. για αυτο αλλωστε θα δικαστει για ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ. και βεβαια και για τους βιασμους γιατι ειναι πολυ μικρο το παιδι.

θυμιζω οτι δεν υπαρχει μαθητρια που να μην εχει ερωτευτει καποιον καθηγητη της και μερικες φορες θα κανει σεξ μαζι του και θα της αρεσει.. σε αυτη την περιπτωση ομως πολλοι λενε για παιδεραστη βιασμο αποπλανηση κτλ κτλ.
μου κανει εντυπωση που στο φορουμ δεν μιλανε ετσι για την περιπτωση με τον 13χρονο

Ακριβώς επειδή υπάρχουν άτομα που θα υποστηρίξουν τις γυναίκες οτιδήποτε και να κάνουν

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.993
Πόντοι
1.446
Προφανως καποιοι εχουν λιγοτερο μυαλο απο το δεκατριαχρονο ... και σκεφτονται με το κατω κεφαλι...

Αλλα οι γυναικες το επαιζαν αθωα θυματα για ψυλου πηδημα ...

Και τωρα βλεπεις να διαπρατουν τα χειροτερα ενγκληματα ...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216

Το ίδιο ξερνάω και ‘γώ με εσένα για τον μέσο συνάνθρωπο,..σε αυτό θα συμφωνήσουμε...

Τύπε αλήθεια στο λέω κανονικός άντρας ο οποίος ακούει τα ένστικτα του και να παίρνει αυτή τη θέση δεν γίνεται.

Στην ηλικία του παιδιού αυτού θυμάμαι ψάχναμε κάποιον μεγαλύτερο να μας πάει στα μπουρδέλα και κάναμε κόντρες ποιος χύνει πιο πολύ, πιο μακριά, περισσότερες φορές κτλ.

Όποιος ξεπαρθενευόταν ήταν μάγκας στην παρέα, στο σχολείο και οι αγάμητοι έτρωγαν bullying του κερατά.

Ήρθε το μιλφάκι να κάνει τα δικά του και το τρέχουν στα δικαστήρια;

Που ζούμε ρε μάγκες; Αφού η φύση, (ή ο θεός ανάλογα του τι πιστεύει ο καθένας) μας έφτιαξε με καβλί για να το χώνουμε σε μουνιά.

Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι παρά φύσιν συνουσία (όπως λένε και οι νόμοι που σου αρέσει να επικαλείσαι), ακόμη και η πίπα, πόσο μάλλον τα πουστριλίκια

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Μετά την καταγγελία για την καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, η 36χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, φέρεται να προσπαθούσε τηλεφωνικά να εντοπίσει τον μαθητή. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 36χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ», φέρεται να έγραφε ένα SMS.
Άντε να 'σαι πατέρας και να σου τύχει αυτό :confused:
Καταλαβαίνετε τι εκβιασμοί θα έπαιζαν για να μην πει τίποτα το παιδί. Εδώ ολόκληροι άντρες και πέφτουν στα γόνατα άμα τους πει κάποια δε σε αγαπάω, το παιδί τι θα έκανε.
Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι οι άνθρωποι, πιρφόρο θα τους το έβγαζε το παιδί η καθηγήτρια!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως και η τύπισσα διανοητικά πρέπει να'ναι γύρω στα 15

Το βλέπεις κι απ'το ντύσιμό της,απ'το ότι κυκλοφορούσε μαζί του δημόσια στα ξενοδοχεία,απ'το ότι ήθελε να φύγουν μαζί στο εξωτερικό.Πέρα απ'το προφανές δηλαδή την παιδοφιλία,έχει θέματα γενικώς

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.423
Πόντοι
1.056
Πάντως επειδή γενικά είμαστε ανεραστη χώρα και τέτοια σκηνικά στην Ελλάδα δεν παίζουν (εγώ προσωπικά πρώτη φορά ακούω για καθηγήτρια με 13χρονο) μην ανησυχείτε για τους γιους σας δεν θα τους αποπλανήσει κάποια καθηγήτρια:D:
Αλλά και αυτή η τύπισσα την θεωρώ άκρως επικίνδυνη. Αν γουσταρε νεανική σάρκα, κάλλιστα θα μπορούσε να γαμηθει με 16χρονο-17χρονο και να ήταν καθόλα νόμιμη. Με τον προεφηβο τη δουλειά είχε;

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Πάντως επειδή γενικά είμαστε ανεραστη χώρα και τέτοια σκηνικά στην Ελλάδα δεν παίζουν (εγώ προσωπικά πρώτη φορά ακούω για καθηγήτρια με 13χρονο) μην ανησυχείτε για τους γιους σας δεν θα τους αποπλανήσει κάποια καθηγήτρια:D:
Αλλά και αυτή η τύπισσα την θεωρώ άκρως επικίνδυνη. Αν γουσταρε νεανική σάρκα, κάλλιστα θα μπορούσε να γαμηθει με 16χρονο-17χρονο και να ήταν καθόλα νόμιμη. Με τον προεφηβο τη δουλειά είχε;
ειναι πολυ απλο
ειναι παιδεραστρια

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Αν γουσταρε νεανική σάρκα, κάλλιστα θα μπορούσε να γαμηθει με 16χρονο-17χρονο και να ήταν καθόλα νόμιμη. Με τον προεφηβο τη δουλειά είχε;
Αμ δεν ήθελε να γαμηθεί, έναν μουνόδουλο-σκύλο να τον έχει κάτσε σήκω ήθελε. Χωρισμένη. Εύκολος στόχος το παιδί.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.036
Πόντοι
2.306

Τύπε αλήθεια στο λέω κανονικός άντρας ο οποίος ακούει τα ένστικτα του και να παίρνει αυτή τη θέση δεν γίνεται.

Στην ηλικία του παιδιού αυτού θυμάμαι ψάχναμε κάποιον μεγαλύτερο να μας πάει στα μπουρδέλα και κάναμε κόντρες ποιος χύνει πιο πολύ, πιο μακριά, περισσότερες φορές κτλ.

Όποιος ξεπαρθενευόταν ήταν μάγκας στην παρέα, στο σχολείο και οι αγάμητοι έτρωγαν bullying του κερατά.

Ήρθε το μιλφάκι να κάνει τα δικά του και το τρέχουν στα δικαστήρια;

Που ζούμε ρε μάγκες; Αφού η φύση, (ή ο θεός ανάλογα του τι πιστεύει ο καθένας) μας έφτιαξε με καβλί για να το χώνουμε σε μουνιά.

Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι παρά φύσιν συνουσία (όπως λένε και οι νόμοι που σου αρέσει να επικαλείσαι), ακόμη και η πίπα, πόσο μάλλον τα πουστριλίκια
Ο καθένας με τα βιώματα του τύπε...
Στο είπα από την αρχή.
Γιατί στο δικό μου σχολείο υπήρχαν και φίλοι που ντρέπονταν να κοιτάξουν μια γκομενα που γούσταραν στα 13 τους και ας έλιωναν στη μαλακια για πάρτη της. Και μετά βρίσκανε το θάρρος να της τη πέσουν, να τη φιλήσουν, να φασωθουν και μετά από κάποια διάστημα να πηδηχτούν. Με τη γκομενα που γούσταραν.
Αυτά όλα βέβαια έχοντας στο ενδιάμεσο εσένα και τους ψωλαραδες φίλους σου να τους κάνουν bullying.
Μετά έφαγαν κι αυτοί τις σφαλιάρες τους με το γυναικείο φύλο και κατάλαβαν ότι αν δεν επιβληθείς στη γυναίκα σου θα έχεις ντραβαλα. Τουλάχιστον όμως έζησαν την εφηβεία τους όπως ήθελαν αυτοί, όχι όπως θέλαν οι φίλοι τους....
Τωρα αν εσύ και η παρέα σου είστε πιο άντρες από τους δικούς μου φίλους, όπως προσπαθείς να μας πείσεις.....να μας συγχωρείς αλλά δεν θα ψωνίσουμε σήμερα....

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
ειναι αποπλανηση και βιασμος. κατ επαναληψη.
για αυτα τα δυο θα κατηγορηθει δεν υπαρχει αμφιβολια.
βεβαια η ελληνικη κενονια ειναι για τον πουτσο, πιστευω θα πεσει οσο γινεται περισσοτερο στα μαλακα

το επιχειρημα οτι του αρεσε του 13χρονου ειναι και αυτο για τον πουτσο. για αυτο αλλωστε θα δικαστει για ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ. και βεβαια και για τους βιασμους γιατι ειναι πολυ μικρο το παιδι.

θυμιζω οτι δεν υπαρχει μαθητρια που να μην εχει ερωτευτει καποιον καθηγητη της και μερικες φορες θα κανει σεξ μαζι του και θα της αρεσει.. σε αυτη την περιπτωση ομως πολλοι λενε για παιδεραστη βιασμο αποπλανηση κτλ κτλ.
μου κανει εντυπωση που στο φορουμ δεν μιλανε ετσι για την περιπτωση με τον 13χρονο

Ακριβώς επειδή υπάρχουν άτομα που θα υποστηρίξουν τις γυναίκες οτιδήποτε και να κάνουν
Υποστηρικτής γυναικών = πούστης.
Τέλος.

Γουστάρετε πούτσα όχι μουνί.
Σας πήραμε χαμπάρι ρε γυναικωτά φεμινιστράκια του κώλου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Ο καθένας με τα βιώματα του τύπε...
Στο είπα από την αρχή.
Γιατί στο δικό μου σχολείο υπήρχαν και φίλοι που ντρέπονταν να κοιτάξουν μια γκομενα που γούσταραν στα 13 τους και ας έλιωναν στη μαλακια για πάρτη της. Και μετά βρίσκανε το θάρρος να της τη πέσουν, να τη φιλήσουν, να φασωθουν και μετά από κάποια διάστημα να πηδηχτούν. Με τη γκομενα που γούσταραν.
Αυτά όλα βέβαια έχοντας στο ενδιάμεσο εσένα και τους ψωλαραδες φίλους σου να τους κάνουν bullying.
Μετά έφαγαν κι αυτοί τις σφαλιάρες τους με το γυναικείο φύλο και κατάλαβαν ότι αν δεν επιβληθείς στη γυναίκα σου θα έχεις ντραβαλα. Τουλάχιστον όμως έζησαν την εφηβεία τους όπως ήθελαν αυτοί, όχι όπως θέλαν οι φίλοι τους....
Τωρα αν εσύ και η παρέα σου είστε πιο άντρες από τους δικούς μου φίλους, όπως προσπαθείς να μας πείσεις.....να μας συγχωρείς αλλά δεν θα ψωνίσουμε σήμερα....

[/quote][/quote]

Άλλο σου λέω και άλλο μου απαντάς, τη μία μου λες για ανοχή στα πουστριλίκια, τώρα μου λες ότι είναι οκ να λιώνεις στη μαλακία μέχρι να βρεις το θάρρος να κάνεις ένα πέσιμο και ότι είναι κακοί οι συμμαθητές επειδή κάνουν bullying στους αγάμητους.

Δεν σε πιάνω πουθενά, ότι σου λέω μου το γυρνάς ανάλογα με το τι σε συμφέρει και το πηγαίνεις στο κομμάτι της κουβέντας που εσύ νομίζεις ότι είσαι σωστός.

Τώρα θα μου πεις ότι είναι αντρίκια συμπεριφορά να ντρέπεσαι να κοιτάξεις την γκόμενα που γουστάρεις και να τον παίζεις στα κρυφά για πάρτη της και συγκρίνεις τους φίλους που δεν ξέρεις αν είχα με τους δικούς σου.

Το θέμα είναι να μην πηγαίνουμε κόντρα στον προγραμματισμό της φύσης, στα ένστικτα μας και στη βιολογία μας.

Αν εσύ τώρα νομίζεις ότι είναι υγιής η συμπεριφορά που περιγράφεις τσέκαρε λίγο τον εαυτό σου.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
ειναι πολυ απλο
ειναι παιδεραστρια

Αραγε θα τη διασυρουν οπως τον προπονητή ιστιοπλοΐας ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ειναι πολυ απλο
ειναι παιδεραστρια

Αραγε θα τη διασυρουν οπως τον προπονητή ιστιοπλοΐας ??
Αυτος μόνος του αποκαλυψε την ταυτοτητα του.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Θα ειχε διαφορά αν τον ειχαν καταγγείλει? Παλι το ιδιο θα γινοταν νομιζω

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η Ελλάδα είναι η χώρα με τους περισσότερους μαλάκες, μουνόδουλους και γεροντόφιλους και για αυτό πηγαίνει κατά διαόλου τα τελευταία 20 χρόνια.

Δεν είναι φυσιολογικό μια δασκάλα ή καθηγήτρια να ερωτοτροπεί με ανήλικους που θα μπορούσαν να είναι και παιδιά της. Τέτοια συμβαίνουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες αλλά καταγγελίες δεν γίνονται επειδή υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι αυτό βοηθά τα αγόρια να γίνουν άντρες. Έτσι, οι σύγχρονες Ελληνίδες πριν τα 30 σκέπτονται πώς θα φάνε περισσότερες ψωλές και χρήμα από τους άντρες και μετά αφού παντρευτούν κάποιον πλούσιο μουνόδουλο και κάνουν 1-2 παιδιά μαζί του θα τον χωρίσουν για να κυνηγούν πιτσιρικάδες στα μπαρ και στα γυμναστήρια αναθέτοντας την ανατροφή των παιδιών τους στη γιαγιά τους. Αυτό αναπαράγει την γεροντοφιλία!

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
459
Πόντοι
21
Ποια αποπλανηση και μαλακιες. Ωραιο μουνι φαινεται η τυπισσα. Μακαρι να με απολανουσε οταν ημουν 13...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όσοι πηγαίναμε στα μπουρδέλα στο γυμνάσιο ... και σε κάποια δεν μας έβαζαν και πηγαίναμε ... παρακάτω ....

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 35ΑΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ.

Από 45 και πάνω μπορεί να μας χάλαγαν

Θα θέλαμε να μας κάθονταν και συμμαθήτριες ή μεγαλύτερες γκόμενες του σχολείου , αλλά στο γυμνάσιο δεν ....

Αγάμητοι , σχεσάκηδες, τύποι που έχασαν την παρθενιά τους στα 19 με σχέση 6 ετών .... μαλακίες θα λένε πάντα ....

αγαπούληδες που μέχρι τα 35 είχαν 2-3 σχέσεις και δεν γάμαγαν ποτέ πουτάνες .... γιατί είναι ... αλήτικο ... ποιός τους γαμάει ......

Ο Λαδάκης τα λέει πολύ σωστά !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom