gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Μπιλυ τι λες να τον γαμησουμε;
στιγμιαίο λάθος ρε τυπεΔεν γαμάω άνδρες,ρε μαλέα... :'( :'( :'(
Δεν γαμάω άνδρες,ρε μαλέα... :'( :'( :'(
κι αν καποιος ... τι γινεται??Ουυυ,ξέρω να γλυφοκολιάζω πολύ καλά.Φιδίσια γλώσσα λέμε.Θα σας κάνω γλυφοκώλι όσο κάνετε γλυφομούνι στη γκόμενα για να δέσει καλά.
Με την κακία θα μείνεις ρε μλκ.
Παρακαλώ ας επιληφθούν οι αληθινοί ψωλαράδες εδω πέρα να με στρώσουν.
στιγμιαίο λάθος ρε τυπε
K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον gl μου
κι αν καποιος ... τι γινεται??
ελεος λεγκω.....παραδινομαι....Άμα είναι γερό κ διαρκείας κλανίδι μέσα.Θα νιώθω ότι με ξεφτυλίζουν
Αχχχχχχχχχχ
Μπιλυ ο λεγκολας κανει τελείες πίπες....τα πίνει ολα
Τοτε ρε τυπε να σε χεσουμε κιολας.Εισαι που εισαι για τα σκατα,θα δεσει το γλυκο.Άμα είναι γερό κ διαρκείας κλανίδι μέσα.Θα νιώθω ότι με ξεφτυλίζουν
Αχχχχχχχχχχ
μαλακιζομαστε φιλέ τι θες;Ρε σιχάματα τι αλλαξοκωλιάσματα λέτε και ο άλλος υπερμαλάκας μας ποστάρει και πίπες μουσάτες θέλετε να κάνουμε εμετό βραδιάτικα.
και πίπες μουσάτες
Τοτε ρε τυπε να σε χεσουμε κιολας.Εισαι που εισαι για τα σκατα,θα δεσει το γλυκο.
Να μην μας αηδιάζετε.μαλακιζομαστε φιλέ τι θες;
Τι να σου απαντήσω τα λες όλα.Μωρή τραβατρόμπα εγώ είμαι αυτός ο μουσάτος.Για λίγο προσοχή πως εκφράζεστε για την εξωτερική μου εμφάνιση διότι σας βλέπω να ψάχνετε τη σούφρα σας στο τέλος.
Τυπε η legolas προσπαθει να παρει τον τιτλο της πουσταρας της χρονιας.Καταλαβαινεις.Ρε σιχάματα τι αλλαξοκωλιάσματα λέτε και ο άλλος υπερμαλάκας μας ποστάρει και πίπες μουσάτες θέλετε να κάνουμε εμετό βραδιάτικα.