You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Έχεις και μούτρα man?
Νόμιζα πως τα μούτρα σου ήταν ο κώλος του Λίλα.
Τσάμπα η γαμωμάνα
Tυπε εισαι πολυ αγριος :S :S :S
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τι εγινε ρε μαλακες;;;; Εγω εχασα κοντα 300€ επειδη δεν εβαλε ο πουστογαυρος 1 γκολ να γινει το 1-1, εσεις σκοτωνεστε;;;
:S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τι εγινε ρε μαλακες;;;; Εγω εχασα κοντα 300€ επειδη δεν εβαλε ο πουστογαυρος 1 γκολ να γινει το 1-1, εσεις σκοτωνεστε;;;
Tυπε τις εφαγα αγρια απο τον Digweed :S :S :S
Συνημμένα
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Tυπε τις εφαγα αγρια απο τον Digweed :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
χαλαρωσε τυπε,σε ειχα για χαβαλε,οχι για κομπλεξα,κριμα :S :S :SΟ ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΛΩΝΟΦΟΒΙΑ...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τα σεβη μου μυστη :S :S :SΣιγα μην τρεχει σε ψυχολογους ο Νασος επειδη εσυ και 2-3 αλλοι εδω μεσα παιζετε το πουλακι σας και νομιζετε οτι κανετε καποια μεγαλη εξυπναδα...
Επισκέπτης
Τίποτα αδερφέ...τα σεβη μου μυστη :S :S :S
Εισαι στοκος και μαλακας πικερ.
Πού έχω άδικο ρε βλάκα; Πιστεύεις ότι ο Μητσοτάκης ασπάζεται τις ακροδεξιές μαλακίες για "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια" που λες; Έχεις ιδέα καταρχήν πόσοι άτεκνοι βουλευτές υπάρχουν στη ΝΔ; Πού ζεις;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ασε τις μανες Digweed.και ειδικα στον Ιακωβο,δεν σε εχει πειραξει ποτε.Τι ξερνάς ρε παπάρα μην ακούσεις καμμιά γαμωμάνα βραδυάτικα;
ο τυπος ειναι φουλ χαβαλες.απλα σε πειραξε που σε εβαλε στην ιδια κατηγορια με τους παραπανω.
Κοιτα,μπορει να εισαι και γαμω τους ενημερωτες,και μπορει να σαι και μια χαρα ατομο με τους φιλους σου.
Σε μενα εχεις ριξει 100 ψηφους μεχρι τωρα.ακομη και οταν ειπαμε να το κρατησουμε απο κοινου στον χαβαλε, δεν το τηρησες.
Το γιατι πασχιζεις να βγω mr malakas το ξερεις εσυ.
Και να το καταφερεις ,πιστεψε με ,σε ενα σαιτ που σχεδον ολοι πανω κατω γνωριζομαστε,και οσοι με εχουν γνωρισει ξερουν αν ειμαι μαλακας η οχι, λιγη σημασια εχει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ στα σοβαρα δεν το παιρνω,για μενα θα μπορουσε να εχει χαβαλε το νημα και να μην εξελιχθει σε νημα εμπαθειας και ανθρωποφαγιας. :S :S :SΝάσο Αθανασιάδη όποιος παίρνει στα σοβαρά αυτή τη μαλακία που γίνεται εδώ είναι ο πραγματικός μαλάκας!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.792
- Πόντοι
- 3.656
Εσυ ο Digweed o Αλεκος2 ο τραβελορουφηχτρας και ο Dopas με τους κλωνους σας ψηφιζετε Nασο.
Κοιτα τυπε με τι ατομα εχεις συμμαχήσει. :S :S :S
τυπε του
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Νάσ ξεκινάς από λάθος εκλεκτική βάση ("μου'χεις ρίξει τουλάχιστον 100 ψήφους","πασχίζεις να με βγάλεις Mr Malakas") οπότε συγγνώμη αλλά είναι λάθος και το σκεπτικό σου.
1.
Καταλήξτε λοιπόν:
Ή έχω κλώνους και οπότε θα έπρεπε να περνάνε ΟΛΕΣ οι συμπάθειες μου (σε εισαγωγικά) όπως πχ ο Σμύρνης (που δεν πέρασε),εσύ που αυτοκατατάσσεσαι στους "αντιπάλους" μου (που δεν θα περάσεις),ο άλλος ο κωλόγερος (που έφτασε στο σημείο να παρακαλάει και να τριγυρνάει σε μαγαζιά φίλων του για να ψηφίσουν αντιπάλους και να μην προχωρήσει σε άλλον γύρο-για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε...) ή δεν έχω.
Για να στο θέσω αλλιώς:
Εάν συμμετείχα στη διαδικασία έτσι όπως το έθεσες,να είσαι σίγουρος πως οι άλλοι δύο θα περνούσαν-με τα τσαρούχια μάλιστα.
Εσύ δεν με απασχολείς καθόλου.
2.
Δεν έκανα ποτέ καμμία συμφωνία με κανέναν για το αν και πότε θα κάνω πλάκα ή αν και πότε θα μιλάω σοβαρά-πόσο μάλλον με εσένα και πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο θρεντ στο οποίο απέφευγα να γράψω λόγω της περσινής εμετικής κατάστασης και το έκανα σοβαρά μόνο σε δύο περιπτώσεις όταν έγινε αναφορά σε εμένα από άτομα τα οποία ούτε δεν τα είχα αναφέρει οπουδήποτε και για τον παραμικρό λόγο όπως πχ ο Ιάκωβος.
Και προσπάθησα να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή μου στο θρεντ ακριβώς μόνο και μόνο για τα όσα έχουν προηγηθεί-και όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν.
Για τα όσα έχουν προηγηθεί,καλό θα ήταν να ρωτήσεις και να ενημερωθείς-προκειμένου να καταλάβεις τι σημαίνει κυριολεκτικά ανθρωποφαγία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Για τα όσα εξακολουθούν να γίνονται,ίσως να σου έχει διαφύγει το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά μπανάρονται τρεις με τέσσερις λογαριασμούς οι οποίοι είτε ξαναγράφουν δημόσια προσωπικά στοιχεία μελών είτε έχουν αυτή την πρόθεση.
Δηλαδή εάν είναι ανθρωποφαγία το φετινό θρεντ,το περσινό με τις δημοσιεύσεις τηλεφώνων ΜΑΣ,διευθύνσεων ΜΑΣ,επαγγελμάτων ΜΑΣ,προσωπικών φωτογραφιών ΜΑΣ,φωτογραφιών σπιτιών ΜΑΣ,τι είναι;
Όπου βέβαια ΚΑΝΕΝΑ από τα παλαιά και σεβαστά μέλη του site δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συνέβαιναν.
Ενώ φέτος ένοιωσαν θιγμένα και προσβεβλημένα από τον διασυρμό των κλώνων.Σωπάτε καλέ....
3.
Είθε να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το καραγκιοζηλίκι που γίνεται κάθε χρόνο.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.
1.
Καταλήξτε λοιπόν:
Ή έχω κλώνους και οπότε θα έπρεπε να περνάνε ΟΛΕΣ οι συμπάθειες μου (σε εισαγωγικά) όπως πχ ο Σμύρνης (που δεν πέρασε),εσύ που αυτοκατατάσσεσαι στους "αντιπάλους" μου (που δεν θα περάσεις),ο άλλος ο κωλόγερος (που έφτασε στο σημείο να παρακαλάει και να τριγυρνάει σε μαγαζιά φίλων του για να ψηφίσουν αντιπάλους και να μην προχωρήσει σε άλλον γύρο-για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε...) ή δεν έχω.
Για να στο θέσω αλλιώς:
Εάν συμμετείχα στη διαδικασία έτσι όπως το έθεσες,να είσαι σίγουρος πως οι άλλοι δύο θα περνούσαν-με τα τσαρούχια μάλιστα.
Εσύ δεν με απασχολείς καθόλου.
2.
Δεν έκανα ποτέ καμμία συμφωνία με κανέναν για το αν και πότε θα κάνω πλάκα ή αν και πότε θα μιλάω σοβαρά-πόσο μάλλον με εσένα και πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο θρεντ στο οποίο απέφευγα να γράψω λόγω της περσινής εμετικής κατάστασης και το έκανα σοβαρά μόνο σε δύο περιπτώσεις όταν έγινε αναφορά σε εμένα από άτομα τα οποία ούτε δεν τα είχα αναφέρει οπουδήποτε και για τον παραμικρό λόγο όπως πχ ο Ιάκωβος.
Και προσπάθησα να αποφύγω οποιαδήποτε εμπλοκή μου στο θρεντ ακριβώς μόνο και μόνο για τα όσα έχουν προηγηθεί-και όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν.
Για τα όσα έχουν προηγηθεί,καλό θα ήταν να ρωτήσεις και να ενημερωθείς-προκειμένου να καταλάβεις τι σημαίνει κυριολεκτικά ανθρωποφαγία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Για τα όσα εξακολουθούν να γίνονται,ίσως να σου έχει διαφύγει το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά μπανάρονται τρεις με τέσσερις λογαριασμούς οι οποίοι είτε ξαναγράφουν δημόσια προσωπικά στοιχεία μελών είτε έχουν αυτή την πρόθεση.
Δηλαδή εάν είναι ανθρωποφαγία το φετινό θρεντ,το περσινό με τις δημοσιεύσεις τηλεφώνων ΜΑΣ,διευθύνσεων ΜΑΣ,επαγγελμάτων ΜΑΣ,προσωπικών φωτογραφιών ΜΑΣ,φωτογραφιών σπιτιών ΜΑΣ,τι είναι;
Όπου βέβαια ΚΑΝΕΝΑ από τα παλαιά και σεβαστά μέλη του site δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συνέβαιναν.
Ενώ φέτος ένοιωσαν θιγμένα και προσβεβλημένα από τον διασυρμό των κλώνων.Σωπάτε καλέ....
3.
Είθε να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το καραγκιοζηλίκι που γίνεται κάθε χρόνο.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εγω απαντω στον Digweed με πμ,για να μην ξεφυγει απο δω το θεμα,να πουμε λεπτομερειες που δεν αφορουν καποιον αλλον.
το μονο που να πω τωρα οτι εννοειται οτι ειναι απολυτα καταδικαστεο προσωπικα στοιχεια να βγαινουν στη φορα,ουτε συζητηση :S :S :S
το μονο που να πω τωρα οτι εννοειται οτι ειναι απολυτα καταδικαστεο προσωπικα στοιχεια να βγαινουν στη φορα,ουτε συζητηση :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
καταρχην ρε τυπε γιατι χαρακτηριζεις ετσι;αν καποτε εκανες παρεα,εσυ δεν ξερω, με ενα ατομο,και τωρα τον βριζεις,αυτο δεν τιμα πρωτιστως εσενα.Άρα ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ εκει που μαζευεστε - στον ΦΟΥΡΝΟ κτλ - και σας κανει κατήχηση ο άλλος - ξερεις ποιος,ο αυτοδιαγραμμένος κλωνολόγος της φάπας - ,δεν σου τα λενε καλα.
οπως με μια γκομενα,χωριζουμε μετα απο 3 χρονια και λεμε η πουτανα,κλπ.ξαφνικα εγινε πουτανα δηλαδη.Ξαφνικα εγινε ο αλλος μαλακας;
κανεις δεν κανει κατηχηση,και ουτε το θεμα ησασταν εσεις,για αλλα λεγαμε.
και αν καποιος δεν μου τα λεει καλα εχω και γω μυαλο να κρινω ,οχι βιαστικα ομως,ουτε πριν ακουσω και σενα και οποιον θελει :S :S :S
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Θα σου στειλω πμ λοιπονκαταρχην ρε τυπε γιατι χαρακτηριζεις ετσι;αν καποτε εκανες παρεα,εσυ δεν ξερω, με ενα ατομο,και τωρα τον βριζεις,αυτο δεν τιμα πρωτιστως εσενα.
οπως με μια γκομενα,χωριζουμε μετα απο 3 χρονια και λεμε η πουτανα,κλπ.ξαφνικα εγινε πουτανα δηλαδη.Ξαφνικα εγινε ο αλλος μαλακας;
κανεις δεν κανει κατηχηση,και ουτε το θεμα ησασταν εσεις,για αλλα λεγαμε.
και αν καποιος δεν μου τα λεει καλα εχω και γω μυαλο να κρινω ,οχι βιαστικα ομως,ουτε πριν ακουσω και σενα και οποιον θελει :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 166K