Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

  • billy13

    Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

    Ψήφοι: 79 43,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εχει μαριναρει κανεις το μπριζολινι με μουσταρδα ?δοκιμασε κανεις?
γινεται ονειρο...λεμονι κ μουσταρδα.  :wanker:

τύπε τα βάζεις σε μπολ το βράδυ με :

1) ελαιόλαδο
2) μουστάρδα
3) κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4) λίγο ξύδι
5) πιπέρι, αλάτι δενδρολίβανο

δε θα ξέρεις τι σου γίνεται μετά

medium rare εννοείται  :wanker: :wanker: :wanker:
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.790
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τύπε τα βάζεις σε μπολ το βράδυ με :

1) ελαιόλαδο
2) μουστάρδα
3) κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4) λίγο ξύδι
5) πιπέρι, αλάτι δενδρολίβανο

δε θα ξέρεις τι σου γίνεται μετά

medium rare εννοείται  :wanker: :wanker: :wanker:
μπομπα ακουγεται...μονο με λεμονακι κ μουσταρδα ειχα δοκιμασει κανα 2 φορες...
μαλλον θα παω για ψωνια τη βδομαδα.
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχει μαριναρει κανεις το μπριζολινι με μουσταρδα ?δοκιμασε κανεις?
γινεται ονειρο...λεμονι κ μουσταρδα.  :wanker:

Μερακλή μεταλά δοκίμασε μείγμα από ελαιόλαδο, αλάτι, λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα.
Χτύπα τα σε μπουκάλι και ρίξε σε ξεροψημένη αχνιστή μπριζόλα.
Θα σου φύγει ο τάκος.
Πορνώδες σαλτσόνι.

:grin:
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.790
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μερακλή μεταλά δοκίμασε μείγμα από ελαιόλαδο, αλάτι, λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα.
Χτύπα τα σε μπουκάλι και ρίξε σε ξεροψημένη αχνιστή μπριζόλα.
Θα σου φύγει ο τάκος.
Πορνώδες σαλτσόνι.

:grin:
θα παω για ψωνια αυριο... :grin: :wanker:
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πωπω ψητά

ότι καλύτερο πραγματικά  :grin:
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
dimmits έχεις καπνίσει ποτέ κρέατα ?
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οχι μονο στην σχαρα κανονικα...ακομη κ ψαρι στην σχαρα το κανω

έχω καπνίσει χοιρινό, κοτόπουλο, και λουκάνικα

άλλο πράμα ως μεζές γιατί αν το φας ως κυρίως θα ψοφήσεις  :2funny:

μαζί με ρακί/σούμα

όπως το λέει ο καθένας  :2funny:

Επίσης Σύγκλινο Μάνης RESPECT  :wanker: :wanker: :wanker:
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Πειραματίσου με αναλογίες.
Και διάλεξε ότι αρέσει σε 'σένα περισσότερο.
Το ελαιόλαδο απαραίτητο.
Δένει τα συστατικά και δίνει ιξώδες μαζί με μουστάρδα βέβαια.
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πειραματίσου με αναλογίες.
Και διάλεξε ότι αρέσει σε 'σένα περισσότερο.
Το ελαιόλαδο απαραίτητο.
Δένει τα συστατικά και δίνει ιξώδες μαζί με μουστάρδα βέβαια.

παιδιά και το ξύδι είναι απαραίτητο !!! μην το ξεχνάμε

μαλακώνει εξαιρετικά το κρέας  :wanker:
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μη σας πω για μαρινάρισμα μοσχαριού/χοιρινού

με ακτινίδιο γιατί απλά θα τραβάτε τα βυζιά σας

χύστες μου  :wanker:
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παιδιά και το ξύδι είναι απαραίτητο !!! μην το ξεχνάμε

μαλακώνει εξαιρετικά το κρέας  :wanker:

Εγώ δε μιλάω για μαρινάρισμα.
Έχει ψηθεί η μπριζόλα ή το ψάρι, ειδικά κολιός γαμάει, και το ρίχνω.
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom