LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.282
- Πόντοι
- 8.645
Μήδα πέτυχες του φλουρί?
Μονος του ήταν λες να μην το πέτυχε
Μήδα πέτυχες του φλουρί?
eat beans and come with fora!Απόψη μου είναι!
όχι ρε αλλά και μόνος μου να ήμουν θα έκοβα κομμάτι του Χριστού του σπιτιού και του αη βασίλη
μπόλτης
ο ένας ακραίος μαλάκας με παρωπίδες και ο άλλος αν και αποτυχημένος πιρφόρος υπερασπίζεται την πιρφορία του σαν ΠΠ !
κρίμα να μην έχουμε έναν τέτοιο διαγαλαξιακό τελικό
Είσαι κωλόφαρδος δλδ.
μιλαμε για τσαμπιονσλιγξ μαλακιας φιλε,εμεις ιντερτοτο και ανo gl πως και αποκλείστηκε νωρίς?Ειναι μαλακάκος
Θα έρθεις στην ομάδα μας εναντίον της ομάδας του πορνομετανάστη?μιλαμε για τσαμπιονσλιγξ μαλακιας φιλε,εμεις ιντερτοτο και αν
Εμείς κόβουμε και του αη Νικολα επειδή ο πατέρας μου ήταν θαλασσινός
Καλή χρονιά Μήδα και χρόνια πολλά,αν και τι να τα κάνεις τα πολλά χρόνια.το εισιτήριο στην τσέπη σου αν το 'λεγε η γυναίκα μαραντόνα θα ήταν παρατράγουδο *P
δεν ήξερα ότι σε οικογένειες ναυτικών κόβουν επιπλέον κομμάτι για αη νικόλα καλή φάση πάντως
Είσαι κωλόφαρδος δλδ.
θα ρθω....να φερω σιδερογροθια και στιλετο;Θα έρθεις στην ομάδα μας εναντίον της ομάδας του πορνομετανάστη?
Καλή χρονιά Μήδα και χρόνια πολλά,αν και τι να τα κάνεις τα πολλά χρόνια.
Τι να τα κάνεις μαν αφου θα μας αφοπλίσει με τις μαλακίες του.θα ρθω....να φερω σιδερογροθια και στιλετο;
Κριμα που οσους κλωνους και αν έφτιαξες για να με ψηφιζεις δεν δουλεψαν
ναι άλλη δουλειά δεν έχω , απο το ναφτιάχνω κλώνους στο μπουρδέλατελείακομ για να ψηφίσω κάποιον μαλάκα ονόματι μπολντεμορτ
Θες να δουμε μαζι καρε-καρε τις σοβαρες δουλειες που έχεις???? μονος σου τις εχεις γραψει εδω μεσα
μηδα τι λεει;η ελπίδα μας κρατάει ζωντανούς ποτέ δεν ξέρεις
μηδα τι λεει;