Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Δώστε ένα ραντεβού να το λύσετε στην μπουνιά το θέμα και μην μας πρήζετε τα αρχίδια! Ανάρχιδα ατσάκωτα πουστράκια!
Δώστε ένα ραντεβού να το λύσετε στην μπουνιά το θέμα και μην μας πρήζετε τα αρχίδια! Ανάρχιδα ατσάκωτα πουστράκια!
Δεν ξέρω τύπε. Κατάντησε κουραστικό πάντως το όλο ζήτημα. Όλο λόγια, κατάρες και μλκιες. Θα βγάλουμε καρκίνο στα μάτια με αυτά που διαβάζουμε. Απορώ τι κάνουν οι μοντς!τι ντουέτα πιστεύεις ότι πρέπει να παίξουν ?
Δεν ξέρω τύπε. Κατάντησε κουραστικό πάντως το όλο ζήτημα. Όλο λόγια, κατάρες και μλκιες. Θα βγάλουμε καρκίνο στα μάτια με αυτά που διαβάζουμε. Απορώ τι κάνουν οι μοντς!
Βασικά έχει μαζέψει πολλούς καθυστερημένους που ζούνε στον κόσμο τους!πολύ σκληρό site το bourdela :o
Τύπε εγώ σας δίνω την εύκολη λύση. Με το να γράφετε εδώ μέσα μπούρδες δεν θα γαμήσει κανείς! ;)Σ'ευχαριστώ που δεν αναφέρεσαι μόνο σ'εμένα. Φαίνεσαι αντικειμενικός.
Τύπε εγώ σας δίνω την εύκολη λύση. Με το να γράφετε εδώ μέσα μπούρδες δεν θα γαμήσει κανείς! ;)
Μπίλυ θα σε αρπάξω με το ένα χέρι και θα σε πετάξω στον τοίχο.
Μετά με το άλλο θα σου γυρίσω το χέρι 720 μοίρες.
Κάμψη, στρέψη, συντριβή. Έπειτα θα μιλήσουμε σαν φίλοι.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
τύπε γουστάρεις βγαλμένα σαγόνια και ιστορίες ???
σήμερα ?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!
100 τα ποστ και 101 τα σκυλιά της Δαλματίας!
Τύπε τόσα και τόσα έχεις πει και ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει σε τι οφείλεται η κόντρα σου με τον Μπίλι? Πουτανονοκαψούρα? Πουστιά με χρήματα? Σου κλεψε καμιά γκόμενα? Τραβελοκαψούρα μήπως?
Μάγκα, την τακτική της χαλάρωσης μέσω του διαλόγου την ξέρω καλύτερα από όλους.
ΕΓΩ (ΘΑ) ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.
Ο ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
Έχω τόσο φουσκωμένα αρχίδια που θα δεχτώ και τις ποινές μου. Σαν κυνικός φιλόσοφος.
Άιντε μαλάκες...για τον πούτσο μου σας έχω ορισμένους τόσα χρόνια.
Τέρμα η υπομονή. Το κουκλοθέατρο έκλεισε.
Τώρα μόνο σεξ.