dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Ζητω ο Νωντας...Όντως....γαμήθηκε στις μαλακίες.....αλλά δεν γυρνάει.....
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ζητω ο Νωντας...Όντως....γαμήθηκε στις μαλακίες.....αλλά δεν γυρνάει.....
![]()
γιατι ρε εχεις συμφωνησει με κανεναν εδω μεσα σε κατι;
τυπε το ατι συνεχιζει να καλπαζεισυγκινητικη η προσπαθεια του μικρομπολντη....αλλα παρολο το ρεσιταλ μαλακιας που εδωσε στις τελευταιες σελιδες δεν καταφερε να μειωσει τη διαφορα αισθητα, παραμενει σε υψηλα επιπεδα της ταξης των 52 κλωνων
ο μεγας παικτης ΠΠος βλεποντας τη διαφορα να μειωνεται εστω και ελαχιστα μπηκε ξανα για να δειξει στον μικρο μπολντη ποιος ειναι ο αρχηγος στη μαλακια![]()
![]()
μαθε τον μικρο μπαλιτσα ΠΠε![]()
εννοειται οτι δεν συμφωνουμε...απλα μην το παιζει ξερολας,γιατι αυτο το συμπερασμα βγαινει απο τα γραφομενα σου...ξεκαβαλα λιγο....ρε φιλε πολυ ευαισθητος εισαι στην διαφωνια αραξε απλα δεν συμφωνουμε. Το ποιος εχει δικιο θα το δειξει η πορεια. Εγω προτιμω να μην ειμαι εγωιστης και να μαθαινω απο τα λαθη των γυρων μου δεν χρειαζεται να τα ξανακανω. Εσυ αμα θες τραβα και καντα.
με ποιον; με τον αχαχουχα;Πολλες φορές.
τυπε ειναι ακυρη η ψηφοφορια εχω ινφο για παραγκα....τυπε το ατι συνεχιζει να καλπαζει
εννοειται οτι δεν συμφωνουμε...απλα μην το παιζει ξερολας,γιατι αυτο το συμπερασμα βγαινει απο τα γραφομενα σου...ξεκαβαλα λιγο....
κ ασε τις μαλακιες σε μενα,γιατι εκανες καθαρα προσωπικη επιθεση σε προηγουμενο σου ποστ.
με ποιον; με τον αχαχουχα;
ναι για αυτο επεσες εξω στο τι ψηφισα...Ξερολας δεν το παιζω απλα σε καποια πραγματα ειμαι σιγουρος. Οταν δεν ξερω κάτι λεω δεν το ξέρω.
με μενα οταν του ελεγα οτι ο νωντας ειναι για τον πουτσομε ποιον; με τον αχαχουχα;
ολα στην φορα τυπετυπε ειναι ακυρη η ψηφοφορια εχω ινφο για παραγκα....
αυτο ειναι βλασθημια... :Sμε μενα οταν του ελεγα οτι ο νωντας ειναι για τον πουτσο
δις ις σπαρτααυτο ειναι βλασθημια... :S
Πες το ;)ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζητω ο Νωντας...![]()
ο στεκας72 εχει μετοχες σε γνωστο στοιχηματικο λονδρεζικο γραφειο και αυτην την στιγμη εχει βγαλει λεφτα απο τον εδω διαγωνισμο....θα βγαλω και σχετικο βιντεο σε λιγο απο την στιγμη που συνεληφθη να πονταρει χαμηλα σε ΠΠ ενω παρεσυρε τα αγγλακια να πονταρουν στο αουτσαιντερ μπολντη με κερδοσκοπικες αποδοσεις διαδιδοντας οτι αυτος θα ειναι σιγουρος τροπαιουχος λογω προιστοριαςολα στην φορα τυπε![]()