Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
πατάω σήμερα στο γκουγκλ τσατ γρ μου βγάζει κάτι επιλογές και μπαίνω σε ένα που δεν ήθελε εγγραφή βάζω γιουζερνέιμ σπανκυ γιατί είχα δει το τρελό θηριοτροφείο τα χριστούγεννα που τον έλεγε έτσι χαϊδευτικά η μιλφάρα η γυναίκα του τον τσέβυ τσέις αυτό μου ήρθε δεν ξέρω, μετά από λίγα σεκ σκάνε 3 πράιβετ μηνύματα οι δύο πούστηδες από χλμ λόγω νικνέιμ με μαν φορ στραπόν και τέτοια, όλοι είχαν κάνει συνειρμό με το σπάνκινγκ εγώ ούτε που το είχα σκεφτεί, μου πιάνει την κουβέντα ο τρίτος μου λέει βλέπεις τσόντες του λέω ναι μου λέει ποιες κατηγορίες σου αρέσουν του λέω αματουρ και μιλφ αρχίζω να καταλαβαίνω ότι το διερευνά, μετά μου λέει πες τοπ5 από πορνοστάρ του λέω μην στα πολυλογώ η τελευταία του ερώτηση πριν τραπώ σε άτακτη φυγή ήταν πόσες φορές τον βροντάω την μέρα :)

Από πού έβγαλες το συμπέρασμα οτι ήταν πούστηδες δεν κατάλαβα

Επισκέπτης
Από πού έβγαλες το συμπέρασμα οτι ήταν πούστηδες δεν κατάλαβα

για τον μαν φορ στραπόν λες :think:

μετά μπήκα σε άλλο τσατ που γράφαν ξένοι και μου γράφει μία αν ξέρω κάποια γυναίκα που να κάνει φίστινγκ σε γυναίκες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια ωρα ελειψα και η εριναλ τσιμπησε 12 ψηφους?????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
sto +5 Η εριναλ ξεπερασε τον τραμουντανα ιστορικη ανατροπη .... + 17 ψηφους περιπου τουμπα

Επισκέπτης

είναι η πρώτη φορά στην φετεινή ψηφοφορία που μυρίζει κλωνίλα και νοθεία :P

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.522
Πόντοι
5.006
αισχος... να βγαλει ο (ψευτοαντμιν) αντισθενης στη φορα τα νικς που ψηφισαν την τελευταια ωρα....
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Γαμιέται όποιος το 'κανε, μαλακία ζευγάρι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.261
Πόντοι
1.406
Eιναι στημενο απο την διοργανωτρια αρχη,ενας τελικος Αλεξ-Εριναλ θα κοψει πολλα εισητηρια  :grin: Αλεξ-Τραμου δεν λεει σαν φιλικο θα ειναι  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είναι η πρώτη φορά στην φετεινή ψηφοφορία που μυρίζει κλωνίλα και νοθεία :P

Καλα τωρα το καταλαβες οτι παιζουν κλωνοι? οταν εμπαιναν εδω μεσα και χοροπηδουσαν που με ψηφισαν και έτρεχαν να τους διαγραψουν (αλλα βεβαια η ψηφος του κλωναριου εμενε) δεν τους εβλεπες??? αχχαχα

Επισκέπτης
Καλα τωρα το καταλαβες οτι παιζουν κλωνοι? οταν εμπαιναν εδω μεσα και χοροπηδουσαν που με ψηφισαν και έτρεχαν να τους διαγραψουν (αλλα βεβαια η ψηφος του κλωναριου εμενε) δεν τους εβλεπες??? αχχαχα

γι'αυτό αναφέρθηκα στην φετινή ψηφοφορία στις παλιότερες θυμάμαι γίνονταν όργια 50+ ψήφοι τα ξημερώματα και τέτοια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom