Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Επισκέπτης
εντυπωσιακό το ποσοστό του τσολιά με 19 ψήφους λογικά τον ψήφισε ο ζηλόφθονος βολταίρος με τους 18 κλώνους του :think:

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει δικο ΣΟΥ θρεντ τύπε. Το θρεντ ανηκει στο σάιτ. Αυτό ελειπε ο καθενας που ανοιγει ένα θρεντ να διαταζει και πότε θα κλεισει.
Τύπε δεν εισαι το κεντρο του κοσμου ουτε εσυ ουτε πολύ περισσοτερο ο κωλος σου.
Χαλαρωσε...
Ότι πω εγώ θα γίνεται στο δικό μου θρεντ.Έλα μη τα κάνω πουτάνα να πούμε εδω μέσα κ με βλέπω να βγαίνω πρώτος μέσα στην επόμενη ώρα.

Εντωμεταξύ μιας κ κλείνει το θρέντ μου ποιοί ψήνονται να μου ρίξουν από 2-3 ψωλές έτσι για το καλό?Να κλείσω τις παρτούζες με μια καλή εμπειρία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ότι πω εγώ θα γίνεται στο δικό μου θρεντ.Έλα μη τα κάνω πουτάνα να πούμε εδω μέσα κ με βλέπω να βγαίνω πρωτιά μέσα στην επόμενη ώρα.

Εντωμεταξύ μιας κ κλείνει το θρέντ μου ποιοί ψήνονται να μου ρίξουν από 2-3 ψωλές έτσι για το καλό?Να κλείσω τις παρτούζες με μια καλή εμπειρία.
θρεντ που ανοιξές εσύ μπορείς να το κλειδώσεις τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ότι πω εγώ θα γίνεται στο δικό μου θρεντ.Έλα μη τα κάνω πουτάνα να πούμε εδω μέσα κ με βλέπω να βγαίνω πρώτος μέσα στην επόμενη ώρα.

Αγριο πραγμα ο λεγκολας...

Επισκέπτης
Η χοντροκολάρα μου σας περιμένει φιλενάδες...αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λεγκολας εχεις ωραίο κωλαρακι τυπε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ο τραμουντανας θέλει να του ρίξεις εναν γιατί έφαγε πολλούς κουραμπιέδες και βουλωσε

Επισκέπτης

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλη: 142709

Σύνολο ψηφοφόρων: 225

:hmm:

Επισκέπτης
Aν μπω στην τελική 8άδα θα μου δώσετε ξύλο να στρώσω?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
λεγκολα μηπως παλια ειχες ενα νικ με νειμ kolaraki?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λεγκολας εχεις ωραίο κωλαρακι τυπε;

ορίστε κ η κολάρα μου