Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Του το εγραψα τύπε, ο νόμος του είναι απαξιωμένος... δεν είναι τυχαιο ότι εχασε την 1η θεση από τον billy13 που εχει να γραψει σχεδόν 2 μήνες!

Η απόλυτη απαξίωση ενός μαλακάκου πρώτης τάξης! Τον έχει κατουρήσει άγρια ο Μπίλις! Τον έχει δέσει πίσω από την άμαξα και μαστιγώνει ασταμάτητα τα άλογα σκυλεύοντας το πτώμα του όπως ο Αχιλλέας τον Έκτορα!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Η απόλυτη απαξίωση ενός μαλακάκου πρώτης τάξης! Τον έχει κατουρήσει άγρια ο Μπίλις! Τον έχει δέσει πίσω από την άμαξα και μαστιγώνει ασταμάτητα τα άλογα σκυλεύοντας το πτώμα του όπως ο Αχιλλέας τον Έκτορα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου να ήταν μεσα ο billys τυπε, ο πικερακος θα παρακαλαγε να μην κατεβει στον τελικό....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κανε την απονομη στεκα, η διαφορα ξεφυγε πολυ  :grin:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Ο Πίκερ έχει αποδεχθεί την ήττα και φυσικά την ανωτερότητα του Μπιλλαρου τύπε.  :rockon:

Τύπε, αν είχε αποδεχθεί την ηττα του τότε θα εβγαζε μια ανακοινωση με την οποία θα δήλωνε ότι ο νομος του πικερ θελει αναθεωρηση. :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
Ο πικερ είναι μαχητης τυπε, δεν το βαζει κάτω  :grin:

Και ο πικερ και ο μπιλυς είναι μαχητές της πιάτσας  :rockon: :rockon:,ενώ εσύ είσαι μια ξεφτιλισμένη λούγκρα με αμέτρητα κλωνάρια που σας γλεντάμε όλα μαζί οι ακάποτοι μύστες  :zfuck: :fuck2:.Ρούφα τώρα τον κρεμπιέ σου,άρπαξε και τις καρπαζιές σου και συνέχισε να μας διασκεδάζεις με το πιρφοριλίκι σου αγάμητε αρχι-μάλακα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Ο πιθανος νικητης είναι ψιλοχαμένος, καποιος πρεπει να τον τραμπουκησε γερά  :S

Όνομα: billy13
Αξίωμα: Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής: 23/03/08, 20:08
Τελευταία σύνδεση: 16/12/15, 13:01

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Και ο πικερ και ο μπιλυς είναι μαχητές της πιάτσας  :rockon: :rockon:,ενώ εσύ είσαι μια ξεφτιλισμένη λούγκρα με αμέτρητα κλωνάρια που σας γλεντάμε όλα μαζί οι ακάποτοι μύστες  :zfuck: :fuck2:.Ρούφα τώρα τον κρεμπιέ σου,άρπαξε και τις καρπαζιές σου και συνέχισε να μας διασκεδάζεις με το πιρφοριλίκι σου αγάμητε αρχι-μάλακα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ω ρε καραμουζωμα χρονιαρες μερες

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566

Παντως είσαι μαζί τους στο βάθρο της μαλακίας, εστω και 3ος βρωμοπουστα :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας πεις πως και εγινες  :gay: :gay: :gay: kostakis27???

Στο ΠΝ σε ξεκώλιασαν? Ειναι αλήθεια πως καθεσαι πανω σε αγκυρες της φρεγάτας?  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
Παντως είσαι μαζί τους στο βάθρο της μαλακίας, εστω και 3ος βρωμοπουστα :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας πεις πως και εγινες  :gay: :gay: :gay: kostakis27???

Στο ΠΝ σε ξεκώλιασαν? Ειναι αλήθεια πως καθεσαι πανω σε αγκυρες της φρεγάτας?  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάθε μέρα σου τα λέω πιρφόρε μου,κάθε μέρα που σου σκίζω το κωλάντερο στο φωνάζω πόσο μου αρέσει να σε ξεκολιάζω  :fuck2: :fuck1:.Αφού το ξέρεις πόσο σας αγαπάω εσάς τους πιρφόρους με τα κλωνάρια σας  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny:,στα 4 σας έχω όλη μέρα και σας το φωνάζω.Μου φαίνεται σας έδειρα πολύ αυτές τις μέρες και πάθατε μια αμνησία,αλλά μην ανησυχείς έχω πολλές καύλες για την πάρτη σας.Και το νέο έτος γαμιώντας θα σας πηγαίνω,αφού ξέρω ότι στις καρδιές σας και στον κώλο σας θα είμαι για πάντα ο πρώτος  :orchestra: :hi:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Κάθε μέρα σου τα λέω πιρφόρε μου,κάθε μέρα που σου σκίζω το κωλάντερο στο φωνάζω πόσο μου αρέσει να σε ξεκολιάζω  :fuck2: :fuck1:.Αφού το ξέρεις πόσο σας αγαπάω εσάς τους πιρφόρους με τα κλωνάρια σας  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny:,στα 4 σας έχω όλη μέρα και σας το φωνάζω.Μου φαίνεται σας έδειρα πολύ αυτές τις μέρες και πάθατε μια αμνησία,αλλά μην ανησυχείς έχω πολλές καύλες για την πάρτη σας.Και το νέο έτος γαμιώντας θα σας πηγαίνω,αφού ξέρω ότι στις καρδιές σας και στον κώλο σας θα είμαι για πάντα ο πρώτος  :orchestra: :hi:

πες κι αλλα πες κι αλλα ! αλλωστε εσυ εισαι ο νικητης! αυτος ειναι σιγουρο!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.776
Πόντοι
7.885
κοστακις27 το αρχιμαλαμα !

Έλα μωρή χοντρή αηδία,το ίδιο ισχύει και για σένα  :birdman: :birdman:,μη μου παραπονεθείς  :grin: :grin:.Στην καρδιά σου και στον κώλο σου θα είμαι πάντα ο πρώτος  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Πως πάει εκεί στο ίδρυμα,σε γαμάνε καλά  :think: :grin: :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Έλα μωρή χοντρή αηδία,το ίδιο ισχύει και για σένα  :birdman: :birdman:,μη μου παραπονεθείς  :grin: :grin:.Στην καρδιά σου και στον κώλο σου θα είμαι πάντα ο πρώτος  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Πως πάει εκεί στο ίδρυμα,σε γαμάνε καλά  :think: :grin: :grin:

να ποιοι τρωνε τα λεφτα .... αν βαλεις και τον κοστακι27 οτι τρωει τα λεφτα για να καθεται εδω να λεει την καθε μαλακια που του κατεβει .... αστα να πανε!

το κρατος φταιει για σενα ... σε πληρωνει και μετα λεει δεν εχουμε λεφτα !

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
45K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom