ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ο ενας φαινεται ο τασος για κλωνο
Εσένα με 200 μηνύματα σε γνωρίζει κανένας; Και ποιος χέστηκε ποιος είσαι εσύ στο κάτω κάτω;
αμα δεν βγει ο Λάκης δεν κλείνει η ψηφοφορία θα ψηφίζουμε μεχρι τα θεοφανια πες οτι σου χάλασε το κομπιουτερεΔεν μπορω να κλειδωσω την ψηφοφορια 23.59.59 τυπε, θα το κανω πρωι 1/1.
Απο το κινητό δεν μπαινω, δεν εχω και τοσο αγωνια, ας μαθω το αποτελεσμα και το πρωί....
ο ενας φαινεται ο τασος για κλωνο
αμα δεν βγει ο Λάκης δεν κλείνει η ψηφοφορία θα ψηφίζουμε μεχρι τα θεοφανια πες οτι σου χάλασε το κομπιουτερε![]()
με γνωριζουν συναγωνιστες που γαμανε και δεν τρολαρουν σαν και εσενα και με κακο τροπο μαλιστα και ειμαι μελος απο οταν ανοιξε το σιτε εσενα ποιος σε γνωριζει κλωνε???? σε τρωει ο κωλος σου ξυνεσε πανω στο καβλι μου οπως λεει και το ονομα σου κλωνε ανεραστε
ελα κλωνε ποτε εμφανιστηκες δεν υπηρχες καθολου και την πατησες αυτο που ειπες για την κορινα
αερολογιες παλι οπως ολα τα μηνυματα σου στο σιτε,εσυ ξυνεσε για πουτσα γιατι σε μπουρδελα δεν γαμας και το μονο που ψαχνεις εδω μεσα ειναι καποιον να στον καρφωσει βαθια,τελικα σε γνωριζει κανεις απο το σιτε???? η μονο να γραφεις τις μαλακιες σου εδω μεσα ξερεις??? τι προσφερεις στο σιτε??
εγω οπως ειπες εχω 200 μηνυματα δεν ειμαι ολη μερα μεσα σαν εσενα που εισαι ανεργος και αεργος.εσυ ρε τυρογαλο εχεις μια κριτικη σε ενα μπουρδελο που δεν παει κανεις σε ενα κωλοχωρι και ειναι ψευτικη τα μηνυματα σου στο σιτε ειναι ολα σπαμ κλωνε κατσε καλα,απο το σιτε σε γνωριζει κανεις????? να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και μην απαντας με ερωτησεις,η φυλης ξερεις που πεφτει?? στο σιτε γιατι γραφεις?? αφου δεν πας σε μπουρδελαΕσύ τί προσέφερες βρε πεομπαίχτη;
αποδειξε το τασο οτι δεν εισαι κλωνος
αν εγραφες κατι θα μπορουσες
εγω οπως ειπες εχω 200 μηνυματα δεν ειμαι ολη μερα μεσα σαν εσενα που εισαι ανεργος και αεργος.εσυ ρε τυρογαλο εχεις μια κριτικη σε ενα μπουρδελο που δεν παει κανεις σε ενα κωλοχωρι και ειναι ψευτικη τα μηνυματα σου στο σιτε ειναι ολα σπαμ κλωνε κατσε καλα,απο το σιτε σε γνωριζει κανεις????? να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και μην απαντας με ερωτησεις,η φυλης ξερεις που πεφτει?? στο σιτε γιατι γραφεις?? αφου δεν πας σε μπουρδελα
Τυπε πιπες λες.
Το θα το κλεισω το πρωι ειναι αοριστο, πρωι ειναι και τις τις 5πμ και τις 10.Θα περιμενεις να περασει μπροστα αυτος που θες για να το κλείσεις?
Εισαι ολη την μερα μεσα στο site και ξαφνικα δεν μπορεις να loggareis ενα λεπτο για να κλεισεις την ψηφοφορια?
Αν θες στις 23:59:59 να μοιραζεις φιλια στους δικους σου για το νεο ετος κλεισε την ψηφοφορια 10 λεπτα πριν η 10 λεπτα μετα. :S :S :S