πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!
Εχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!
Θες να σου δωσω κατι εγω ματακια μου???Εχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!
ενω αν την ειχες λοκαρει θα σου καθοτανΕχω ξαναπει ότι η Αλι δεν αποτελει στοχο, γιατι ετσι όπως την εχω κοψει απαιτεί φουλ ταιμ απασχοληση. Και δεν εχω τοσο χρονο. Ας δωσει κατι όμως!
ενα στραπον ;)Θες να σου δωσω κατι εγω ματακια μου???
Δεν ειμαι τοσο προχω!!!ενα στραπον ;)
Γιατι όχι, τι μου λειπει δηλαδή? Δεν καταλαβα. Οι άλλες τι ηταν, χαζες?ενω αν την ειχες λοκαρει θα σου καθοταν
Μήδα σου έχω πράμα. ;)πρέπει να γονατίσεις πρώτα
οκ ειπα μια ιδεα να κανετε κατι διαφορετικοΔεν ειμαι τοσο προχω!!!
Του βάζει μανταλάκια στα βυζιά.οκ ειπα μια ιδεα να κανετε κατι διαφορετικο
Του βάζει μανταλάκια στα βυζιά.
Χαζες δεν ξερω,απελπισμένες όμως σίγουρα.Γιατι όχι, τι μου λειπει δηλαδή? Δεν καταλαβα. Οι άλλες τι ηταν, χαζες?
Χοντρό.Χαζες δεν ξερω,απελπισμένες όμως σίγουρα.
Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?Χαζες δεν ξερω,απελπισμένες όμως σίγουρα.
Δεν με ξερει αλλά εχει αποψη ρε φιλε, τι να της πεις τωρα?Χοντρό.
παρανόησες!που πηδήχτηκε με κάποιον απο δω ,οχι συγκεκριμένα με σένα.Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?
Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.Δεν με ξερει αλλά εχει αποψη ρε φιλε, τι να της πεις τωρα?
Γιατί τι έχουμε οι εδώ?παρανόησες!που πηδήχτηκε με κάποιον απο δω ,οχι συγκεκριμένα με σένα.
Ναι αλλά για μενα μιλαμε. Τι σημαινει το "από εδώ" δηλαδή?παρανόησες!που πηδήχτηκε με κάποιον απο δω ,οχι συγκεκριμένα με σένα.
Μας έχουν κακοχαρακτιρίσει εξαιτίας του Μήδα.Ναι αλλά για μενα μιλαμε. Τι σημαινει το "από εδώ" δηλαδή?