Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Επισκέπτης
Tι είναι αυτά ρε άρρωστες του μπου?Μόνο τόσες λίγες είναι οι ομοφοβικές καργιόλες που με ψήφισαν?Υπερψηφίστε με χθές.Πως θα σας τα χώνω με καθαρή συνείδηση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tι είναι αυτά ρε άρρωστες του μπου?Μόνο τόσες λίγες είναι οι ομοφοβικές καργιόλες που με ψήφισαν?Υπερψηφίστε με χθές.Πως θα σας τα χώνω με καθαρή συνείδηση?
Ασε γατακι, αλεξ δεν γινεσαι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξεκινησε καλα ο Αλεξ71 δε τον ειχα για τοσο δυνατο παιχτη...
Ημουνα σιγουρος οτι για ακομα μια φορα θα σαρωσει ο Μπολντεμορτ.
Περιεργο  :-
και ο Legolas33aris παει ανελπιστα καλα τυπε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.

με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.

ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.

εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.

με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.

ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.

μεγαλος παραμυθας ο αλεξ τυπε,λες να ειναι μουφας που λενε μερικοι;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom