You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 156K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 4.636
το βραβείο σου μαλάκα το πήρες...?αυναν αυνον ανον
κοινως
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Τελικά μετά από πολλή σκέψη επέλεξα τον Βανάκια. Ο Νικολάκης είναι άλλου είδους. Δεν του αξίζει να πάρει τον τίτλο.
XFKM
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2017
- Like
- 380
- Πόντοι
- 26
Τελικά και εγώ αυτόν ψήφισα είναι άξιος να πάρει τον τίτλοΤελικά μετά από πολλή σκέψη επέλεξα τον Βανάκια. Ο Νικολάκης είναι άλλου είδους. Δεν του αξίζει να πάρει τον τίτλο.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
καλημέρα να κάνω μια ερώτηση? αυτός ο πουση βαγκον είναι τόσο μεγάλος μαλάκας? γιατί εγώ στην θέση του δεν θα απαντούσα οπότε όλο αυτό δεν θα γίνονταν ...... ποιον να ψηφίσω? μήπως ο άλλος είναι πιο μαλάκας?????
165.903 μέλη έχει το bou,πιο ΜΑΛΑΚΑ από αυτόν δεν παίζει να βρεις.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Κατάλαβα είναι σαν την μπουγάτσα που έχουμε εμείς στις Σέρρες εγγύηση ότι είναι η καλύτερη χα χα χα χα165.903 μέλη έχει το bou,πιο ΜΑΛΑΚΑ από αυτόν δεν παίζει να βρεις.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 566
καλημέρα να κάνω μια ερώτηση? αυτός ο πουση βαγκον είναι τόσο μεγάλος μαλάκας? γιατί εγώ στην θέση του δεν θα απαντούσα οπότε όλο αυτό δεν θα γίνονταν ...... ποιον να ψηφίσω? μήπως ο άλλος είναι πιο μαλάκας?????
Για να σε βοηθησω, διαβασε τα βιογραφικά τους από την BOUEFA
Η BOUEFA σας παρουσιαζει ενα συντομο βιογραφικο των παικτων του τελικού, προκειμενου να σας βοηθήσει στην επιλογή σας:
Ο Νικολας πλατ ή λεφτις, είναι ο στόκος κομμουνιστής, τεμπέλης, καιροσκόπος,κυνηγός επιδομάτων και συσσιτίων. Εχει πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής αλλά δεν σκαμπάζει τίποτα από Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και γενικά από Λογιστική. Ψαχνει να τρυπώσει στο δημόσιο, μετά από ενα πέρασμα από την Λαικη Ενότητα επιστρεφει στον ΣΥΡΙΖΑ (χθες ελαβε το κοινωνικο μερισμα τον 450 ευρώ), νομιζοντας ότι καποτε θα διοριστεί από το παραθυρο. Τωρα θα τον βρείτε να βγαζει φωτοτυπίες ως διοικητικός σε καποιο νοσοκομείο. Δεν θελει την ΕΕ, αλλα πληρώνεται με ΕΣΠΑ. Γραφει τις θεωρίες του εδώ σε ενα site για πουτάνες, αλλά ποτέ δεν έχει πάει με πουτανα. Παραδεχεται ότι μόνο υπερβαρες κομμουνιστριες, 90 κιλα, 106 κιλα και βάλε, δεινει χαρα σε συντρόφισσες που δεν βρισκουν γαμιαδες.
Ο pussy wagon ή βανακιας, είναι ο χωμενος κομμουνιστής στον ΣΥΡΙΖΑ, ζει στα ΒΠ, μάλιστα πέρασε από ελεγκτική εταιρεία αλλά τον πεταξαν εξω. Αγνωστη η εργασία του, εκτός από την απασχόληση του στον ΣΥΡΙΖΑ. Προκειται για μαλάκα αλλου επιπέδου, ποτέ δεν θα κανεις σοβαρη κουβέντα μαζί του. Στηρίζει αναρχικους και ρουβίκωνες, παρολο που ρεζιλευουν το κομμα του. Στηρίζει την 17Ν και τους τρομοκράτες, αλλα η κυβερνησή του δεν τους αφήνει ελεύθερους. Του αρέσει να κανα πουτανακι από την πρωην ΕΣΣΔ, αλλα θα ηθελε και την αναβίωση του υπαρκτού σοσιαλισμού. Τελος, προκειμενου να μην παρει τον τιτλο, εφτιαξε μια στρατιά από κλώνους, εστεισε μια αθλια παραγκα και παρουσιαζει αγώνες όπως γουσταρει, χωρις φυσικά να παιζει ο ίδιος.
Καλή ψήφο!
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα της λευκής ψήφου. Εγώ δεν θεωρώ κανεναν μαλακα
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 566
Εισαι ο πρωτος που λεει κατι τέτοιο!!!
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Πρακτικά υπάρχει τύπε. Απλά μην ψηφίσεις και είναι το ίδιο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 44K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 168K