tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Συγχαρητήρια κύριε Μαλάκα.
ευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
Συγχαρητήρια κύριε Μαλάκα.
ευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
στο μαστουρμπεισον μανατζερ η 11αδα ξεκινάει με αλεξευχαριστώ δεσποσύνη... είχα άξιο αντίπαλο όμως...
Με την ψήφο μου στις 25-1 ??![]()
τραβατρόμπα,
υποκλίνομαι στην ανωτερότητά σου!![]()
Εσύ είσαι αποκλεισμένος αστο ,τί ρεζιλίκια είναι αυτά μου λες?Κάποτε δεν είχες αντίπαλο!εμένα δε θα με παρηγορήσεις?![]()
Εσένα πρέπει να σε παρηγορούν κάθε μέρα.εμένα δε θα με παρηγορήσεις?![]()
Διαλεξε. Με την ψηφο ή με κατι άλλο?Με την ψήφο μου στις 25-1 ??![]()
Εσύ είσαι αποκλεισμένος αστο ,τί ρεζιλίκια είναι αυτά μου λες?Κάποτε δεν είχες αντίπαλο!
Χυλόπιτα?Διαλεξε. Με την ψηφο ή με κατι άλλο?
Δωσε μου κατι και μενα του καημενουλη!!!!
στανταρακιΧυλόπιτα?![]()
o περσινος νικητης θα στεψει τον φετινο;να ξέρεις στολίζεις τον θεσμό με την παρουσία σου απόψε μεγάλε πολυνίκη![]()
Ο Μήδας πήγε για ντουζάκι να βάλεο πυζάμες και παντοφλάκια και να πέσει για ύπνο.στανταρακι![]()
Άνοιξε καφέ η πουρότεκνη πάμε μαι επίσκεψη?o περσινος νικητης θα στεψει τον φετινο;
Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?Άνοιξε καφέ η πουρότεκνη πάμε μαι επίσκεψη?![]()
μπα θα γραψει λιγο ακομαΟ Μήδας πήγε για ντουζάκι να βάλεο πυζάμες και παντοφλάκια και να πέσει για ύπνο.![]()
Το σαιτ είναι γεμάτο γατόνια. ;) Σου φαίνομαι για χαιβάνι?Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?
Και πως θα το ανακαλύψετε ?θα μυρίσετε τα νύχια σας χαιβανια?
Εχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!Χυλόπιτα?![]()