gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναιΣτους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?
Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.
ναιΣτους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?
Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.
Ουτε για μαλακα δεν σε υπολογιζουν εσενα τυπεΚαλα ρε μαλακες,εμενα γιατι δεν με βαλατε στην ψηφοφορια ?Θελω να μπω και εγω
![]()
δεκτον.Ιεροσυλία πάντως που έβαλες περσόνα με όλους τους άλλους
τυπε ειναι τιμη να εισαι μαλακας στο μπουρδελαΟυτε για μαλακα δεν σε υπολογιζουν εσενα τυπε![]()
Το έκανε αφιλοκερδός οχι σαν κάποιους άλλους .......Το παλικαρι περυσι τον διοργανωσε μια χαρα τον θεσμο, ο μηδας δεν εχει ιδεα απο τετοια πραγματα. ;) Αμα δεν μπορεις φιλε μην ασχολησε.![]()
αλτσχαιμερ εχω;gl το νικ deliolanis το θυμασαι;;
περσυ ηταν και η μπουεφα φετος ειναι μονος του ο μηδας τυπεΤο παλικαρι περυσι τον διοργανωσε μια χαρα τον θεσμο, ο μηδας δεν εχει ιδεα απο τετοια πραγματα. ;) Αμα δεν μπορεις φιλε μην ασχολησε.![]()
ηταν ωραιο νικ τυπεαλτσχαιμερ εχω;
Τα παραπονα στον μηδα τυπε.K εδω βυσμα χρειαζεται?
που ειμαι εγω?
τους δικους σας βαλατε μονο?
![]()
![]()
K εδω βυσμα χρειαζεται?
που ειμαι εγω?
τους δικους σας βαλατε μονο?
![]()
![]()
Τύπε εσένα θα σε μπερδέυανε με τον τζιμινι
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.
εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.