Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε στην αρχαια Ελλαδα εβαζαν νομισματα (οβολους) στα ματια του νεκρου. Αυτες ηταν καλες εποχες για σας! Φαντασου να ειχες και αποκλειστικα δικαιωματα ταφης στον Τρωικο πολεμο, θα ειχες χεστει στη μνα!
τυπε αυτες ηταν μπιζνες :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρα που γινε της μοδας η καυση να σε δω ...
τυπε εχω γραψει σχετικα με το θεμα αυτο
δεν μας δινουν αδεια να τους καιμε εμεις
παλι οι κολλητοι τους θα κονομησουν :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χαίρετε παίχτες  ;)

μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι είναι κάτω απο 30 και παίρνουν πάνω απο 24χιλιάρικα το χρόνο
πχ 2500ε. /μήνα

αυτοί τι δουλειά λέτε να κάνουν ?

(εκτός απο πόρνες)

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Χαίρετε παίχτες  ;)

μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι είναι κάτω απο 30 και παίρνουν πάνω απο 24χιλιάρικα το χρόνο
πχ 2500ε. /μήνα

αυτοί τι δουλειά λέτε να κάνουν ?

(εκτός απο πόρνες)

Το 24,000 το ετος σημαινει λιγο πανω απο 1,700 το μηνα (14 μισθοι) δε χρειαζεται να ειναι 2,500. Ακομα κι ετσι ομως ειναι ελαχιστες οι θεσεις στον ιδιωτικο τομεα που επιτρεπουν τετοια ποσα σε αυτη την ηλικια. Οποτε φανταζομαι οτι προκειται για συναγωνιστες που δουλευουν σε καποια ΔΕΚΟ.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Το 24,000 το ετος σημαινει λιγο πανω απο 1,700 το μηνα (14 μισθοι) δε χρειαζεται να ειναι 2,500. Ακομα κι ετσι ομως ειναι ελαχιστες οι θεσεις στον ιδιωτικο τομεα που επιτρεπουν τετοια ποσα σε αυτη την ηλικια. Οποτε φανταζομαι οτι προκειται για συναγωνιστες που δουλευουν σε καποια ΔΕΚΟ.

Ή πολύ απλά μπορεί να έχουν κάποια επιχείρηση και να έβαλαν το εισόδημά τους...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ή πολύ απλά μπορεί να έχουν κάποια επιχείρηση και να έβαλαν το εισόδημά τους...

αν το εκαναν αυτο τοτε εκαναν λαθος  :grin:  η ερωτηση μιλαει για μισθο (οχι ελευθεροι επαγγελματιες, οχι συνταξιουχοι)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Παρα ενα μπουρδελο χιλιαρικο, θες να γινεις λογιστης μου?

26-27 δεν ειχες πει οτι εισαι?

παρα πολλα παιρνεις βαση συνθηκων οποτε λογικα σε καμια τραπεζα χωθηκες

αντε ριξε κανα μουνι εκει αν κ σιγουρα το γαμαει ο διευθυντης γιαυτο παιρνουν ολες τις παρτολες

ειναι σαν τις μπαργουμαν στα κλαμπ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το 24,000 το ετος σημαινει λιγο πανω απο 1700 το μηνα (14 μισθοι) δε χρειαζεται να ειναι 2500. Ακομα κι ετσι ομως ειναι ελαχιστες οι θεσεις στον ιδιωτικο τομεα που επιτρεπουν τετοια ποσα σε αυτη την ηλικια. Οποτε φανταζομαι οτι προκειται για συναγωνιστες που δουλευουν σε καποια ΔΕΚΟ.
ναι αλλά δεν κοπήκανε 13ος 14ος ?  :think:

τέλοσπάντων γ#μω το δημόσιό τους είναι το επιμύθιο

ρε σύ εδώ ξέρω άτομα με απολυτήριο Λυκείου και έχουν διορισθεί σε ΔΕΚΟ απο τα 18τους και παίρνουν πάνω απο χιλιάρικο , μιλάω για νεαρά άτομα (25-30χρ) , για την μεγαλύτερη γενιά (50+) , ας μην το σχολιάσω ... οι περισσότεροι έτσι είναι  >:(  .

λέω σε μια ( με χιούμορ , αλλά κυριολεκτούσα) : "καλά δεν ντρέπεστε να μας παίρνετε τις θέσεις , που διορίζεσθε στο δημόσιο χωρίς απολυτήριο Λυκείου? "
και μου απαντάει " ε αφού για την θέση μας δεν απαιτούνται γνώσεις πανεπιστημίου , εξάλλου κάνουμε και οικονομία στο κράτος , γιατί αλλιώς θα αναγκαζόταν να μας πληρώνει περισσότερο αν είχαμε σπουδάσει κάτι "  

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τυπε σκια και καλο υπνος υπαρχει μονο στον ταφο :grin:
βρηκα ενα καλο μερος ισπανια για υπνο δουλεια :grin:  εχει και καλους μεζεδες :grin: για τσιπουρακι :2funny: βαλτε το στο 1,10 sec για να δeιτε toys μεζεδες για τσιπουρο :grin: Εκει απολυτε θα πεσω ξερος για υπνο υσιχια χωρις αμαξι :) τουριστικη πολη θα εχει γκομενακια μια χαρα :) Aυτην την ωρα εχει 21 βαθμους κελσιου.. αθηνα 28 οποτε μια χαρα μερος ειναι.. Για τεμπελελικι :2funny: :grin: ειναι και πολυ χριστιανοι βλεπω πολυ εκκλησια θα γηνω και ψαλτης...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Περα απο αυτους που ειναι κατω των 30 και παιρνουν πανω απο 24 χιλιαρικα το χρονο, περισσοτερη εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι αρκετοι ειναι πανω απο 30 και ειναι ανεργοι ή παιρνουν λιγοτερα απο 14 χιλιαρικα. Αντε να κανεις ή να ζησεις οικογενεια υπο τετοιες συνθηκες!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ναι αλλά δεν κοπήκανε 13ος 14ος ?  :think:

τέλοσπάντων γ#μω το δημόσιό τους είναι το επιμύθιο

ρε σύ εδώ ξέρω άτομα με απολυτήριο Λυκείου και έχουν διορισθεί σε ΔΕΚΟ απο τα 18τους και παίρνουν πάνω απο χιλιάρικο , μιλάω για νεαρά άτομα (25-30χρ) , για την μεγαλύτερη γενιά (50+) , ας μην το σχολιάσω ... οι περισσότεροι έτσι είναι  >:(  .

λέω σε μια ( με χιούμορ , αλλά κυριολεκτούσα) : "καλά δεν ντρέπεστε να μας παίρνετε τις θέσεις , που διορίζεσθε στο δημόσιο χωρίς απολυτήριο Λυκείου? "
και μου απαντάει " ε αφού για την θέση μας δεν απαιτούνται γνώσεις πανεπιστημίου , εξάλλου κάνουμε και οικονομία στο κράτος , γιατί αλλιώς θα αναγκαζόταν να μας πληρώνει περισσότερο αν είχαμε σπουδάσει κάτι "  

να τανε η ζηλεια ψωρα ε?

πολυ θα το γουσταρες να μπεις κι εσυ στο δημοσιο ε?

μορφωμενε μου εσυ!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να τανε η ζηλεια ψωρα ε?

πολυ θα το γουσταρες να μπεις κι εσυ στο δημοσιο ε?

μορφωμενε μου εσυ!
εσενα αμα σου λεγανε οτι θα δουλευεις απ τα 18 με καλα λεφτα και χωρις να κινδυνευεις να απολυθεις και στην ουσια να μη κανεις και τιποτα να εισαι σιγουρος οτι θα ελεγες ναι...

τοτε που γινοταν αυτα με το δημοσιο(τελη '80 αν θυμαμαι καλα) ΚΑΝΕΙΣ δε σκεφτοταν οτι μετα απο 20 χρονια θα ειχαμε κριση...

επισης ΟΛΟΙ σκεφτοταν πως θα επιβιωσουν (λογικο αλλωστε-ποιος δε θελει να εχει δουλεια και χρηματα χωρις κουραση) αρα ηταν και λογικο να μπαινουν αβερτα στο δημοσιο αν το δεις απο την πλευρα της αποκαταστασης...

απλως επειδη σαν λαος ειμαστε για τον πουτσο αρχισανε καποιοι να περνανε καλυτερα απ τους αλλους και τωρα τα πληρωνουν οι μαλακες ως συνηθως...

μη κρινετε μερικοι αυτους που μπηκαν στο δημοσιο πριν 20 χρονια γιατι κι εσεις πιθανως τα ιδια θα κανατε...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
εσενα αμα σου λεγανε οτι θα δουλευεις απ τα 18 με καλα λεφτα και χωρις να κινδυνευεις να απολυθεις και στην ουσια να μη κανεις και τιποτα να εισαι σιγουρος οτι θα ελεγες ναι...

τοτε που γινοταν αυτα με το δημοσιο(τελη '80 αν θυμαμαι καλα) ΚΑΝΕΙΣ δε σκεφτοταν οτι μετα απο 20 χρονια θα ειχαμε κριση...

επισης ΟΛΟΙ σκεφτοταν πως θα επιβιωσουν (λογικο αλλωστε-ποιος δε θελει να εχει δουλεια και χρηματα χωρις κουραση) αρα ηταν και λογικο να μπαινουν αβερτα στο δημοσιο αν το δεις απο την πλευρα της αποκαταστασης...

απλως επειδη σαν λαος ειμαστε για τον πουτσο αρχισανε καποιοι να περνανε καλυτερα απ τους αλλους και τωρα τα πληρωνουν οι μαλακες ως συνηθως...

μη κρινετε μερικοι αυτους που μπηκαν στο δημοσιο πριν 20 χρονια γιατι κι εσεις πιθανως τα ιδια θα κανατε...

φιλε παρτο αλλιως θα βρεις  :2funny:

με ειδες εμενα να κατακρινω το δημοσιο?

αφου στο δημοσιο δουλευω  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
καλα να παθουν οι κωλοελληνες

65 τις εκατο ανεργια του χρονουν στους νεους κ παει κιαλλο ψηλα

μονο μη μουτζωνετε τον αντωνακη τον γαπ κ τον τσιπρα αλλα τους καριοληδες τους γονεις σας που σας εκαναν τοσα χρονια σαν τα μουτρα τους με αυτη την κωλονοοτροπια του ελληναρα την αγενεια την βλαπτικοτητα κ την παραβατικοτητα

πουλο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και που να ξερω εγω οτι δουλευεις στο δημοσιο ρε μεγαλε...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα να παθουν οι κωλοελληνες

65 τις εκατο ανεργια του χρονουν στους νεους κ παει κιαλλο ψηλα

μονο μη μουτζωνετε τον αντωνακη τον γαπ κ τον τσιπρα αλλα τους καριοληδες τους γονεις σας που σας εκαναν τοσα χρονια σαν τα μουτρα τους με αυτη την κωλονοοτροπια του ελληναρα την αγενεια την βλαπτικοτητα κ την παραβατικοτητα

πουλο
εσυ ελληνας δεν εισαι? που δουλευεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα οι περισσοτεροι εδω μεσα στο δημοσιο δουλευουνε δεν ειναι νεο αυτο τα χουμε ξαναπει!!! ή ειναι ανεργοι με πλουσιους γονεις
σιγα μην εχεις τοσο απλετο χρονο αν ησουν ιδιωτικο και τοσα λεφτα να χαλας στις πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom