dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ρε ξεκολλα,μιλαω γενικα....οχι μονο σε θεματα σχεσεων ερωτικων...ακομη κ με φιλους π.χ....Φυσικα και ειναι καταδικαστεο γιατι ο μαγκας θα κανει καλα καλα την δουλεια του και μετα θα την κάνει ή θα κανει μαλακιες και θα στεναχωρει τον δικο σου ανθρωπο καταλαβες? εγω αυτο δεν θα το ανεχτω και θα εκανα οτι περναει απο το χερι μου για να τους την χαλασω.
ρε ξεκολλα,μιλαω γενικα....οχι μονο σε θεματα σχεσεων ερωτικων...ακομη κ με φιλους π.χ....
Αυτο δειχνει οτι εχεις συμπονοια,ευγε! Αλλα δεν περνανε ολα απ το χερι σου δεν εισαι ΘεοςΦυσικα και ειναι καταδικαστεο γιατι ο μαγκας θα κανει καλα καλα την δουλεια του και μετα θα την κάνει ή θα κανει μαλακιες και θα στεναχωρει τον δικο σου ανθρωπο καταλαβες? εγω αυτο δεν θα το ανεχτω και θα εκανα οτι περναει απο το χερι μου για να τους την χαλασω.
τετοια ατομα σαν το φιλο που περιγραφεις εχουμε συναντησει στο δρομο μας λιγο εως πολυ ολοι...Ειχα παλια εναν "φιλο" εκραζε ρε φιλε ολο το κοσμο ... μια εκανε παρεα με καποιους μια τους έχεζε εγω δεν το ειχα σπουδαιολογησει και κακως και μια μερα μαντεψε ηρθε και η σειρα μου βεβαια ως τοτε τον ειχα καταλαβει και δεν με αιφνιδιασε. Θελω να πω οτι τον αλλον τον καταλαβαινεις αμα δεν εισαι κοιμισμενος βλεπεις πως μιλαει τι λεει πως σεβεται τους φιλους πως μιλαει για τους αλλους αμα εχει κομπλεξ αμα ειναι δυσκολος ιδιοτροπος τα βλεπεις αυτα δεν εισαι χαζος.
Και αμα εισαι καλος ψυχολογος και καλος εκτιμητης δεν θα παθεις πολλες ζημιες γιατι τις μισες θα τις εχεις προβλεψει και θα τις εχεις αποφυγει απο πριν δυσκολο δεν λεω γιατι θα πρεπει να μην βαριεσαι να σκεφτεσαι και να μην εισαι αποροφημενος μονο με τον εαυτο σου. Θελει προπονηση.
Βρε παπάρα μπόλντη, γιατί όποιος γαμαει τάνες είναι μαλάκας
και δεν σέβεται τις γυναίκες ;;;;;;;;
Αν ήμουν γιός εφοπλιστή και είχα κονέ στη Μαρίνα Βουλιαγμένης,
με όσους έχουν σκάφη άνω των 25 μέτρων
και γάμαγα κάθε μέρα μία γκόμενα , εμφάνισης τζούλιας ή ματσούκα , τσάμπα,
δεν θα γαμούσα καθόλου πουτανες.
Υπάρχουν τέτοιοι τύποι , σε αυτούς δουλεύει το όνομα και η "επιφάνεια"
Εφόσον όμως ήμουν νέος καβλιάρης και στον κύκλο που είχα πρόχειρο στα νιάτα μου
(οδοντιατρική & ιατρικη αθήνας επί 10+ χρόνια)
έβλεπα μόνο σαύρες,
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;;;;;;;
ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΣΑΥΡΕΣ ;;;;;;;;;;
Γαμούσα τα cg μου, μασατζίδικα , κάτι λίγα μπουρδέλα,
φραπεδιές σε στριπ κτλ κτλ ......
Δεν νοιώθω καμία μετάνοια γι'αυτό και καμία ενοχή.
Μακάρι να είχα γαμήσει περισσότερες.
Υπήρχε κι ένα κωλοοικόπεδο που μπορούσα να είχα πουλήσει στα 22 μου
και δεν το πούλησα και δεν αξίζε.
Μακάρι να το είχα φάει κι εκείνο στα cg.
Θα είχα πάρει άλλες 500+.
Μαλακας μπορει να μην ειναι φιλε απλα εγω δεν θα τον ήθελα για γκομενο της αδερφης μου θα προτιμουσα ενα πιο low profile παιδι. Δεν με ενδιαφερει αν ησουν γιος εφοπλιστη υπάρχουν και μαλακες γιοι εφοπλιστων δεν μου λεει κατι.
την αδερφη σου την ρωτησες?αυτη στην τελικη μπορει να γουσταρε το προφιλ του κακου παιδιου...αλα Μικυ ρουκ κ ετσι...Μαλακας μπορει να μην ειναι φιλε απλα εγω δεν θα τον ήθελα για γκομενο της αδερφης μου θα προτιμουσα ενα πιο low profile παιδι. Δεν με ενδιαφερει αν ησουν γιος εφοπλιστη υπάρχουν και μαλακες γιοι εφοπλιστων δεν μου λεει κατι.
τετοια ατομα σαν το φιλο που περιγραφεις εχουμε συναντησει στο δρομο μας λιγο εως πολυ ολοι...
αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν κ τυπακια που δρουν υπουλα κ καταχθονια κ στην φερνουν ''πισωπλατα'' χωρις να το καταλαβεις...
δεν αναφερόμουν σε μένα.
για πές κανά καλό clubάκι να πιρφορίσω στο ρεβεβιόν μαζί με την παρέα μου ?
οχι κ παντα...μην εισαι απολυτος στις αποψεις σου,γιατι απο κει χανεις ποντους κ καθε χρονια σε ανεβαζουν για υποψηφιο. ;)θΑ ΤΑ εχει κανει και σε αλλους αυτα ααμα ειναι και θα έχει φημη παντα υπάρχει τροπος να το προβλεψεις.
Θέλω να σου πω,
όταν είσαι ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ
έχεις κάβλες.
ΑΝ σου κάθονται μουνιά να γουστάρεις, τις γαμάς,οκ.
Αν όχι , γιατί είναι κακό να γαμάς τάνες ;;;;;
την αδερφη σου την ρωτησες?αυτη στην τελικη μπορει να γουσταρε το προφιλ του κακου παιδιου...αλα Μικυ ρουκ κ ετσι...
εσυ θα διαλεξεις τον γκομενο της αδερφη σου??μη μας τρελενεις νυχτιατικα....![]()
εισαι μικρος ακομη κι εχεις να δεις κ ν ανακαλυψεις πολλα,μην εισαι ξερολαςθΑ ΤΑ εχει κανει και σε αλλους αυτα ααμα ειναι και θα έχει φημη παντα υπάρχει τροπος να το προβλεψεις.
οχι κ παντα...μην εισαι απολυτος,γιατι απο κει χανεις ποντους κ καθε χρονια σε ανεβαζουν για υποψηφιο. ;)
εισαι μικρος ακομη κι εχεις να δεις κ ν ανακαλυψεις πολλα,μην εισαι ξερολας
+1εισαι μικρος ακομη κι εχεις να δεις κ ν ανακαλυψεις πολλα,μην εισαι ξερολας