πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι άποψη έχεις για τα κασκαντεριλίκια του Μήδα?Αυτή η ντροπή Αλεξ δεν ξεπλένεται με τίποτα.Θα πρέπει να αυξήσεις τα μνημονιακά ποστ!
Αισχος!
Τι άποψη έχεις για τα κασκαντεριλίκια του Μήδα?Αυτή η ντροπή Αλεξ δεν ξεπλένεται με τίποτα.Θα πρέπει να αυξήσεις τα μνημονιακά ποστ!
Αισχος!
Δεν είχες φυσική κατάσταση για να αντέξεις όλο του τουρνουά φίλε
είχαν παιχτεί πολλά στοιχήματα πάνω του θα τον σκοτώσουν όπως τον εσκομπάρ
Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα?Μου δείχνεις πιπινομουνάρες απο τα στούντιος και τελικά πηδάς μπαζόλες.είχαν παιχτεί πολλά στοιχήματα πάνω του θα τον σκοτώσουν όπως τον εσκομπάρ
Ειναι μπαζολαγνος, αλλα μασαει να το παραδεχτειΞέρεις τι μου αρέσει σε σένα?Μου δείχνεις πιπινομουνάρες απο τα στούντιος και τελικά πηδάς μπαζόλες.
Τυφλα να εχει ο Νικολογιαννης και ο Νικολακοπουλος μπροστα σου τυπισσαΜατάκια μου, εγω δεν το θεωρω ηττα.
:-* :-* :-*
Θεωρω οτι εχεις λιγοτερες κ πιο ηπιες αντιπαθειες.
Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα?Μου δείχνεις πιπινομουνάρες απο τα στούντιος και τελικά πηδάς μπαζόλες.
Ο τίτλος του φαβορί τον άγχωσεείχαν παιχτεί πολλά στοιχήματα πάνω του θα τον σκοτώσουν όπως τον εσκομπάρ
γαμημενε δεν μου ειπες να παιξω τα παντα στον αλεξ;οι πιπινομουνάρες των στούντιο είναι τα αποστειρωμένα γκούντις και οι μπαζόλες τα βρώμικα της καντίνας ;)
Γαμιοτανε καλα μαν?αυτο μετραειοι πιπινομουνάρες των στούντιο είναι τα αποστειρωμένα γκούντις και οι μπαζόλες τα βρώμικα της καντίνας ;)
Αγαπη μου, χασαμε...
γαμημενε δεν μου ειπες να παιξω τα παντα στον αλεξ;
Φίλε μ'ενα πενηνταράκι έτρωγες αποστειρωμένο φαγητό φιλέτο σε εστιατόριο αντί για μορταδέλα σε καντίνα.οι πιπινομουνάρες των στούντιο είναι τα αποστειρωμένα γκούντις και οι μπαζόλες τα βρώμικα της καντίνας ;)
Φίλοι, φίλες.
Δωσαμε έναν μεγαλο αγωνα υπο αντίξοες συνθηκες.
Κρατούσαμε την πρωτοπορια σε ολη την κανονικη διαρκεια και λιγο πριν το σφυριγμα της ληξης πηγαμε στην παραταση.
Εκει δεν είχαμε καθαρο μυαλο, μας ελειψε η συγκεντρωση, το παθος.
Υποστηκαμε μια αδικη ηττα.
Δεν σκυβουμε όμως το κεφαλι.
Ψηλά τις σημαιες.
Η φανέλα μας εγινε ακομη πιο βαρια φέτος.
Θα επιστρεψουμε και θα ειμαστε ανικητοι.
Alex71
Είσαι ασυγχώρητος, σαν την εθνική μπάσκετ στην Ιαπωνία.Φίλοι, φίλες.
Κρατούσαμε την πρωτοπορια σε ολη την κανονικη διαρκεια και λιγο πριν το σφυριγμα της ληξης πηγαμε στην παραταση.
Ψηλά τις σημαιες.
Alex71
ε θα σεαν το έκανες τότε κερδίζεις τον τίτλο του α΄αναπληρωματικού μίστερ μαλάκα
Γαμιοτανε καλα μαν?αυτο μετραει
Φίλε μ'ενα πενηνταράκι έτρωγες αποστειρωμένο φαγητό φιλέτο σε εστιατόριο αντί για μορταδέλα σε καντίνα.
Φίλοι, φίλες.
Ψηλά τις σημαιες.
Alex71
Συγχαρητήρια κύριε Μαλάκα.σαν τον μαρινάκη ακούγεσαι