Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Κάθε μέρα σου τα λέω πιρφόρε μου,κάθε μέρα που σου σκίζω το κωλάντερο στο φωνάζω πόσο μου αρέσει να σε ξεκολιάζω  :fuck2: :fuck1:.Αφού το ξέρεις πόσο σας αγαπάω εσάς τους πιρφόρους με τα κλωνάρια σας  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny:,στα 4 σας έχω όλη μέρα και σας το φωνάζω.Μου φαίνεται σας έδειρα πολύ αυτές τις μέρες και πάθατε μια αμνησία,αλλά μην ανησυχείς έχω πολλές καύλες για την πάρτη σας.Και το νέο έτος γαμιώντας θα σας πηγαίνω,αφού ξέρω ότι στις καρδιές σας και στον κώλο σας θα είμαι για πάντα ο πρώτος  :orchestra: :hi:

Βρε kostaki μην κανεις μεγάλες δηλώσεις και το 2016 θα σε πανε γαμιώντας στο ΠΝ, στα gay bar θα σε γαμανε τραβέλια, σε τσοντοσινεμα θα παιρνεις πίπες από καβλομενους γερους, στο μεταξουργείο θα ψαχνεις για πουραντες 50+ τανες, στην φυλης θα τρως ξυλο από πακια εξω απο μπουρδέλα και φυσικα θα εχει φτασει το σκατο στην καλτσα σου οταν θα ανακαλύπτεις τα "παρασημα"...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
Βρε kostaki μην κανεις μεγάλες δηλώσεις και το 2016 θα σε πανε γαμιώντας στο ΠΝ, στα gay bar θα σε γαμανε τραβέλια, σε τσοντοσινεμα θα παιρνεις πίπες από καβλομενους γερους, στο μεταξουργείο θα ψαχνεις για πουραντες 50+ τανες, στην φυλης θα τρως ξυλο από πακια εξω απο μπουρδέλα και φυσικα θα εχει φτασει το σκατο στην καλτσα σου οταν θα ανακαλύπτεις τα "παρασημα"...

Εσύ φρόντισε να πιάσουν τα ράμματα που θα κάνεις στον κώλο σου για να ξανακάνεις και του χρόνου ψηφοφορία και αυτή την φορά να με βγάλεις πρώτο και να μην κοτέψεις όπως φέτος  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Όσο απασχολημένος και να είμαι πάντα θα βρίσκω τον χρόνο μου να σε ξεφτιλίζω εδώ μέσα αλλά και όπου αλλούς γράφεις  :birdman: :birdman:,σου είπα στον κώλο σου θα έχω πάντα εγώ την πρώτη θέση

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Εσύ φρόντισε να πιάσουν τα ράμματα που θα κάνεις στον κώλο σου για να ξανακάνεις και του χρόνου ψηφοφορία και αυτή την φορά να με βγάλεις πρώτο και να μην κοτέψεις όπως φέτος  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Όσο απασχολημένος και να είμαι πάντα θα βρίσκω τον χρόνο μου να σε ξεφτιλίζω εδώ μέσα αλλά και όπου αλλούς γράφεις  :birdman: :birdman:,σου είπα στον κώλο σου θα έχω πάντα εγώ την πρώτη θέση

γιουχου ! αααα καλε μωρη αφροξυλανθη ... βιτσιοζα μου εσυ !!!!

και μετα καποιοι εχουν απορια γιατι λεω διπλα στο θρεντ του Πολεμικου Ναυτικου ... για ποιον ακριβως λογο σας πληρωνουν !

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566

Οι ψηφοφορίες της bouefa είναι καθαρες kostakis, όχι σαν τον κρεμπιεδιασμενο κωλαρακι σου! :birdman: :birdman: :birdman:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παντως είσαι μαζί τους στο βάθρο της μαλακίας, εστω και 3ος βρωμοπουστα :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας πεις πως και εγινες  :gay: :gay: :gay: kostakis27???

Στο ΠΝ σε ξεκώλιασαν? Ειναι αλήθεια πως καθεσαι πανω σε αγκυρες της φρεγάτας?  :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγαλο σχολειο το ναυτικο! Ποσοι και ποσοι νεοσυλλεκτοι εχουν μυηθει στις χαρες της πισω πορτα μεσα στα καραβια! Αφου μετα τις ψαχνουν και στη στερια. :gay:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Μεγαλο σχολειο το ναυτικο! Ποσοι και ποσοι νεοσυλλεκτοι εχουν μυηθει στις χαρες της πισω πορτα μεσα στα καραβια! Αφου μετα τις ψαχνουν και στη στερια. :gay:

τον ψαχνει ο ADMIRAL γιουχου ... μωρη λουγκριτσα κοστακισ27

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.950
Πόντοι
2.356
Αυτοί είστε οι πιρφόροι,κλαψιάρικες κότες που θα κρύβεστε μια ζωή και θα ντρέπεστε για την κατάντια σας  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Πάντως Κωστή εσύ πρέπει να έχεις master στο θέμα των πιρφόρων. Τους λιθοβολείς συνεχώς. Έχεις και εσύ τα επιχειρήματά σου. Έχουν βέβαια κι αυτοί τα δικά τους. Τη καλησπέρα μου.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
Πάντως Κωστή εσύ πρέπει να έχεις master στο θέμα των πιρφόρων. Τους λιθοβολείς συνεχώς. Έχεις και εσύ τα επιχειρήματά σου. Έχουν βέβαια κι αυτοί τα δικά τους. Τη καλησπέρα μου.

Μύστη για μενα είναι χρέος να γράφω τι πρέπει να κάνει ο κάθε μύστης στο φόρουμ  :rockon: :rockon: ειδικά για τους νέους τύπους που μας διαβάζουν για να μην καταντήσουν σαν τον στεκα,τον μιμικο και τον αντμιραλ και μετά ντρέποτναι για τον εαυτό τους  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Μύστη για μενα είναι χρέος να γράφω τι πρέπει να κάνει ο κάθε μύστης στο φόρουμ   :rockon: :rockon: ειδικά για τους νέους τύπους που μας διαβάζουν για να μην καταντήσουν σαν τον στεκα,τον μιμικο και τον αντμιραλ και μετά ντρέποτναι για τον εαυτό τους  :hi:

:2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Μύστη για μενα είναι χρέος να γράφω τι πρέπει να κάνει ο κάθε μύστης στο φόρουμ   :rockon: :rockon: ειδικά για τους νέους τύπους που μας διαβάζουν για να μην καταντήσουν σαν τον στεκα,τον μιμικο και τον αντμιραλ και μετά ντρέποτναι για τον εαυτό τους  :hi:

Δηλαδη πρεπει να γίνουμε όλοι  :gay: σαν και εσενα kostakis???

Σε χαλάει που γαμαμε μουνια που εσυ ούτε στην φαντασια σου δεν εχεις δει?

Τελικα το ΠΝ σου εκανε μεγαλη ζημιά :gay:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Kωστάκης?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885

Τύπε ΔΕΝ γαμάτε,το ξέρετε και το ξέρω  :rockon: :rockon:.Είστε πιρφόροι,λούγκρες και ψεύτες,η ντροπή για τον κάθε άντρα αυτό που πρέπει να αποφεύγουν όσοι νεοι άνθρωποι μας διαβάζουν  :orchestra: :hi:.Ακριβώς ίδιες περιπτώσεις αντιμετωπίζω και στο ΠΝ,κι εκεί τους καραμουζιάζω,τους ξεφτιλίζω και επειδή δεν μπορούν να δεχτούν την μιζέρια τους απλά δεν μου μιλάνε οι περισσότεροι.Όλοι όμως έχουν δεχτεί ότι κάνω κάτι καλύτερο από αυτούς,ότι έχω ξεφύγει από την κατάντια τους,ότι θέλουν αλλά δεν μπορούν να μου μοιάσουν.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
Που είσαι μωρή φλωρόπουστρα στέκα  :think: :birdman: :birdman:.Ήρθαν τα τραβέλια που κάλεσες και ξεκίνησαν να σου γεμίζουν κρέας την κωλάρα σου  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Μπουκωμένο σε βρήκε το νέο έτος αρχιμάλακα  :jerking: :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
Τύπε ΔΕΝ γαμάτε,το ξέρετε και το ξέρω  :rockon: :rockon:.Είστε πιρφόροι,λούγκρες και ψεύτες,η ντροπή για τον κάθε άντρα αυτό που πρέπει να αποφεύγουν όσοι νεοι άνθρωποι μας διαβάζουν  :orchestra: :hi:.Ακριβώς ίδιες περιπτώσεις αντιμετωπίζω και στο ΠΝ,κι εκεί τους καραμουζιάζω,τους ξεφτιλίζω και επειδή δεν μπορούν να δεχτούν την μιζέρια τους απλά δεν μου μιλάνε οι περισσότεροι.Όλοι όμως έχουν δεχτεί ότι κάνω κάτι καλύτερο από αυτούς,ότι έχω ξεφύγει από την κατάντια τους,ότι θέλουν αλλά δεν μπορούν να μου μοιάσουν.

Ο Στέκας έχει αυστραλέζικο διαβατήριο. Όλα διορθώνονται με αυτό .

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Φαντάζομαι το γκαφάλι ο gl να το γλεντάει με κάνα Jack στην στοά, ή να είναι σε μπουζούκια....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ως μελος της μπουρδελικης κοινοτης και ψηφοφορος ! θα ηθελα να ανακοινωσω οτι :

Το χρυσο βραβειο παει στο Billy13
το ασημενιο βραβειο παει στο Picker
και φυσικα το Χαλκινο βραβειο παει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΜΑΛΑΜΑ kostakis27!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
εχω να προτεινω μιας και billy13 δεν γραφει πλεον να κανουμε την τιμη να δωσουμε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΑΛΑΜΑ kostakis27!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εχω να προτεινω μιας και billy13 δεν γραφει πλεον να κανουμε την τιμη να δωσουμε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΑΛΑΜΑ kostakis27!

Ψήνεσαι για φάπες απο τον kostakis27 εσύ :s&m_1:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.900
Πόντοι
6.030
Ως μελος της μπουρδελικης κοινοτης και ψηφοφορος ! θα ηθελα να ανακοινωσω οτι :

Το χρυσο βραβειο παει στο Billy13
το ασημενιο βραβειο παει στο Picker
και φυσικα το Χαλκινο βραβειο παει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΜΑΛΑΜΑ kostakis27!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
45K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom