redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ρε μπας και δεν πας σε κλαμπακια και μας τρολλαρεις ολους εδω μεσαKαι τι ειμαι εγω να σου πω? οδηγός? παρε το 11880
ρε μπας και δεν πας σε κλαμπακια και μας τρολλαρεις ολους εδω μεσαKαι τι ειμαι εγω να σου πω? οδηγός? παρε το 11880
Δεν εισαι ενταξει.πρεπει να δινεις πληροφοριες και να βοηθας οταν στο ζητανε.Δεν δινω τιποτα. Να ψαξει να τις βρει μονος του τοση ωρα που ειρωνευοταν ηταν καλά?
Δεν εισαι ενταξει.πρεπει να δινεις πληροφοριες και να βοηθας οταν στο ζητανε.
θέλω να πιρφορίζω και γώ με το κορίτσι μου , να έχω μια παρέα να πηγαίνουμε μαζί στα club και να πιρφορίζουμε μαζί
αλλά παρόλες τις προσπάθειές μου , ...όλο στο μετάξι καταλήγω !
Είσαι παρακμιακός μπουρδελιάρης , περιθωριακός, αλήτης .
Ντροπή σου βρωμο-αλήτη.
Εγώ στα νιάτα μου δεν πήγαινα "όλο μετάξι".
Πήγαινα κυρίως για cg στο Kissos New (τότε) , στην Πλατεία Αττικής.
Για αλλαγή πήγαινα κυρίως Φυλής, μασατζίδικα και ελάχιστα μετάξι.
Τα βράδια όμως έβγαινα σαν κύριος.
Στριπτιτζάδικα πάντα και ξημέρωμα πατσά και γίδα.
κ αν η αδερφη σου τον γουσταριζε,εσυ θα εμπαινες εμποδιο στην ευτυχια της?Αλητης ειναι ρε φιλε για τις αβγαλτες , εγω πχ αμα ειχα αδερφη και εμαθα οτι κανει παρεα με τετοιους θα εκανα το παν να την απωθησω. Εσυ την κορη σου θα την αφηνες να τα φτιάξει με εναν μπουρδελιαρη? που υποτιμαει το γυναικειο φυλο και νομιζει οτι οι γυναικες ειναι ζωα.
κ αν η αδερφη σου τον γουσταριζε,εσυ θα εμπαινες εμποδιο στην ευτυχια της?
Αλητης ειναι ρε φιλε για τις αβγαλτες , εγω πχ αμα ειχα αδερφη και εμαθα οτι κανει παρεα με τετοιους θα εκανα το παν να την απωθησω. Εσυ την κορη σου θα την αφηνες να τα φτιάξει με εναν μπουρδελιαρη? που υποτιμαει το γυναικειο φυλο και νομιζει οτι οι γυναικες ειναι ζωα.
Είσαι παρακμιακός μπουρδελιάρης , περιθωριακός, αλήτης .
Ντροπή σου βρωμο-αλήτη.
Εγώ στα νιάτα μου δεν πήγαινα "όλο μετάξι".
Πήγαινα κυρίως για cg στο Kissos New (τότε) , στην Πλατεία Αττικής.
Για αλλαγή πήγαινα κυρίως Φυλής, μασατζίδικα και ελάχιστα μετάξι.
Τα βράδια όμως έβγαινα σαν κύριος.
Στριπτιτζάδικα πάντα και ξημέρωμα πατσά και γίδα.
Τυπε εφοσον ειναι είρωνας και κοροιδευει το δικο μας στυλ διασκέδασης δεν έχει πληροφοριες.
αν δεν παθεις ομως δεν θα μαθεις...εγω,εσυ ή η αδερφη σου κ οποιοσδηποτε αλλος απο τα λαθη μας μαθαινουμε...ζωη απαιδευτη δεν λεει τιποτα...ειναι ξενερωτη κ αγευστη...Οχι ρε φιλε να εβρισκε ενα καλο τυπακι οχι κάποιον που θα της εκανε μαλακιες και θα ηταν γυριστρας. Ναι θα εμπαινα. Γιατι μετα θα ερχοταν να μου πει ειχες δικιο. Θα εμπαινα οπωσδηποτε πλάγια βεβαια οχι μετωπικά.
Με ποιόν να τα έφτιαχνε ;;;;
Με κάποιον που την παίζει μέχρι τα 22
και διαβάζει Μπρεχτ και Μαρξ και πάει σε πορείες,
για να του κάτσει κανένας κλώνος της φαραντούρη ;;;;;;
αν δεν παθεις ομως δεν θα μαθεις...εγω,εσυ ή η αδερφη σου κ οποιοσδηποτε αλλος απο τα λαθη μας μαθαινουμε...ζωη απαιδευτη δεν λεει τιποτα...ειναι ξενερωτη κ αγευστη...
δεν γινεται αυτο που λες...καποια στραβη σε οποιοδηποτε θεμα θα τυχει στον καθενα απο εμας...τεσπα....Καλυτερα να μαθαινεις απο τα λαθη των αλλων.
άστα έχω γίνει ράκος , τουλάχιστον εσύ μπήκες στον ίσιο δρόμο τώρα
πράγμα που θέλω και γώ αλλά μπόλτης δεν καταδέχεται να μου δώσει καμμιά συμβουλή
σιγουρα κ μπορεις να τα αποφυγεις...εγω δεν σου ειπα να κυνηγας την τυχη σου που λενε...Σιγουρα θυα τυχει. Αλανθαστος δεν υπάρχει κανεις αλλα μην πας και στο αλλο ακρο δηλαδη να τα αφηνεις ολα στη τυχη και να λες εγω θα παθω και θα μαθω καποια πραγματα μπορεις να τα αποφυγεις.
σιγουρα κ μπορεις να τα αποφυγεις...εγω δεν σου ειπα να κυνηγας την τυχη σου που λενε...
απλα καποιοι ανθρωποι ειναι κ πιο ευαλωτοι,πιο ασταθεις,ξεγελιουνται κ πιο ευκολα,κτ,κτλ...δεν ειναι καταδικαστεο αυτο,απλα συμβαινει...
διαφωνω....μεγαλη κουβεντα μη λες...(μεγαλη μπουκια φαε)Καταδικαστεο ειναι ρε φιλε. Να βαλουν μυαλο και να δινουν περισσοτερη σημασια.
μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μη λες ;)Καταδικαστεο ειναι ρε φιλε. Να βαλουν μυαλο και να δινουν περισσοτερη σημασια.