Αν ψηφισω Αντισθενη θα δει οτι τον ψηφισα?
Αν ψηφισεις και λιλα ταυτόχρονα οχι
Αν ψηφισω Αντισθενη θα δει οτι τον ψηφισα?
Ποσα ξερεις ψωλου μου εσυ
PS.Παω για βουτιτσα στην πισινα ψωμολυσσες κοροιδαρες
Με αυτα και με αυτα ο τριτος εχει 25 ψηφους, ο δευτερος 26
και ο λιλας 42!!!!!!
Μια ερωτηση, οταν στεφτει πρωταθλητης ο λιλας, αυτο το μιστερ πριν το μαλάκας, μπορει να αλλαξει;
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA[/size]
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τα προκριματικά για τον τίτλο του Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017, με διοργανώτρια αρχή την BUEFA.
Στα προκριματικά έχουμε μέχρι 12 ψήφους, με δικαίωμα αλλαγής ψήφου. Η προκριματική φάση θα κρατήσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου περίπου, θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.
Ο κατάλογος των υποψηφίων είναι μακρύς (102 παίκτες!), αξίζει όμως να δώσετε την προσοχή σας, δεδομένου ότι υπάρχουν παίκτες από πολλά και διαφορετικά θέματα, ενώ υπάρχει η παρουσία αρκετών νέων παικτών που συμμετέχουν πρώτη φορά στον διαγωνισμό. Κριτήρια επιλογής των παικτών ήταν η δραστηριότητα τους, κριτικές, περσυνή βαθμολογία και οι προηγούμενες διακρίσεις.
Στην φάση των ομίλων θα περάσουν οι 20 πρώτοι, καθώς και οι 4 των περσυνών ημιτελικών. Στην φάση των ομίλων χωρίς αγώνα περνάνε οι:
1 Picker
2 Zeljko
3 Mexikanos_
4 pussy wagon
Οι 4 όμιλοι θα έχουν από 6 παίκτες, όπου θα προκριθούν οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου, με δικαίωμα ως 2 ψήφους.
Η κατάταξη έγινε με αλφαβητική σειρά. Αν ξεχάσαμε κάποιον θα προστεθεί στο τέλος.
Καλή επιτυχία σε όλους.
αλλαξα την ψηφο μου και ετσι εκανα 12 επιλογες,τις εξαντλησα
ειχα ξεχασει μερικους μαλακες επιπεδου τζοννυ και γιανεβαν
γενικα οι δεξιοι σταυρωθηκανε ολοι
τον μαλακα τον νοκτλουσεντ μονο εγω πρεπει να τον ψηφισα,σκεφτηκα να του χαριστω μιας και δεν γραφει
αυτα ειναι τα κακα στεκα οσοι δεν γραφουν κακως τους εβαλες αλλα μαλλον θα εχει τιποτα κλωναρια ξερεις εσυ
Στην φάση των ομίλων χωρίς αγώνα περνάνε οι:
1 Picker
2 Zeljko
3 Mexikanos_
4 pussy wagon
αλλαξα την ψηφο μου και ετσι εκανα 12 επιλογες,τις εξαντλησα
ειχα ξεχασει μερικους μαλακες επιπεδου τζοννυ και γιανεβαν
γενικα οι δεξιοι σταυρωθηκανε ολοι
τον μαλακα τον νοκτλουσεντ μονο εγω πρεπει να τον ψηφισα,σκεφτηκα να του χαριστω μιας και δεν γραφει
αυτα ειναι τα κακα στεκα οσοι δεν γραφουν κακως τους εβαλες αλλα μαλλον θα εχει τιποτα κλωναρια ξερεις εσυ
Πως να γραψει μωρη λαθροπουστρα,αφου τον μπανάρανε.
Και εγω ψηφισα ολες τις αριστερες λαθροπουστρες του site.
Πως να γραψει μωρη λαθροπουστρα,αφου τον μπανάρανε.
Και εγω ψηφισα ολες τις αριστερες λαθροπουστρες του site.
αυτοι τι ειναι ρε μαστορα;
αρχισαν τα γαλαζια ρουσφετια;
ο νικητης μιστερ μαλακας θα κερδισει κανα free fuck ετσι για να γιορτασει τον τιτλο του ?
Η πρωτη 10αδα:
Λιλα
nikos_plat
dopamina
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ampelales
tramountana
billy13
Jhonny64
Aimilios1
Runar
Η περσινη 4αδα τζωνυ