You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Σου δώσαμε υλικό για του χρόνου...
Παιδιά αλλο το θεμα μας εδω....
Επισκέπτης
Όχι δεν ξεχνώ αλλά εσύ ξεχνάς ;) μη φοβάσαι τα έχω κανονίσει ;)Ξεχνάς εύκολα τα τηλέφωνα που έκανες για μιλήσω ξέρεις που...?
Γιατί σου θίξαμε την ψωλή του κόκκορα. Κι όχι από εμένα. Εσείς κόβετε την πελατεία της κάθε κοπέλας όταν συμπεριφερόσαστε έτσι. pm ο άλλος ο πουστόγερας, δικηγόρος εσύ, άστε στο διάολο παλιόσκυλα.......Και συγνώμη ρε τενεκέ για ποιο λόγο να ζητήσω...?
Κοίτα μη δε σε προλάβει ο χρόνος για πολύ, καλό ψόφο!!τελικα σε βλεπω του χρονου πρωτη γραμμη
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Λοιπόν ταγαρι για να τελειώσει αυτό το παιχνίδι μ εσένα...Όχι δεν ξεχνώ αλλά εσύ ξεχνάς ;) μη φοβάσαι τα έχω κανονίσει ;)
Γιατί σου θίξαμε την ψωλή του κόκκορα. Κι όχι από εμένα. Εσείς κόβετε την πελατεία της κάθε κοπέλας όταν συμπεριφερόσαστε έτσι. pm ο άλλος ο πουστόγερας, δικηγόρος εσύ, άστε στο διάολο παλιόσκυλα.......
Τράβα στης κατσίκες σου και μην ασχολείσαι μαζί μου...
Άντε μπράβο...
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν με ξερεις ...αλλα να ξερεις μπορω να συνηπαρχω ακομη και με ανθρωπους σαν και εσενα .... τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω ;)Όχι δεν ξεχνώ αλλά εσύ ξεχνάς ;) μη φοβάσαι τα έχω κανονίσει ;)
Γιατί σου θίξαμε την ψωλή του κόκκορα. Κι όχι από εμένα. Εσείς κόβετε την πελατεία της κάθε κοπέλας όταν συμπεριφερόσαστε έτσι. pm ο άλλος ο πουστόγερας, δικηγόρος εσύ, άστε στο διάολο παλιόσκυλα.......
Κοίτα μη δε σε προλάβει ο χρόνος για πολύ, καλό ψόφο!!
Επισκέπτης
ΟΚ, αυτό στο είχα πει και τηλεφωνικά. Απλά σήμερα δώθηκε κι η αφορμή για δημόσια ;)και μην ασχολείσαι μαζί μου...
Με ήξερε ο φίλος σου και δεν κρύβομαι ;)δεν με ξερεις ...
Εγώ πάντως όχι. Μου προξενείτε αηδία. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής παρά ψεύτης.αλλα να ξερεις μπορω να συνηπαρχω ακομη και με ανθρωπους σαν και εσενα ....
Θα το δείξει ο χρόνος για το ποιος θα δικαιωθεί.τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω ;)
Πάμε στα καθήκοντά μας!
ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο χρονος ειναι αμειληκτος και εχει δειξη... ο φιλος μου δεν μου κανει κουμαντο ουτε στην ζωη ουτε στον λογω μου.... τωρα αν το μενου δεν σου αρεσει αλλαξε το φαε κατι αλλο....ΟΚ, αυτό στο είχα πει και τηλεφωνικά. Απλά σήμερα δώθηκε κι η αφορμή για δημόσια ;)
Με ήξερε ο φίλος σου και δεν κρύβομαι ;)
Εγώ πάντως όχι. Μου προξενείτε αηδία. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής παρά ψεύτης.
Θα το δείξει ο χρόνος για το ποιος θα δικαιωθεί.
Πάμε στα καθήκοντά μας!
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Στ αρχιδι@ μας τι κάνεις...ΟΚ, αυτό στο είχα πει και τηλεφωνικά. Απλά σήμερα δώθηκε κι η αφορμή για δημόσια ;)
Με ήξερε ο φίλος σου και δεν κρύβομαι ;)
Εγώ πάντως όχι. Μου προξενείτε αηδία. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής παρά ψεύτης.
Θα το δείξει ο χρόνος για το ποιος θα δικαιωθεί.
Πάμε στα καθήκοντά μας!
Χολέρα...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
καλό ψόφο!!
Ρε μαλάκα, δεν τραβάς να γαμηθείς μέρες που είναι; Άντε γιατί μερικοί το έχετε παρακάνει.
Επισκέπτης
Στην Βερόνικα 20 έχουν ψηφίσει 503
Ο θεσμός παρηκμασε
Ο θεσμός παρηκμασε
Επισκέπτης
Μαλάκας είμαι γιατί έχω πολλές ορμόνες και δε με φτάνουν τα φράγκα για να γαμάω συνέχεια, εσύ να πας να στραπονιαστείς με την παρέα σου, νοτιοαφρικάνικη Baroka σε πάνε κόσσα οι Kaizer ChiefsΡε μαλάκα, δεν τραβάς να γαμηθείς μέρες που είναι; Άντε γιατί μερικοί το έχετε παρακάνει
Άντε γλύψε τον α(Υ)νάν να σου δώσει κανένα φράγκο μπας και σε ζουμπουκώσει κανένας ΟΡΚ.....
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........Στ αρχιδι@ μας τι κάνεις...
Χολέρα...
Έλα κατάμουτρα μωρή ΑΔΕΛΦΗ να σε δω τι αρχίδια έχεις.........
Ξέρεις ότι δεν κρυβόμουνα.........
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
πινεις πολυ τυπε τελικα....Μαλάκας είμαι γιατί έχω πολλές ορμόνες και δε με φτάνουν τα φράγκα για να γαμάω συνέχεια, εσύ να πας να στραπονιαστείς με την παρέα σου, νοτιοαφρικάνικη Baroka σε πάνε κόσσα οι Kaizer Chiefs
Άντε γλύψε τον α(Υ)νάν να σου δώσει κανένα φράγκο μπας και σε ζουμπουκώσει κανένας ΟΡΚ.....
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........
Σε λιγοτερο από μισή ωρα θα γνωρίζουμε τον μαλακα της χρονιάς
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Τράβα στις κατσίκες σου γίδι ε γίδι...Μαλάκας είμαι γιατί έχω πολλές ορμόνες και δε με φτάνουν τα φράγκα για να γαμάω συνέχεια, εσύ να πας να στραπονιαστείς με την παρέα σου, νοτιοαφρικάνικη Baroka σε πάνε κόσσα οι Kaizer Chiefs
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
Σε λιγοτερο από μισή ωρα θα γνωρίζουμε τον μαλακα της χρονιάς
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Μην στεναχωριέσαι Πίκη.
Ό,τι και να έγινε, παραμένεις ο μαλάκας της καρδιάς μας!!! :-*
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Στην απονομή θα είναι και ο πικερ, ο MR MALAKAS 2016 δίπλα στον προεδρο της BOUEFA οπου μαζί θα δωσουν το βαρύτιμο κύπελο του MR MALAKAS 2017 στον μεγάλο νικητή.
Ελπίζω να έχετε μεριμνήσει για την απόδοση τιμητικής πλακέτας στον Πίκη, δια τις διαχρονικές του συμμετοχές και επιδόσεις στον θεσμό.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
Ελπίζω να έχετε μεριμνήσει για την απόδοση τιμητικής πλακέτας στον Πίκη, δια τις διαχρονικές του συμμετοχές και επιδόσεις στον θεσμό.
Ο Πίκης έχει διαρκείας. :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις