zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Δεν έχω καμία σχέση με τον Πύραυλο
Γελάνε τα τσιμέντα.
Γελάνε οι πεθαμένοι.
Δεν έχω καμία σχέση με τον Πύραυλο
Μα τον θεωρεί μαλάκα το 47% των χρηστών του site.
Σχεδόν 80.000 άνθρωποι.
200Ποσα πιστευετε ειναι τα αληθινα μελη στο σαιτ? Χωρις τα κλωναρια?
ass kavlos ως το μεγαλύτερο καθίζημα και πιο σκατόψυχος του site !
τυπε 80000 είναι περιπου οι κλώνοι μου συγκεντρωσου
Tο ερώτημα απαντήθηκε:Ποσα πιστευετε ειναι τα αληθινα μελη στο σαιτ? Χωρις τα κλωναρια?
Ναι; για πε,για πε...Είχαν γίνει μεγάλες προγραφές κλώνων το 2010 αν θυμάμαι καλα
Καλό είναι να μην αποκαλύπτεται η διαδικτυακή μας ταυτότητα εκεί που πηγαίνουμε.Δεν έχω καμία σχέση με τον Πύραυλο, αλλά θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει...
Εκείνος ο νταβάς...
Ο Αριστοτέλης...
Που άφριζε, μαινόταν, απειλούσε, εκβίαζε, επειδή ο Πύραυλος σχολίασε ότι μια μαύρη πουτανίτσα στο μασατζίδικο του Αριστοτέλη ήταν σαν να ήρθε από την Κάτω Ζούγκλα...
Που ο Πύραυλος τον αποκαλούσε Αρχιδοτέλη, Αχρηστοτέλη, Αρρωστοτέλη...
Φυσικά.Ήταν μια φιλία που τον συνέφερε.Απέκτησε πελάτη.Η έτσι νόμισε.Η φασαρία σταμάτησε όταν μια μέρα ο Πύραυλος ξαναπήγε στο μαζατζίδικο του Αριστοτέλη και ζήτησε να γαμήσει τη γυναίκα του Αριστοτέλη, η οποία εκτελούσε χρέη υπηρεσίας.
Ο Πύραυλος τη γάμησε τη γυναίκα και έτσι έγιναν φίλοι με τον Αριστοτέλη...
Λόγω αναγνωρισιμότητας στα μπορντέλα;Ο Πύραυλος έφυγε από το site γιατί το προφίλ του είχε φθαρεί.
120 είναι ας πούμε οι εκλέκτορες, ή με άλλα λόγια το αντιπροσωπευτικό - στατιστικό δείγμα.Κλασικό παράδειγμα ΠΟΥΣΤΗ.
Ξεκωλιασμένης λούγκρας.
Οι ψήφοι ήταν λιγότεροι από 120.
ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 120 μωρή πουστάρα.
120 είναι ας πούμε οι εκλέκτορες, ή με άλλα λόγια το αντιπροσωπευτικό - στατιστικό δείγμα.
ηταν η περιοδο τυπε που μου ειχαν σβησει κανα δυο καλους κλωνους μου και αλλους τρεις που ειχα αγορασει απο αλλα εκλεκτα μελη του σαιτ....ηταν το γνωστο κολπο με την αδυναμια συνδεσης που δεν μπορουσες να μπεις οχι οτι ησουν μουταρισμενος ή κατι αλλο σε μπανΝαι; για πε,για πε...
ηταν η περιοδο τυπε που μου ειχαν σβησει κανα δυο καλους κλωνους μου και αλλους τρεις που ειχα αγορασει απο αλλα εκλεκτα μελη του σαιτ....ηταν το γνωστο κολπο με την αδυναμια συνδεσης που δεν μπορουσες να μπεις οχι οτι ησουν μουταρισμενος ή κατι αλλο σε μπαν
τυπε λεω να βαλω αγγελια να ζηταω μεταχειρισμενα νικ σε τιμη ευκαιριας πακετοΚαι πλέον το έχεις κάνει επάγγελμα τύπε;
τυπε λεω να βαλω αγγελια να ζηταω μεταχειρισμενα νικ σε τιμη ευκαιριας πακετο
τυπε λεω να βαλω αγγελια να ζηταω μεταχειρισμενα νικ σε τιμη ευκαιριας πακετο
3 ευρω τον μηνα για πεντε νικςΠόσο θα τα νοικιάζεις;
3 ευρω τον μηνα για πεντε νικς
10 αν εχει μεσα τιμημενο ή πορνορεπορτερ