Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 1.686
Να ψηφισουμε ποιο μελος εχει τη μεγαλυτερη καταθλιψη εγω λεω έριναλ
Είναι προφανές ότι έχει κατάθλιψη.
Τίποτα το χαρούμενο δε λέει .
Να ψηφισουμε ποιο μελος εχει τη μεγαλυτερη καταθλιψη εγω λεω έριναλ
Ωραίος ο μηδας
Ετσι ρωταω, μαν, θελω να εχω εγκυκλοπαιδικη μορφωση
Τύπε,εγώ είχα την τιμή,να τραβήξω με την πορνομεταναστευτική κάμερα...το μισό βίντεο...
Την σκηνή στο γκάζι με τον παππού και στο "Γιοφύρι της Άρτας"....
Εμπειρίες ζωης μπράβο
Κοίτα που η Εριναλ παει να με αφησει εκτος τελικου
Εγώ έριξα λευκο,λείπει ο μαλάκας της καρδιάς μας και πραγματικός μαλάκας πάσης Ελλάδος και Ρωσίας.Εισαι μπροστά 3 ψήφους. Κι εδω προπαγανδα;
μεγαλυτερη τιμη σου εκανε ο μητσος που σε αφησε να ποσταρεις απο το αιπαντ τουΤύπε...είχα την τιμή,να τραβήξω με την πορνομεταναστευτική κάμερα...το μισό βίντεο...
Τι ψηφισες τύπε?Εισαι μπροστά 3 ψήφους. Κι εδω προπαγανδα;
Εγώ έριξα λευκο,λείπει ο μαλάκας της καρδιάς μας και πραγματικός μαλάκας πάσης Ελλάδος και Ρωσίας.
Ετσί ε είσαι απο αυτούς που τον ενθαρύνουν,να ξέρεις έχεις μερίδιο ευθήνης για την σχιζοφρένεια που τον διακατέχει.Τύπε...είχα την τιμή,να τραβήξω με την πορνομεταναστευτική κάμερα...το μισό βίντεο...
Μάλιστα.Δεν ειναι μαλάκας ο δημητρακης, λίγο ηλίθιος είναι
μεγαλυτερη τιμη σου εκανε ο μητσος που σε αφησε να ποσταρεις απο το αιπαντ του
Εγώ έριξα λευκο,λείπει ο μαλάκας της καρδιάς μας και πραγματικός μαλάκας πάσης Ελλάδος και Ρωσίας.
Ετσί ε είσαι απο αυτούς που τον ενθαρύνουν,να ξέρεις έχεις μερίδιο ευθήνης για την σχιζοφρένεια που τον διακατέχει.
Ευχαριστώ πολύ είναι τιμή μου η προσκλησή σας αλλα θα προτιμήσω να απέχω.Όχι,ισοδύναμες εμπειρίες είναι και οι 2....
Ωραίος είναι ο Δημητράκης...αν θες να σε πάρουμε μαζί όταν έρθει πάλι... ;)