raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.526
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχει περισσεψει κανενα κρεατικο απο τις γιορτες???δεν έχω τι να φάω πάω στην εύκολη λύση μάλλον
δεν εχει περισσεψει κανενα κρεατικο απο τις γιορτες???δεν έχω τι να φάω πάω στην εύκολη λύση μάλλον
τοστακια;μηδα μην τρως το βραδυ για να κρατησεις σιλουεταδεν έχω τι να φάω πάω στην εύκολη λύση μάλλον
δεν εχει περισσεψει κανενα κρεατικο απο τις γιορτες???
τοστακια;μηδα μην τρως το βραδυ για να κρατησεις σιλουετα
που ησουν τυπε?δεν πήρα ταπεράκι >
κανεις πολλες καυσεις απο την γυμναστικη μαλλονρε δεν παχαίνω χθες 1 η ώρα ήπια ένα ροδοπάκι
που ησουν τυπε?
κανεις πολλες καυσεις απο την γυμναστικη μαλλον
το χειροτερο φιλε....να εχεις βγει το βραδυ για αχαλινωτο κλαμπινγ, ποτα, σφηνακια, γκομενες και τα σχετικα κα μετα να πρεπει να ξυπνησεις το πρωι να πας να φας σε συγγενεις...σε συγγενείς
όχι δεν τρώω καθόλου πρωινό που είναι το πιο μαλακισμένο γεύμα της ημέρας και κάνω διατροφή το μεσημέρι με ένα αρτοσκεύασμα και το βράδυ είτε σουβλακοειδή είτε τοστάκια είτε νορμάλ φαΐ και συνοδεία από σοκολάτα είναι πολύ ισορροπημένη διατροφή αυτή χάνει λίγο σε διατροφική αξία όμως δεν παχαίνεις ;)
το χειροτερο φιλε....να εχεις βγει το βραδυ για αχαλινωτο κλαμπινγ, ποτα, σφηνακια, γκομενες και τα σχετικα κα μετα να πρεπει να ξυπνησεις το πρωι να πας να φας σε συγγενεις...
δεν έβαλες γαμήσια μέσα γιατί
νταξει δεν ξερω και επακριβως το προγραμμα σουδεν έβαλες γαμήσια μέσα γιατί
δεν έβαλες γαμήσια μέσα γιατί
Για να ναι πιο πιστευτο
Για να ναι πιο πιστευτο
τυπε ειμαστε πορνοι,ανωμαλοι ειμαστε να παμε με γκομενες; :S
πατάω σήμερα στο γκουγκλ τσατ γρ μου βγάζει κάτι επιλογές και μπαίνω σε ένα που δεν ήθελε εγγραφή βάζω γιουζερνέιμ σπανκυ γιατί είχα δει το τρελό θηριοτροφείο τα χριστούγεννα που τον έλεγε έτσι χαϊδευτικά η μιλφάρα η γυναίκα του τον τσέβυ τσέις αυτό μου ήρθε δεν ξέρω, μετά από λίγα σεκ σκάνε 3 πράιβετ μηνύματα οι δύο πούστηδες από χλμ λόγω νικνέιμ με μαν φορ στραπόν και τέτοια, όλοι είχαν κάνει συνειρμό με το σπάνκινγκ εγώ ούτε που το είχα σκεφτεί, μου πιάνει την κουβέντα ο τρίτος μου λέει βλέπεις τσόντες του λέω ναι μου λέει ποιες κατηγορίες σου αρέσουν του λέω αματουρ και μιλφ αρχίζω να καταλαβαίνω ότι το διερευνά, μετά μου λέει πες τοπ5 από πορνοστάρ του λέω μην στα πολυλογώ η τελευταία του ερώτηση πριν τραπώ σε άτακτη φυγή ήταν πόσες φορές τον βροντάω την μέρα
τι μαλακαςμαν τελικά μόνο οι πούστηδες γαμάνε πολύ σ'αυτή τη χώρα