Ρε σιχάματα τι αλλαξοκωλιάσματα λέτε και ο άλλος υπερμαλάκας μας ποστάρει και πίπες μουσάτες θέλετε να κάνουμε εμετό βραδιάτικα.
σου 'ρθε να ξερασεις μαν
Ρε σιχάματα τι αλλαξοκωλιάσματα λέτε και ο άλλος υπερμαλάκας μας ποστάρει και πίπες μουσάτες θέλετε να κάνουμε εμετό βραδιάτικα.
Τυπε εγω δεν σε χεζω ουτε σε γαμαω.Τραβα στον Πακιστανο.Μέσαααααα
Θέλω να βλέπω να ανοίγει σιγά σιγά η τρύπα όμως κ να μου σκάνε καυτά στο στέρνο...
Το προσπέρασα γρήγορα.σου 'ρθε να ξερασεις μαν
Το προσπέρασα γρήγορα.
ορίστε κ η κολάρα μου
Τυπε βρες τον απολυτο.Αυτος αναλαμβανει ολες τις τελευταιες επιθυμιες.Ειναι το επαγγελμα του τετοιο.Ας μείνουμε στο θέμα μας τώρα?Ποιοί θα με αναλάβουν για μια τελευταία παρτούζα τώρα που κλείνει το νήμα μου?
Τυπε βρες τον απολυτο.Αυτος αναλαμβανει ολες τις τελευταιες επιθυμιες.Ειναι το επαγγελμα του τετοιο.
Τυπε ολα τα κανει.Αν προκειται για τελευταια φορα μην φοβασαι.Ναι αλλά εγώ θέλω κ ξυλίκι γερό.Κουτουλίδι,μπουνίδι κ τα λοιπά.
απο ξυλο τι προτιμας τυπε?MDF ή μασιφ?κατόπιν παραγγελιας μπορουμε να διαθεσουμε σε ματ η γυαλιστερο..για τα υπολοιπα δεν ξερω τυπε ας αναλαβουν οι σφιχτες του bou :SΝαι αλλά εγώ θέλω κ ξυλίκι γερό.Κουτουλίδι,μπουνίδι κ τα λοιπά.
τυπε φορα μια μπλουζα του ολυμπιακου και πηγαινε τουμπα να δεις αγωνα του μπαοκ.....θα εχεις ολα αυτα που θεςΝαι αλλά εγώ θέλω κ ξυλίκι γερό.Κουτουλίδι,μπουνίδι κ τα λοιπά.
Ναι αλλά εγώ θέλω κ ξυλίκι γερό.Κουτουλίδι,μπουνίδι κ τα λοιπά.
τυπε λεγκολας δεν πιστευω να μιλαμε και συ να τον παιζεις......θα με ροχαλιάζετε κιόλας μέσα στο στόμα?
τυπε λεγκολας δεν πιστευω να μιλαμε και συ να τον παιζεις......
Οχι ρε τυπε αφου θα σε χεζουνε δεν θα προλαβαινουν να σε ροχαλιαζουν.Μην τα θες ολα δικα σου.θα με ροχαλιάζετε κιόλας μέσα στο στόμα?
Οχι ρε τυπε αφου θα σε χεζουνε δεν θα προλαβαινουν να σε ροχαλιαζουν.Μην τα θες ολα δικα σου.
και σε νόμιζα για σοβαρό άτομο, ου να μου χαθείςΜάγος είσαι?