tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Συγχαρητήρια κύριε Μαλάκα.
ευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
Συγχαρητήρια κύριε Μαλάκα.
ευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
στο μαστουρμπεισον μανατζερ η 11αδα ξεκινάει με αλεξευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
Με την ψήφο μου στις 25-1 ??
τραβατρόμπα,
υποκλίνομαι στην ανωτερότητά σου!
Εσύ είσαι αποκλεισμένος αστο ,τί ρεζιλίκια είναι αυτά μου λες?Κάποτε δεν είχες αντίπαλο!εμένα δε θα με παρηγορήσεις?
Εσένα πρέπει να σε παρηγορούν κάθε μέρα.εμένα δε θα με παρηγορήσεις?
Διαλεξε. Με την ψηφο ή με κατι άλλο?Με την ψήφο μου στις 25-1 ??
Εσύ είσαι αποκλεισμένος αστο ,τί ρεζιλίκια είναι αυτά μου λες?Κάποτε δεν είχες αντίπαλο!
Χυλόπιτα?Διαλεξε. Με την ψηφο ή με κατι άλλο?
Δωσε μου κατι και μενα του καημενουλη!!!!
στανταρακιΧυλόπιτα?
o περσινος νικητης θα στεψει τον φετινο;να ξέρεις στολίζεις τον θεσμό με την παρουσία σου απόψε μεγάλε πολυνίκη
Ο Μήδας πήγε για ντουζάκι να βάλεο πυζάμες και παντοφλάκια και να πέσει για ύπνο.στανταρακι
Άνοιξε καφέ η πουρότεκνη πάμε μαι επίσκεψη?o περσινος νικητης θα στεψει τον φετινο;
Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?Άνοιξε καφέ η πουρότεκνη πάμε μαι επίσκεψη?
μπα θα γραψει λιγο ακομαΟ Μήδας πήγε για ντουζάκι να βάλεο πυζάμες και παντοφλάκια και να πέσει για ύπνο.
o περσινος νικητης θα στεψει τον φετινο;
Το σαιτ είναι γεμάτο γατόνια. ;) Σου φαίνομαι για χαιβάνι?Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?
Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?
Εχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!Χυλόπιτα?