Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
ο πικερ περπατωντας..Ποιος βγηκε μις μαλακας περσι;;;;
ο πικερ περπατωντας..Ποιος βγηκε μις μαλακας περσι;;;;
Τι θα ψηφίσεις φιλε; Λιλα ετσι; Δαγκωτο ε.
Ίδρωσε φίλε! Δεν είχε εύκολο αντίπαλο. Με ανατροπή το πήρε. ΟΚ μετά την ανατροπή ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά έπρεπε να γυρίσει σκορ εις βάρος του!ο πικερ περπατωντας..
Οχι Λιλα.. καποιους μαλακες με περικεφαλαία
Αναίρεση ψηφου γινετε η δεν αλλαζει αμα συμπληρώσεις τη 12αδα?
αμπελαλε μπορεις να αφαιρεσεις ψηφο
Οι 48 απο τους 102 ΔΕΝ ηταν περυσι στα προκριματικά, ολοι εχουν τσεκαριστεί για την συμμετοχή τους.
Βρες μου ποιος δεν εχει γραψει από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας
Συνεχίζεις και εκτιθεσαι, ισως θες να μαζεψεις ψήφους.
Αναίρεση ψηφου γινετε η δεν αλλαζει αμα συμπληρώσεις τη 12αδα?
Για μενα εχεις τοση αξια οσο και μια τριχα από τον κωλο μου εάν βρω βεβαια γιατι τον εχω αποτριχωμενο.Αυτο που εχει αξια για μενα είναι τα 10 χιλιαρικα λιρες τον μηνα που βγαζω και να σε παρακολουθώ και να γελαω ψωμολυσσα απο την πισινα της Βιλλα Γκραντε στην Μαγιορκα.Κατι τέτοιους σαν και εσενα τους εχω κα μου γλυφουν τον κωλο κάθε νυκτα.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς όπως θα ελεγε και η πρασινη γλυτσα ο Τζωννυ.Τι θα το ριξεις λίλα; Ελα αφου σε βλέπω το θες.
100 χιλιάρικα το μήνα ;;;;;; εδώ γελάμε.....Για μενα εχεις τοση αξια οσο και μια τριχα από τον κωλο μου εάν βρω βεβαια γιατι τον εχω αποτριχωμενο.Αυτο που εχει αξια για μενα είναι τα 10 χιλιαρικα λιρες τον μηνα που βγαζω και να σε παρακολουθώ και να γελαω ψωμολυσσα απο την πισινα της Βιλλα Γκραντε στην Μαγιορκα.Κατι τέτοιους σαν και εσενα τους εχω κα μου γλυφουν τον κωλο κάθε νυκτα.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς όπως θα ελεγε και η πρασινη γλυτσα ο Τζωννυ.
PS.Ειμαστε παρεα 7 ατομων και εχουμε ψοφησει στο γελιο.
Για μενα εχεις τοση αξια οσο και μια τριχα από τον κωλο μου εάν βρω βεβαια γιατι τον εχω αποτριχωμενο.Αυτο που εχει αξια για μενα είναι τα 10 χιλιαρικα λιρες τον μηνα που βγαζω και να σε παρακολουθώ και να γελαω ψωμολυσσα απο την πισινα της Βιλλα Γκραντε στην Μαγιορκα.Κατι τέτοιους σαν και εσενα τους εχω κα μου γλυφουν τον κωλο κάθε νυκτα.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς όπως θα ελεγε και η πρασινη γλυτσα ο Τζωννυ.
Για μενα εχεις τοση αξια οσο και μια τριχα από τον κωλο μου εάν βρω βεβαια γιατι τον εχω αποτριχωμενο.Αυτο που εχει αξια για μενα είναι τα 10 χιλιαρικα λιρες τον μηνα που βγαζω και να σε παρακολουθώ και να γελαω ψωμολυσσα απο την πισινα της Βιλλα Γκραντε στην Μαγιορκα.Κατι τέτοιους σαν και εσενα τους εχω κα μου γλυφουν τον κωλο κάθε νυκτα.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς όπως θα ελεγε και η πρασινη γλυτσα ο Τζωννυ.
Παιδια ο λιλας μιλησε. Τον ακουσατε. Οσοι δεν τον ψηφίσατε ακομα προλαβαίνετε να αλλαξετε την ψηφο σας.
Να σου πω δεν περιμενα να εχεις και καλλιτερη φατσα
Τρεχατε Αντε τρεχατεΠαιδια ο λιλας μιλησε. Τον ακουσατε. Οσοι δεν τον ψηφίσατε ακομα προλαβαίνετε να αλλαξετε την ψηφο σας.