barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.170
- Πόντοι
- 5.506
Έχουμε και λέμε...... πουσΤυβάγκον, πουσταλέκος, πικερ, νικος πλατ, τζώνυς.
Δεν περιγράφω άλλο, [size=30pt]η DREAM TEAM μαλακίας συγκεντρωμένη σε ΕΝΑ νήμα[/size].
Έχουμε και λέμε...... πουσΤυβάγκον, πουσταλέκος, πικερ, νικος πλατ, τζώνυς.
Δεν περιγράφω άλλο, [size=30pt]η DREAM TEAM μαλακίας συγκεντρωμένη σε ΕΝΑ νήμα[/size].
ΧαχαΜου ειχε στειλει παλια pm τι κερδιζει ο νικητης...
Του απαντησα μια επισκεψη σε στουντιο, μου ανταπανησε πως δεν ενδιαφέρεται...
ο νικολας ουτε ποστ στο θεμα...
αγνοει τον τελικο μαλακιας που συμμετεχει
χρησιμοποιει την μεθοδο της παπαγιαννιδου
που ελεγε στον εαυτο της οτι δεν υπαρχει aids
...και πεθανε
*P
Μου ειχε στειλει παλια pm τι κερδιζει ο νικητης...
Του απαντησα μια επισκεψη σε στουντιο, μου ανταπανησε πως δεν ενδιαφέρεται...
σημερα θα μας πουν τα καλαντα οι γυμνοι μακακες
γυμνοι μακακες ειμαστε
σ ολη σ ολη την οικουμενη
με αρχηγο μας τον στουκα
που χει που χει τσοχα δεμενη
εχουμε και μικρη μπαρου
πιπες πιπες για να μας δινει
εχουμε αυναν καλλυντικα
καλλυ καλλυντικα να δινει
γυμνοι μακακες και μαζι
μαζι μαζι και τα κλωναρια
μικρους φασιστες εχουμε
για να για να πιανου τα ζαρια
μικρη παρεα ειμαστε
μα μπλε μα μπλεξαμε με πουσυ
που θα μας κανει το κωλι
να μοια να μοιαζει με γιουρουσι
χρονια πολλα μακακες μου
Θα είναι καλής ποιότηταςΣτην παραγκα πεφτει πολυς μπαφος.... μετα τον βανακια "ποιητική" διαθεση εχει και ο τζωνυ....
Ισως τον εμπνεει ο συντροφος βανακιας, ισως η διακριση του Χαλκινου MR MALAKAS 2017, ισως ο πουστρΑλεκος με τα μαθηματα Ελληνικών του...
Θα είναι καλής ποιότητας
Εχεις δίκαιο έχουν ξεπεράσει τά πάνταΤυπε εχουν μαστουρωσει από τον μπαφο και τις μαλακιες του βανακια
Tύπε δεν προκειται για "διαμαχη". Αν εγω λεω οτι 1+1=2 και καποιος αλλος λεει 1+1=3 δεν προκειται για "διαμαχη" ούτε για αμφισβητουμενο ζητημα. Απλως ο ενας απο τους δυο λεει μαλακιες. Εν προκειμενω ειναι προφανες το ποιος μαλακιζεται απο το πρωι ως το βραδυ. Η μεγαλυτερη επιτυχια ενος αυθεντικου μαλακα, ειναι να πειθει τους ανυποψιαστους οπως εσυ, οτι με τους σοβαρους εχει "αμφισβητηση".Η πλακα ειναι οτι και στους δυο διαγωνισμους προηγουνται οι εκαστοτε διοργανωτες. Στον επισημο διαγωνισμο παει μπροστα ο pussy wagon και στον παραλληλο o stekas72. Ο θεσμος καταντησε παρωδια και προσωπικη διαμαχη. Ελπιζω τον επομενο χρονο η BOUEFA να μην ειναι μονο ο συμπαθης stekas72 αλλα να αποτελειται απο νεα προσωπα.
Tύπε δεν προκειται για "διαμαχη". Αν εγω λεω οτι 1+1=2 και καποιος αλλος λεει 1+1=3 δεν προκειται για "διαμαχη" ούτε για αμφισβητουμενο ζητημα. Απλως ο ενας απο τους δυο λεει μαλακιες.
λέει οτι εισαι ενας εμμονικος, που και "καλημερα" να του πουν, θα το παει στα πολιτικα και θα απαντησει "καλημερα ηλιε καλημερα".αν ο αλλος λεει 0+0=14
αυτος τι λεει;
λέει οτι εισαι ενας εμμονικος, που και "καλημερα" να του πουν, θα το παει στα πολιτικα και θα απαντησει "καλημερα ηλιε καλημερα".