dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 29.790
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκ θα το δοκιμασω να δω τι γινεται.τύπε το δενδρολίβανο τα σπάει
οκ θα το δοκιμασω να δω τι γινεται.τύπε το δενδρολίβανο τα σπάει
εχει μαριναρει κανεις το μπριζολινι με μουσταρδα ?δοκιμασε κανεις?
γινεται ονειρο...λεμονι κ μουσταρδα.
μπομπα ακουγεται...μονο με λεμονακι κ μουσταρδα ειχα δοκιμασει κανα 2 φορες...τύπε τα βάζεις σε μπολ το βράδυ με :
1) ελαιόλαδο
2) μουστάρδα
3) κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4) λίγο ξύδι
5) πιπέρι, αλάτι δενδρολίβανο
δε θα ξέρεις τι σου γίνεται μετά
medium rare εννοείται
εχει μαριναρει κανεις το μπριζολινι με μουσταρδα ?δοκιμασε κανεις?
γινεται ονειρο...λεμονι κ μουσταρδα.
θα παω για ψωνια αυριο...Μερακλή μεταλά δοκίμασε μείγμα από ελαιόλαδο, αλάτι, λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα.
Χτύπα τα σε μπουκάλι και ρίξε σε ξεροψημένη αχνιστή μπριζόλα.
Θα σου φύγει ο τάκος.
Πορνώδες σαλτσόνι.
μείγμα από ελαιόλαδο, αλάτι, λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα.
Πορνώδες σαλτσόνι.
κ ελεγα ποιος λειπει...αναλογίες σεφ;
οχι μονο στην σχαρα κανονικα...ακομη κ ψαρι στην σχαρα το κανωdimmits έχεις καπνίσει ποτέ κρέατα ?
οχι μονο στην σχαρα κανονικα...ακομη κ ψαρι στην σχαρα το κανω
αναλογίες σεφ;
Πειραματίσου με αναλογίες.
Και διάλεξε ότι αρέσει σε 'σένα περισσότερο.
Το ελαιόλαδο απαραίτητο.
Δένει τα συστατικά και δίνει ιξώδες μαζί με μουστάρδα βέβαια.
παιδιά και το ξύδι είναι απαραίτητο !!! μην το ξεχνάμε
μαλακώνει εξαιρετικά το κρέας
Εγώ δε μιλάω για μαρινάρισμα.
Έχει ψηθεί η μπριζόλα ή το ψάρι, ειδικά κολιός γαμάει, και το ρίχνω.
Μη σας πω για μαρινάρισμα μοσχαριού/χοιρινού
με ακτινίδιο γιατί απλά θα τραβάτε τα βυζιά σας
χύστες μου
Ακτινίδια;;;
Πολύ γκουρμέ μας βγήκες;;;
χιχιχιχιχο ...
για πεςΜη σας πω για μαρινάρισμα μοσχαριού/χοιρινού
με ακτινίδιο γιατί απλά θα τραβάτε τα βυζιά σας
χύστες μου
τύπε το μαρινάρισμα είναι ότι τα προκαταρκτικά στο μπουρδέλο