stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 566
καμμια και σημερα
επιτελους σημερα τελειωνει
Χωνυ θα εισαι και εσύ στο βαθρο....
καμμια και σημερα
επιτελους σημερα τελειωνει
Ο Πούσι Βάγκον είχε μεγάλη ανάγκη τον φετινό τίτλο.
Θερμά συγχαρητήρια!
Αν συνεχίσει έτσι θα κρατήσει τον τιτλο για πολλά χρόνια
Φίλε μου μια φορά μαλακας = πάντα μαλακας...αν τον παρει και του χρονου τον τιτλο μετα θα πρεπει να τον κανετε μονιμο πρωταθλητη
Θα σου κελαηδήσουν κανένα μοιρολόι κανόνισε.......Και...? κελαηδούσαν...?
Ρε ανυσορωπε μιλάς εσύ...?Είσαι εσύ καλύτερος ρε δικηγόρε της ψωλής του κόκκορα?
Που μας ζάλισες τα @@ρια με τα τηλεφωνήματα, σου θίξαμε τον κολλητό σου?
Θα σου κελαηδήσουν κανένα μοιρολόι κανόνισε.......
Γιατί σε κόβω να σκας όπως κι οι υπόλοιποι του συναφιού σου από τη ζήλεια........
Βρε παλιομαλακα το τι κάνω δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν άντε τράβα στην στάνη σου τώρα να χουφτωσεις καμία κατσίκα και μην ασχολείσαι μαζί μου το τι κάνω ...Εγώ είμαι ανισόρροπος ρε ή εσύ είσαι κουμάσι?
Τη μία αποχωρείς, την άλλη θυμώνεις με την Ελένη λες κι είσαι ο ιντερνετικός χορηγός της......
Πήγαινε πνίξου καλύτερα, αν θυμάσαι τι σου έλεγα από τις πρώτες μέρες και σε χαιρόμουν ρε τομάρι.......
Μα να έχει δίκιο ο βαγόνης δεν το περίμενα.......
Και μάθε ορθογραφία ρε μπετόβλακα, αλλά με αυτούς που κάνεις παρέα σε έκαναν σαν τα μούτρα τους ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ.......
μην του μιλας ετσι τον πληγωνεις αγαπουλης ειναι που εφαγε της κλωτσιες τουΒρε παλιομαλακα το τι κάνω δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν άντε τράβα στην στάνη σου τώρα να χουφτωσεις καμία κατσίκα και μην ασχολείσαι μαζί μου το τι κάνω ...
Όταν σου ζητήσω δανεικά τότε να μιλήσεις...
Ρε συ σαν πουστη βαγγον είναι και αυτός τάζει γάμο στης πουτανες...μην του μιλας ετσι τον πληγωνεις αγαπουλης ειναι που εφαγε της κλωτσιες του
εχεις εγκυρες πληροφοριες ;) .... η να στειλω παπαρατσι να το ψαξει πιο καλαΡε συ σαν πουστη βαγγον είναι και αυτός τάζει γάμο στης πουτανες...
Μα πόσο μαλακας είσαι τελικά...?Ασε τα κογιότ όταν απευθύνεσαι σε εμένα...........
Δεν έχω πακέτα και ξέρεις πώς τα βγάζω τα λιγοστά που έχω......
Κι αφού το συνεχίζεις ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, εγώ δε θέλω, ναι δε σου έλεγα ότι σε χαίρομαι γιατί έχεις πακέτα και τα ξοδεύεις μαζί της??
Αλλά ήσουνα η αφορμή να ξεχειλίσει η οργή, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ καμμιά δουλειά να με πάρεις τηλέφωνο για την ψωλή του κόκκορα. Αν ήσουνα σωστός σαν ιντερνετικός φίλος, να του έλεγες να το βουλώσει (αφού γνώριζες το παρασκήνιο από τις πολύωρες πάρλες μεταξύ μας).
Πάντα έγκυρες πηγές έχω...εχεις εγκυρες πληροφοριες ;) .... η να στειλω παπαρατσι να το ψαξει πιο καλα
ντενεκες ειναι τσιγκινοςΜα πόσο μαλακας είσαι τελικά...?
Ξεχνάς εύκολα τα τηλέφωνα που έκανες για μιλήσω ξέρεις που...?
Και συγνώμη ρε τενεκέ για ποιο λόγο να ζητήσω...?
τάζει γάμο στης πουτανες...
τελικα σε βλεπω του χρονου πρωτη γραμμη με τον βανακια να παιζουμε στοιχημα ποιος θα βγη πρωτοςΕυχαριστώ και τα δύο σιχάματα, πολύ ωραία τα σχόλια σας ;)
Μου κάνατε μεγάλη χαρά!
Πάμε να βγάλουμε κι άλλα φράγκα για τα κορίτσια, αλλά αν θέλετε σας πληρώνω από τώρα τα έξοδα των κηδειών σας, ΨΟΦΟΣ ΣΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ!!!!