Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
που κολλάει αυτό βρε βλάξ?
όχι φίλαθλος και ερασιτέχνης στοιχηματάκιας
θα το πάς το κορίτσι σου , σε κάνα club ή θα πιρφορίζετε σπίτι ?
Ζηλεια ψορα.
που κολλάει αυτό βρε βλάξ?
όχι φίλαθλος και ερασιτέχνης στοιχηματάκιας
θα το πάς το κορίτσι σου , σε κάνα club ή θα πιρφορίζετε σπίτι ?
Ζηλεια ψορα.
για πές , για πές !
πες τα ρε τεραστιεΠιρφορισμοι και μαλακιες. Ποιος σας τις εμαθε αυτες τις μαλακιες πες μου. Το να μιλησεις με την γκομενα μετα το σεξ και να ταιριαζετε και να κανετε παρεα ειναι πιρφορισμος? ποσα λιγα έχετε ζησει ρε πουστη![]()
![]()
Tι να πω δεν ξερω ποιος σας τις εχει βαλει αυτες τις ιδεες αλλα ειναι μονο για να τρολαρεις. Οπως τοτε στο κοσμο που ειχα μπει και τρολαριζα καλα ενταξει ειχε πεσει φοβερο γελιο ομως. Για αυτο ναι αξιζουν ολα αυτα![]()
αλλα φιλε αμα τα πιστευεις πραγματικα ολα αυτα... αστο
καλα μεταξυ μας εχει κατι βαρεμενα και στο κοσμοπολιταν που αξιζουν το τρολαρισμα εχει κατι βαρεμενα...
λες να μας δουλευει τυπε και να κατεβει και αυτος πιατσαρε αστραχάν ,
σε ρωτάω τόση ώρα και μου λές άλλα ντ'άλλων
που θα το πάς το κορίτσι σου ρεβεγιόν ?
Aνοιξε τα ματια στους ανιδεους δημητρακηδες.που ολη τους η ερωτικη ζωη ειναι ενα μπουρδελο.Πιρφορισμοι και μαλακιες. Ποιος σας τις εμαθε αυτες τις μαλακιες πες μου. Το να μιλησεις με την γκομενα μετα το σεξ και να ταιριαζετε και να κανετε παρεα ειναι πιρφορισμος? ποσα λιγα έχετε ζησει ρε πουστη![]()
![]()
λες να μας δουλευει τυπε και να κατεβει και αυτος πιατσα![]()
ο περσονας που μας ειχε ζαλισει τ' αρχιδια με το σταθερο οικοδομημα της κυπρουΟ Μπόλντης δεν μπορούσε να χτυπήσει τον Παπιό.
Μόνο ένας Περσόνας θα μπορούσε να το κάνει αυτό.
Πέρσι βγήκε ο Μπόλντης,
γιατί είχε πάρει μπόλικους ψήφους και χρειαζόταν λιγότερους κλώνους
ο Παπιός , για να μην βγεί πρώτος , για να βγάλει τον Μπόλντη
και να μην το πάρει πάλι ο ίδιος.
hardcore καταστάσεις μεταμεσονύχτιες καταδρομικές σατωβριάνδου , και ξέσκισμα στο κριστιάνα
έλα ρε μπόλντη τρέλανέ μας![]()
Ναι καταδρομικες.... εγινες και καταδρομεας πεζοναυτης εσυ τωρα επειδη τρεχεις στα μπουρδελα μπραβο εισαι μάγκας.
δεν αναφερόμουν σε μένα.Ναι καταδρομικες.... εγινες και καταδρομεας πεζοναυτης εσυ τωρα επειδη τρεχεις στα μπουρδελα μπραβο εισαι μάγκας.
Ε θα ηταν κριμα να εβγαινε 2η συνεχομενη χρονια ο μπολντης...
Εβαλε μυαλο πλεον το παιδι.... δεν λεει μαλακιες πια
Ολοι καποια στιγμη ωριμαζουν...!!!![]()
δεν αναφερόμουν σε μένα.
για πές κανά καλό clubάκι να πιρφορίσω στο ρεβεβιόν μαζί με την παρέα μου ?
παντα ετοιμολογοςKαι τι ειμαι εγω να σου πω? οδηγός? παρε το 11880
Kαι τι ειμαι εγω να σου πω? οδηγός? παρε το 11880
Ε τωρα μην γινεσαι κακος.Δωσε πληροφοριες στο παιδι.Kαι τι ειμαι εγω να σου πω? οδηγός? παρε το 11880
Ε τωρα μην γινεσαι κακος.Δωσε πληροφοριες στο παιδι.