dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι...αν κ εχω δουλεια...Στο βιογραφικό σου τα έβαλες?
εσυ εχεις ομως?ή ακομη ψαχνεσαι?
ναι...αν κ εχω δουλεια...Στο βιογραφικό σου τα έβαλες?
πας καλα ρε μαλακα...?![]()
καταρχην ρε τσουτσεκι γραφω απο το 08 ,με κριτικες κ πορνορεπορταζ απο Θεσ/κη,Καρδιτσα,Τρικαλα,Λαρισα,Αθηνα...
εσυ τοτε που ησουν παλικαρι μου>?στο πουθενα...
κ επειδη σε ''τρωει'',τον παπια ψηφισα...αλλα μαλλον μαλακια εκανα...εσενα δαγκωτο επρεπε να βαλω...
πιστευω μπορει να το γυρισει ο μπολντης εχει τις δυνατοτητεςαπεχω δεν μπορω να ψηφισω εσας τους δυο!
εσυ θα φορεσεις το στεμμα απ οτι ακουω...δεν πειραζει,ου γαρ οιδασι τι ποιουσι ;)
δεν φανηκε ακομα,τον περιμενουμεΠΟΥ ΕΊΝΑΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο η μαντσεστερ τα κανει αυτα μαν και ο μπαοκ....πιστευω μπορει να το γυρισει ο μπολντης εχει τις δυνατοτητες
θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κ ο φτωχος....πιστευω μπορει να το γυρισει ο μπολντης εχει τις δυνατοτητες
λες ε; θα δειξειπιστευω μπορει να το γυρισει ο μπολντης εχει τις δυνατοτητες
και ο παπιας στον ημιτελικο ;)μονο η μαντσεστερ τα κανει αυτα μαν και ο μπαοκ....![]()
τα πηρες ε;θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κ ο φτωχος....
ο Μπολντης ακομη κ στο τι ψηφισα ηταν 100% σιγουρος...![]()
στον κωλο σου εψαξες;ΜΉΠΩς ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΎΒΕΤΕ![]()
![]()
![]()
οχι...απλα δεν τον ειχα για τοσο ΄΄ακυρο΄΄ στις αποψεις του...οσο ζεις μαθαινεις... ;)τα πηρες ε;
εμειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις; οχι βεβαια!!!!ΜΉΠΩς ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΎΒΕΤΕ![]()
![]()
![]()
βεβαια,οτι λεει,ισχυει κ γι αυτονοχι...απλα δεν τον ειχα για τοσο ΄΄ακυρο΄΄ στις αποψεις του...οσο ζεις μαθαινεις... ;)
οχι...απλα δεν τον ειχα για τοσο ΄΄ακυρο΄΄ στις αποψεις του...οσο ζεις μαθαινεις... ;)
γιατι ρε εχεις συμφωνησει με κανεναν εδω μεσα σε κατι;ρε φιλε πολυ ευαισθητος εισαι στην διαφωνια αραξε απλα δεν συμφωνουμε. Το ποιος εχει δικιο θα το δειξει η πορεια. Εγω προτιμω να μην ειμαι εγωιστης και να μαθαινω απο τα λαθη των γυρων μου δεν χρειαζεται να τα ξανακανω. Εσυ αμα θες τραβα και καντα.
συγκινητικη η προσπαθεια του μικρομπολντη....αλλα παρολο το ρεσιταλ μαλακιας που εδωσε στις τελευταιες σελιδες δεν καταφερε να μειωσει τη διαφορα αισθητα, παραμενει σε υψηλα επιπεδα της ταξης των 52 κλωνων![]()
γιατι ρε εχεις συμφωνησει με κανεναν εδω μεσα σε κατι;