kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Ston ekopse to bixa o giatros kostaki
Σλαβιάνκα τον γουστάρεις τον γιατρό
Ston ekopse to bixa o giatros kostaki
Σλαβιάνκα τον γουστάρεις τον γιατρό
Το "αργυρό" και το "ασημένιο" σημαίνουν το ίδιο....
με αργυρο μεταλειο στην 3η θεση ειναι o kostakis27 ....
...
με το ασημενιο μεταλειο οπως δειχνουν ολα προς στιγμη ειναι ο Picker ! ...
...
απευθυνω εκκληση στην bouefa να κανει τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ αναμεσα στον νικητη της τωρινης ψηφοφοριας και στον kostaki27 ... πιστευω οτι πρεπει του δωθει μια δευτερη ευκαιρια ωστε κατακτησει τον ανωτατο τιτλο !
(βεβαια και το τριτο που εχει παρει παει μαζι με το μακρυτερο χαχαχαχα )
Κυκλώματα τύπε.
Μη ρωτάς πολλά
Ενα πικαριστικο συνθημα οταν μεγαλωναν οι διαφορες.. ελεγε: οσο νυχτωνει η πουτσ@ μεγαλωνει. Καπως ετσι εχει γινει ο τελικος!
Σφύρα το ρεεεεεεεε!!!
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Μίκυ
Γνώρισα τη Μίκυ τέτοια ακριβώς εποχή πριν από 1 χρόνο. Είχα φύγει απογοητευμένος από το Κολωνού 23 μετά την άρνηση της Κορίνας να δεχτεί τα σοκολατάκια συγνώμης Ferrero Rocher που της είχα αγοράσει. Κοντοστάθηκα για λίγο έξω από την πόρτα της και τελικά αποφάσισα να τα χαρίσω σε κάποια άλλη. Μπήκα απέναντι στο Κολωνού 30 ισόγειο και είδα αυτό το ωραίο κορίτσι με τα πράσινα μάτια, την πήρα και τα έδωσα σε αυτήν. Από τότε έχω πάρει τη Μίκυ πολλές φορές σε αρκετά διαφορετικά σπίτια, μέχρι που έφτασα πλέον να την παίρνω στο ίδιο σπίτι που λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκεται η Κορίνα.
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Μίκυ
Γνώρισα τη Μίκυ τέτοια ακριβώς εποχή πριν από 1 χρόνο. Είχα φύγει απογοητευμένος από το Κολωνού 23 μετά την άρνηση της Κορίνας να δεχτεί τα σοκολατάκια συγνώμης Ferrero Rocher που της είχα αγοράσει. Κοντοστάθηκα για λίγο έξω από την πόρτα της και τελικά αποφάσισα να τα χαρίσω σε κάποια άλλη. Μπήκα απέναντι στο Κολωνού 30 ισόγειο και είδα αυτό το ωραίο κορίτσι με τα πράσινα μάτια, την πήρα και τα έδωσα σε αυτήν. Από τότε έχω πάρει τη Μίκυ πολλές φορές σε αρκετά διαφορετικά σπίτια, μέχρι που έφτασα πλέον να την παίρνω στο ίδιο σπίτι που λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκεται η Κορίνα.
αυτο μου θυμισε εναν συμμαθητη μου παλια οταν πηγαιναμε Λυκειο που πηγε στο μπουρδελο κρατωντας μια ανθοδεσμη για την πορνη!