κουμπαρε δεν αποσυρομαι θα παμε οτι και να γινει στην μαχη
Εγω παντως θα τιμησω την συμφωνια μου. Ψηφισες λιλα, εισαι αδερφος. Θα εχεις την στηριξη μου (ψηφος σε μεταφραση), ακομα και αν συμμαχησες με τον βανακια που απεκλεισε τον λιλα.
κουμπαρε δεν αποσυρομαι θα παμε οτι και να γινει στην μαχη
Αν εχεις υποψιες Βανακια να τις καταθεσεις στην BOUEFA....τελικα οι κλωνοι που εντοπιστηκαν ήταν λιγοι και ψηφισαν Ampelales και antisthenis.
H αδικια διορθωθηκε αμέσως.
τα συγχαρητηρια στους χιλιαδες ψηφοφορους που αψηφησαν την τρομοκρατια και προσηλθαν στην καλπη
μας φοβηθηκε το συστημα τους
θερμα συγχαρητηρια στον πικερ απεδειξε οτι ειναι αδερφος του λαου εναντια στα λαμογια
ευχαριστω ολο το κοσμο που συστρατευτηκε
το συνθημα μας ειναι ενα
σπαμε στεκες και μπιλιαρδα
τοτε τυπε γιατι ωριοσουν οτι θα ακυρωθουν ψηφοι ;πρωτος ησουν οταν το ελεγες
Γαμιώντας θα σε πάμε ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ
Καμμια ιδεα τι θα στεναχωρησει περισσοτερο τον βανακια; Μην βαλω μονο μια ψηφο και πανε χαμενες οι αλλες.
Δυστυχώς, η μετωπική σύγκρουση που εκτυλίσσεται μπροστά μας ανάμεσα στην ομάδα των προλεταριοειδών apoc, pussy wagon κ.ά. και την ομάδα των φιλελέδων stekas, barock, tramountana κ.ά. αποκαλύπτει και τη βαθιά πληγή στα σπλάχνα του σάιτ. Αυτόκλητοι πολιτικάντηδες εκ δεξιών και αριστερών ξιφουλκούν αναμεταξύ τους με αφορμή μια ψηφοφορία-φιάσκο. Το σάιτ χρειάζεται κάποιον που θα ηγηθεί μιας πολιτικής προσπάθειας συμβιβασμού και άρσης των αδιεξόδων.
Ο ηγέτης έχει εντοπιστεί. Γνωρίζω ότι βρίσκεται αυτοεξόριστος στη Ρωσία και ως ένας άλλος Χομεϊνί στοχάζεται και μελετά υπομονετικά τα επόμενα πολιτικά του βήματα.
Τότε θα δούμε αν ο apoc θα φτύνει βιτριολικό σάλιο και μαύρη κατάρα, αν ο pussy wagon θα σκληρίζει σαν λυσσασμένο σκυλί, αν ο stekas θα έρπεται δόλια σαν φίδι, αν ο barock θα χαριεντίζεται ύπουλα με τους συνοδοιπόρους του, αν ο tramountana θα κρύβεται πίσω από το ψύχραιμο προσωπείο του...
δεν ξεραμε
ουστ μωρη πρεζου
γιωργο δυστυχως το νημα πολιτικοποιηθηκε....εμεις που ειμαστε ολυμπιακοι τι ψηφιζουμε?ψηφιστε εδω με βαση την συνειδηση σας οχι με μιση
Ποιοι είστε εσείς που δεν ξέρατε;
Νικς δεν έχετε;
οχι γιωργο.ψηφισα φιλους και οσους νομιζω οτι αξιζουν να φερουν τον τιτλο....κουμπαρε ψηφισες οσους εινια βαζελους η αεκτζιδες