alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
πω πω λασπη και φθονος
πω πω λασπη και φθονος
Ασε γατακι, αλεξ δεν γινεσαι...Tι είναι αυτά ρε άρρωστες του μπου?Μόνο τόσες λίγες είναι οι ομοφοβικές καργιόλες που με ψήφισαν?Υπερψηφίστε με χθές.Πως θα σας τα χώνω με καθαρή συνείδηση?
και ο Legolas33aris παει ανελπιστα καλα τυπεΞεκινησε καλα ο Αλεξ71 δε τον ειχα για τοσο δυνατο παιχτη...
Ημουνα σιγουρος οτι για ακομα μια φορα θα σαρωσει ο Μπολντεμορτ.
Περιεργο :-
και ο Legolas33aris παει ανελπιστα καλα τυπε
Σου ειπα τυπε να κανεις ενσταση.Εσυ μαλακας απο που κι ως που?Ε τόσες ομοφοβικές λινάτσες μαζεμένες εδω μέσα με βλέπω να κατακτώ τον τίτλο από το 2015 κ μετά.
μεχρι τοτε μπορει να εχεις σπασει τυπε,συνεχισε ετσιΕ τόσες ομοφοβικές λινάτσες μαζεμένες εδω μέσα με βλέπω να κατακτώ τον τίτλο από το 2015 κ μετά.
Ε τόσες ομοφοβικές λινάτσες μαζεμένες εδω μέσα με βλέπω να κατακτώ τον τίτλο από το 2015 κ μετά.
Σου ειπα τυπε να κανεις ενσταση.Εσυ μαλακας απο που κι ως που?
Μα τυπε ο πουστης μαλακας γινεται?Μην τρελλαθουμε.τυπε ο λεγκολας επρεπε να κατεβει στον διαγωνισμο miss πουστης,αλλα εκει ειναι φαβορι ο λιλας
ο κοσμος ειναι κακοςτυπε ειναι αντιποινα για τις βρισιες που τους εχεις ριξει :S
ξεχασες τον ιπποτης69 τυπετυπε ο λεγκολας επρεπε να κατεβει στον διαγωνισμο miss πουστης,αλλα εκει ειναι φαβορι ο λιλας
Μα τυπε ο πουστης μαλακας γινεται?Μην τρελλαθουμε.
ξεχασες τον ιπποτης69 τυπε
οχι και πουστης ο ιπποτης ρε τυπε,ποιος τα λέει αυτα;;;τυπε υπονοεις οτι ο ιπποτης ειναι πουστης; :S
οχι και πουστης ο ιπποτης ρε τυπε,ποιος τα λέει αυτα;;;
μεγαλος παραμυθας ο αλεξ τυπε,λες να ειναι μουφας που λενε μερικοι;αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.
εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.
ανεβαζε κ κατι ψευτικες φωτο τυπεσυκοφαντιες τυπε.τον ιπποτη τον ζηλευουν απο τα ΛΟΚ που γαμει τοσους φανταρους
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.
εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.