wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ενω ειναι πιο λογικο να πηδηξεις τον γειτονα πχ.....παρανόησες!που πηδήχτηκε με κάποιον απο δω ,οχι συγκεκριμένα με σένα.
Ενω ειναι πιο λογικο να πηδηξεις τον γειτονα πχ.....παρανόησες!που πηδήχτηκε με κάποιον απο δω ,οχι συγκεκριμένα με σένα.
Τι λεει ρε φιλε? Τι εχουμε οι "εδώ" δηλαδή?Μας έχουν κακοχαρακτιρίσει εξαιτίας του Μήδα.
Μας έχουν κακοχαρακτιρίσει εξαιτίας του Μήδα.
σκάσε ρε βλάκα εγώ δεν γαμάω γκόμενες του μπου τι είμαι κανάς απελπισμένος
Τι γαμας τύπε?σκάσε ρε βλάκα εγώ δεν γαμάω γκόμενες του μπου τι είμαι κανάς απελπισμένος
Προφανώς δεν εννοεί σαν χαρακτήρες τον κάθε ένα απο εμάς,αλλά γενικά το να πηδηχτεί κάποια μέσω του ιστότοπου και συγκεκριμένα του εδώ που αναφέρεται στον πληρωμένο έρωτα.Τι λεει ρε φιλε? Τι εχουμε οι "εδώ" δηλαδή?
Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να πηδιέσαι με αυτούς που μιλάνε λίγο ,οτι κι αν σημαίνει αυτό. ;)Ενω ειναι πιο λογικο να πηδηξεις τον γειτονα πχ.....
Τι γαμας τύπε?
Γιατί σου κάθονται?σκάσε ρε βλάκα εγώ δεν γαμάω γκόμενες του μπου τι είμαι κανάς απελπισμένος
Δλδ αν είχα 10 πόστ θα γαμιώσουνα μαζί μου?Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να πηδιέσαι με αυτούς που μιλάνε λίγο ,οτι κι αν σημαίνει αυτό. ;)
Αυτο ακριβώς εξασφαλιζεις ετσι ;)Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να πηδιέσαι με αυτούς που μιλάνε λίγο ,οτι κι αν σημαίνει αυτό. ;)
Προφανώς δεν εννοεί σαν χαρακτήρες τον κάθε ένα απο εμάς,αλλά γενικά το να πηδηχτεί κάποια μέσω του ιστότοπου και συγκεκριμένα του εδώ που αναφέρεται στον πληρωμένο έρωτα.
γκόμενες από άλλα σάιτ όχι τα ναυάγια που γράφουν στο μπου
Α αυτό εννοεις. Ότι αν σε πηδηξω ας πουμε θα το βγαλω βουκινο και θα εκτεθείς.Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να πηδιέσαι με αυτούς που μιλάνε λίγο ,οτι κι αν σημαίνει αυτό. ;)
σωστο αυτοΗ αποψη μου είναι οτι πρέπει να πηδιέσαι με αυτούς που μιλάνε λίγο ,οτι κι αν σημαίνει αυτό. ;)
Α γεια σου αστερι μου. Ενας λογος που σε γουστάρω είναι ότι εισαι πανεξυπνη.Αυτο ακριβώς εξασφαλιζεις ετσι ;)
Εγώ είμαι εχέμυθος, να το θυμάστε αυτό.Αυτο ακριβώς εξασφαλιζεις ετσι ;)
Ζορίστηκα λίγο αλλά άξιζε το κόπο φίλε.φίλε μίλησες πολύ όμορφα μας κάβλωσες
Ποια σάιτ τύπε? Για δωσε μερικα με πμ.γκόμενες από άλλα σάιτ όχι τα ναυάγια που γράφουν στο μπου
χύνω ακόμα με το ποστ του βάρου τρέμω σαν το ψάρι από ηδονή
Μου χρωστάς ένα πενηντάρι.χύνω ακόμα με το ποστ του βάρου τρέμω σαν το ψάρι από ηδονή