Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πού έχω άδικο ρε βλάκα; Πιστεύεις ότι ο Μητσοτάκης ασπάζεται τις ακροδεξιές μαλακίες για "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια" που λες; Έχεις ιδέα καταρχήν πόσοι άτεκνοι βουλευτές υπάρχουν στη ΝΔ; Πού ζεις;

Οποιος εχει οικογενεια και παιδια είναι ακροδεξιός ανοητε?

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για να καταλάβεις πόσο γελοίος είναι ο διαγωνισμός, πέρυσι βγήκα Μίστερ Μαλάκας εγώ που έχω να τελειώσω χωρίς γυναίκα από το 2010. Και με ψηφίζουν κάτι γελοία υποκείμενα σαν τον rigormortis που την παίζουν κάθε μέρα.  :birdman:

Εισαι μαλακας είτε τον παιζεις είτε όχι πικέρ... είσαι πραγματικά από τους δυνατους μαλακες εδω μέσα...

Επισκέπτης
Νάσ ξεκινάς από λάθος εκλεκτική βάση ("μου'χεις ρίξει τουλάχιστον 100 ψήφους","πασχίζεις να με βγάλεις Mr Malakas") οπότε συγγνώμη αλλά είναι λάθος και το σκεπτικό σου.

1.
Καταλήξτε λοιπόν:

Ή έχω κλώνους και οπότε θα έπρεπε να περνάνε ΟΛΕΣ οι συμπάθειες μου (σε εισαγωγικά) όπως πχ ο Σμύρνης (που δεν πέρασε),εσύ που  αυτοκατατάσσεσαι στους "αντιπάλους" μου (που δεν θα περάσεις),ο άλλος ο κωλόγερος (που έφτασε στο σημείο να παρακαλάει και να τριγυρνάει σε μαγαζιά φίλων του για να ψηφίσουν αντιπάλους και να μην προχωρήσει σε άλλον γύρο-για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε...) ή δεν έχω.

Για να στο θέσω αλλιώς:
Εάν συμμετείχα στη διαδικασία έτσι όπως το έθεσες,να είσαι σίγουρος πως οι άλλοι δύο θα περνούσαν-με τα τσαρούχια μάλιστα.
Εσύ δεν με απασχολείς καθόλου.

2.
Δεν έκανα ποτέ καμμία συμφωνία με κανέναν για το αν και πότε θα κάνω πλάκα ή αν και πότε θα μιλάω σοβαρά-πόσο μάλλον με εσένα και πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο θρεντ στο οποίο απέφευγα να γράψω λόγω της περσινής εμετικής κατάστασης και το έκανα σοβαρά μόνο σε δύο περιπτώσεις όταν έγινε αναφορά σε εμένα από άτομα τα οποία ούτε δεν τα είχα αναφέρει οπουδήποτε και για τον παραμικρό λόγο όπως πχ ο Ιάκωβος.

Και προσπάθησα να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή μου στο θρεντ ακριβώς μόνο και μόνο για τα όσα έχουν προηγηθεί-και όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν.

Για τα όσα έχουν προηγηθεί,καλό θα ήταν να ρωτήσεις και να ενημερωθείς-προκειμένου να καταλάβεις τι σημαίνει κυριολεκτικά ανθρωποφαγία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Για τα όσα εξακολουθούν να γίνονται,ίσως να σου έχει διαφύγει το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά μπανάρονται τρεις με τέσσερις λογαριασμούς οι οποίοι είτε ξαναγράφουν δημόσια προσωπικά στοιχεία μελών είτε έχουν αυτή την πρόθεση.

Δηλαδή εάν είναι ανθρωποφαγία το φετινό θρεντ,το περσινό με τις δημοσιεύσεις τηλεφώνων ΜΑΣ,διευθύνσεων ΜΑΣ,επαγγελμάτων ΜΑΣ,προσωπικών φωτογραφιών ΜΑΣ,φωτογραφιών σπιτιών ΜΑΣ,τι είναι;
Όπου βέβαια ΚΑΝΕΝΑ από τα παλαιά και σεβαστά μέλη του site δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συνέβαιναν.
Ενώ φέτος ένοιωσαν θιγμένα και προσβεβλημένα από τον διασυρμό των κλώνων.Σωπάτε καλέ....

3.
Είθε να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το καραγκιοζηλίκι που γίνεται κάθε χρόνο.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.

Ωραια ρε τυπε και δεν μπορουσες ολα αυτα τα ωραια που γραφεις να τα πεις απο την αρχη χωρις μανες κτλ;Εσυ αδικεισαι απο αυτο που κανεις τυπε που με το παραμικρο χανεις τη ψυχραιμια και αρχιζεις να βριζεις μανες...

Υ.Γ
Στην ουσια οσων γραφεις και ειδικα με τη δημοσιευση προσωπικων στοιχειων συμφωνω 1000%...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Ωραια ρε τυπε και δεν μπορουσες ολα αυτα τα ωραια που γραφεις να τα πεις απο την αρχη χωρις μανες κτλ;Εσυ αδικεισαι απο αυτο που κανεις τυπε που με το παραμικρο χανεις τη ψυχραιμια και αρχιζεις να βριζεις μανες...

Υ.Γ
Στην ουσια οσων γραφεις και ειδικα με τη δημοσιευση προσωπικων στοιχειων συμφωνω 1000%...
:think: ο συγκεκριμενος ειναι...
ασε να μην πω.....ετσι οπως τα λες ειναι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εισαι μαλακας είτε τον παιζεις είτε όχι πικέρ... είσαι πραγματικά από τους δυνατους μαλακες εδω μέσα...

Μαλάκας είναι αυτός που τραβάει μαλακία. Εγώ δεν το κάνω ποτέ. Βρες κάποια άλλη λέξη για να εκφράσεις τον κομπλεξισμό σου απέναντί μου.  :-*

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Παντως εφαγες την 100αρα από 1-2 μαλλον, ποιον θεωρείς υπευθυνο?

Ακομα πιστευω ότι ο βανακιας εβαλε το χέρι του...
ο βανακιας χτες γελαγε σατανικα ,χωρις να πει κατι :huh: :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαλάκας είναι αυτός που τραβάει μαλακία. Εγώ δεν το κάνω ποτέ. Βρες κάποια άλλη λέξη για να εκφράσεις τον κομπλεξισμό σου απέναντί μου.  :-*

πράγμα που αποδεικνυεει ότι η μεταφορική έννοια των λέξεων γίνεται αντιληπτη απο θηλαστικά που έχουν ανεπτυγμενο τον φλοιο στον εγκεφαλο τους και όχι απο κατωτερα πιθηκοειδη που η εξελιξη δεν τους προικισε μαυτο το προσόν

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μας ειχε ζαλίσει ο βανακιας ότι σπαει μπιλιαρδα, στεκες, γομες και μπαλες.... και ας του τα εβαλα όλα στον κωλο δύο φορές.

Νομιζεις ότι τυχαία δεν μιλάει?
τι τακτικη πιστευεις ακολουθει; :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ο τσιμπουκωμένος πως καταφέρνει και πίνει καφέ;

Παρόμοια θέματα