ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
κουμπαρε την επομενη εβδομαδα ειναι ο ομιλος μου
γιωργαρε αν χρειαστει μαχη θα ειμαι στο πλευρο σουκουμπαρε την επομενη εβδομαδα ειναι ο ομιλος μου
Δυστυχώς, η μετωπική σύγκρουση που εκτυλίσσεται μπροστά μας ανάμεσα στην ομάδα των προλεταριοειδών apoc, pussy wagon κ.ά. και την ομάδα των φιλελέδων stekas, barock, tramountana κ.ά. αποκαλύπτει και τη βαθιά πληγή στα σπλάχνα του σάιτ. Αυτόκλητοι πολιτικάντηδες εκ δεξιών και αριστερών ξιφουλκούν αναμεταξύ τους με αφορμή μια ψηφοφορία-φιάσκο. Το σάιτ χρειάζεται κάποιον που θα ηγηθεί μιας πολιτικής προσπάθειας συμβιβασμού και άρσης των αδιεξόδων.
Ο ηγέτης έχει εντοπιστεί. Γνωρίζω ότι βρίσκεται αυτοεξόριστος στη Ρωσία και ως ένας άλλος Χομεϊνί στοχάζεται και μελετά υπομονετικά τα επόμενα πολιτικά του βήματα.
Τότε θα δούμε αν ο apoc θα φτύνει βιτριολικό σάλιο και μαύρη κατάρα, αν ο pussy wagon θα σκληρίζει σαν λυσσασμένο σκυλί, αν ο stekas θα έρπεται δόλια σαν φίδι, αν ο barock θα χαριεντίζεται ύπουλα με τους συνοδοιπόρους του, αν ο tramountana θα κρύβεται πίσω από το ψύχραιμο προσωπείο του...
ο ντιουκ σα το σκυλι στο αμπελι τσαμπα πηγε...Τιμησαμε με τη ψηφο μας τους 3 αναρχοαπλυτους αριστερους μαλακες του ομιλου:
Ντ. Νιουκεμ
Βανακια
Και το βλακα τον σεβαλιερ φιντελ!!
Τι συνεβη; να ενημερωθουμε και μεις οι αδαεις;ο ντιουκ σα το σκυλι στο αμπελι τσαμπα πηγε...
οτι δεν ειναι κομμουνιστηςΤι συνεβη; να ενημερωθουμε και μεις οι αδαεις;
Κομουνιστης δε ξερω αν ειναι αλλα σοσιαλιζει.οτι δεν ειναι κομμουνιστης
και την εφαγε τζαμπα εννοω...
εχει να λογκαρει και καμια βδομαδα ειδα...τον δουκα μην τον ψηφιζετε τον εφαγαν οι νωντοτυποι
Γαμω το μουνι των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ κλώνων(δεξιών)να τους βγουν τα αγόρια πουστρακια και λεσβιες από τα 15 τους χάρη στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΙΟ
ο 21ος ψηφος στο αρχι βανακια δικος μου
BOUEFA
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Α > px75 - apoc
Β > Jhonny64 - Mexikanos_
εγω δεν εχω κλωνους αλλα γαμαω κωλους
εγω εχω τους φιλους μου και σας γαμαω ολους
καριολια
θα μπει το πρωι εκπληκτος τυπε :S :S :S