Νάσ ξεκινάς από λάθος εκλεκτική βάση ("μου'χεις ρίξει τουλάχιστον 100 ψήφους","πασχίζεις να με βγάλεις Mr Malakas") οπότε συγγνώμη αλλά είναι λάθος και το σκεπτικό σου.
1.
Καταλήξτε λοιπόν:
Ή έχω κλώνους και οπότε θα έπρεπε να περνάνε ΟΛΕΣ οι συμπάθειες μου (σε εισαγωγικά) όπως πχ ο Σμύρνης (που δεν πέρασε),εσύ που αυτοκατατάσσεσαι στους "αντιπάλους" μου (που δεν θα περάσεις),ο άλλος ο κωλόγερος (που έφτασε στο σημείο να παρακαλάει και να τριγυρνάει σε μαγαζιά φίλων του για να ψηφίσουν αντιπάλους και να μην προχωρήσει σε άλλον γύρο-για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε...) ή δεν έχω.
Για να στο θέσω αλλιώς:
Εάν συμμετείχα στη διαδικασία έτσι όπως το έθεσες,να είσαι σίγουρος πως οι άλλοι δύο θα περνούσαν-με τα τσαρούχια μάλιστα.
Εσύ δεν με απασχολείς καθόλου.
2.
Δεν έκανα ποτέ καμμία συμφωνία με κανέναν για το αν και πότε θα κάνω πλάκα ή αν και πότε θα μιλάω σοβαρά-πόσο μάλλον με εσένα και πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο θρεντ στο οποίο απέφευγα να γράψω λόγω της περσινής εμετικής κατάστασης και το έκανα σοβαρά μόνο σε δύο περιπτώσεις όταν έγινε αναφορά σε εμένα από άτομα τα οποία ούτε δεν τα είχα αναφέρει οπουδήποτε και για τον παραμικρό λόγο όπως πχ ο Ιάκωβος.
Και προσπάθησα να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή μου στο θρεντ ακριβώς μόνο και μόνο για τα όσα έχουν προηγηθεί-και όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν.
Για τα όσα έχουν προηγηθεί,καλό θα ήταν να ρωτήσεις και να ενημερωθείς-προκειμένου να καταλάβεις τι σημαίνει κυριολεκτικά ανθρωποφαγία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Για τα όσα εξακολουθούν να γίνονται,ίσως να σου έχει διαφύγει το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά μπανάρονται τρεις με τέσσερις λογαριασμούς οι οποίοι είτε ξαναγράφουν δημόσια προσωπικά στοιχεία μελών είτε έχουν αυτή την πρόθεση.
Δηλαδή εάν είναι ανθρωποφαγία το φετινό θρεντ,το περσινό με τις δημοσιεύσεις τηλεφώνων ΜΑΣ,διευθύνσεων ΜΑΣ,επαγγελμάτων ΜΑΣ,προσωπικών φωτογραφιών ΜΑΣ,φωτογραφιών σπιτιών ΜΑΣ,τι είναι;
Όπου βέβαια ΚΑΝΕΝΑ από τα παλαιά και σεβαστά μέλη του site δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συνέβαιναν.
Ενώ φέτος ένοιωσαν θιγμένα και προσβεβλημένα από τον διασυρμό των κλώνων.Σωπάτε καλέ....
3.
Είθε να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το καραγκιοζηλίκι που γίνεται κάθε χρόνο.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.