LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Μήδα πέτυχες του φλουρί?
Μονος του ήταν λες να μην το πέτυχε
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Μήδα πέτυχες του φλουρί?
eat beans and come with fora!Απόψη μου είναι!
Μονος του ήταν λες να μην το πέτυχε![]()
όχι ρε αλλά και μόνος μου να ήμουν θα έκοβα κομμάτι του Χριστού του σπιτιού και του αη βασίλη![]()
μπόλτης
ο ένας ακραίος μαλάκας με παρωπίδες και ο άλλος αν και αποτυχημένος πιρφόρος υπερασπίζεται την πιρφορία του σαν ΠΠ !
κρίμα να μην έχουμε έναν τέτοιο διαγαλαξιακό τελικό
Μονος του ήταν λες να μην το πέτυχε![]()
Είσαι κωλόφαρδος δλδ.
μιλαμε για τσαμπιονσλιγξ μαλακιας φιλε,εμεις ιντερτοτο και ανo gl πως και αποκλείστηκε νωρίς?Ειναι μαλακάκος![]()
Θα έρθεις στην ομάδα μας εναντίον της ομάδας του πορνομετανάστη?μιλαμε για τσαμπιονσλιγξ μαλακιας φιλε,εμεις ιντερτοτο και αν
Εμείς κόβουμε και του αη Νικολα επειδή ο πατέρας μου ήταν θαλασσινός
![]()
Καλή χρονιά Μήδα και χρόνια πολλά,αν και τι να τα κάνεις τα πολλά χρόνια.το εισιτήριο στην τσέπη σου αν το 'λεγε η γυναίκα μαραντόνα θα ήταν παρατράγουδο *P
δεν ήξερα ότι σε οικογένειες ναυτικών κόβουν επιπλέον κομμάτι για αη νικόλα καλή φάση πάντως![]()
Είσαι κωλόφαρδος δλδ.![]()
θα ρθω....να φερω σιδερογροθια και στιλετο;Θα έρθεις στην ομάδα μας εναντίον της ομάδας του πορνομετανάστη?
Καλή χρονιά Μήδα και χρόνια πολλά,αν και τι να τα κάνεις τα πολλά χρόνια.![]()
Τι να τα κάνεις μαν αφου θα μας αφοπλίσει με τις μαλακίες του.θα ρθω....να φερω σιδερογροθια και στιλετο;
Κριμα που οσους κλωνους και αν έφτιαξες για να με ψηφιζεις δεν δουλεψαν
ναι άλλη δουλειά δεν έχω , απο το ναφτιάχνω κλώνους στο μπουρδέλατελείακομ για να ψηφίσω κάποιον μαλάκα ονόματι μπολντεμορτ![]()
Θες να δουμε μαζι καρε-καρε τις σοβαρες δουλειες που έχεις???? μονος σου τις εχεις γραψει εδω μεσα![]()
μηδα τι λεει;η ελπίδα μας κρατάει ζωντανούς ποτέ δεν ξέρεις![]()
μηδα τι λεει;