Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ειμαι κ γω σκατοψυχος η αληθεια ειναι
μαυρη φιξ ειναι
η guiness σου αρέσει ?
ειμαι κ γω σκατοψυχος η αληθεια ειναι
μαυρη φιξ ειναι
καλη ειναι κ αυτηη guiness σου αρέσει ?
καλη ειναι κ αυτη
μονο η μπυρα του Γαλαξια δεν πινεται η καπτεν κ το μπουγαδονερο η Ερμης του λιντλ.
μην πιεις ποτε καπτεν...ειναι βασανιστηριοκαπτεν δεν εχω πιει την είδα στο ράφι και δεν την ακούμπησα
ερμή είχα πάρει το καλοκαίρι
τελείως σκατά
μην πιεις ποτε καπτεν...ειναι βασανιστηριο
αν ο αρτουρο θελει να με αποτελειωσει ας ερθει οχι με μπαλτα,αλλα με μια καπτεν στο χερι.
fatality ...ξοφλησα.
να τα λεμε κ αυτα παιδια
να τα λεμε κ αυτα παιδια
η φισερ ειναι πολυ καλη μπυρα ,αλλα δυστηχως δεν την εχουν πολλα μαγαζια εκει εξωαπό αυτές που κυκλοφορούν
προτιμώ
1) Fischer
2) FIX
3) ALFA
καλσπεργκ πινεις?
επισης η Βελτινς καλη μπυρα την φερνει το λιντλ
ναι δεν κυκλοφορει στα μπαρακια κτλ,συνηθως μονο απο το μαρκεττην καρλσμπεργκ και αν βρίσκεις δύσκολα
την άλλη δεν την ξέρω
ναι δεν κυκλοφορει στα μπαρακια κτλ,συνηθως μονο απο το μαρκετ
η Βελτινς ειναι σε ντενεκακι ασπρο με πρασινο στο λιντλ κ αν θυμαμαι καλα την βγαζει κ σε φιαλη γυαλινη καφετι.Δοκιμασε την.
θα την έχω στα υπόψιν
τίποτα καλύτερα από ψητά στα κάρβουνα και παγωμένη μπύρα
ναι δεν κυκλοφορει στα μπαρακια κτλ,συνηθως μονο απο το μαρκετ
η Βελτινς ειναι σε ντενεκακι ασπρο με πρασινο στο λιντλ κ αν θυμαμαι καλα την βγαζει κ σε φιαλη γυαλινη καφετι.Δοκιμασε την.
κατσε ρε πρεπει να μιλησουμε κ για σοβαρα πραγματα...ποσα εισητηρια να κοψουμε ακομη...EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Τι γίνεται εδώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπύρες και μαλακίες ................................................................................................
Μήπως θα πλέξετε και κανά πουλόβερ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΙΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dimmits στις χοιρινές βάζεις δενδρολίβανο η ρίγανη?
συνηθως ριγανη,για το δενδρολιβανο εχω ακουσει αλλα δεν το εχω ριξειDimmits στις χοιρινές βάζεις δενδρολίβανο η ρίγανη?
συνηθως ριγανη,για το δενδρολιβανο εχω ακουσει αλλα δεν το εχω ριξει