redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και πως το καταλαβαινεις ;μολις παρουν την πρωτη βράσει ;)
και πως το καταλαβαινεις ;μολις παρουν την πρωτη βράσει ;)
Ετσι πρεπει να τα τρως τα αυγα εσυ,να παρεις και κανα κιλογια μελατα ποση ωρα θελουν βρασιμο τυπε; γιατι παντα σφυχτα μου βγαινουν :S
Βαζεις κρύο ή χλιαρό νερο?για μελατα ποση ωρα θελουν βρασιμο τυπε; γιατι παντα σφυχτα μου βγαινουν :S
Κάνει το νερο φουσκάλεςκαι πως το καταλαβαινεις ;
κρυοΒαζεις κρύο ή χλιαρό νερο?
και πως το καταλαβαινεις ;
δεν τρωω αυγα εχω χοληστερινηΟύτε αβγό δεν ξέρεις να φτιάχνεις ρε αχαιρευτε;
δεν φταιω εγω τυπε, εντολες εκτελω..Κότα λυράτη,σταμ90.......θα σε πάω πίπα - κώλο και εγώ από εδώ και πέρα.......για να μάθεις.......μου ήρθαν διάφορα πμ,για πάρτη σου και τον ρόλο που έχεις παίξει (ξέρεις εσύ σε τι,είσαι έξυπνος).....θα σε ξεβρακώσω όμως!
Ρε μαλακα εισαι τετοιο πουστρακι;Και δεν στο ειχα.δεν φταιω εγω τυπε, εντολες εκτελω..
Ρε μαλακα εισαι τετοιο πουστρακι;Και δεν στο ειχα.
υπουλος ο κοτοσταμουλης τυπε :SΡε μαλακα εισαι τετοιο πουστρακι;Και δεν στο ειχα.
σαλτα γαμησου ρε μαλακα και εσυ, με ξερετε και απο εχτες?Ρε μαλακα εισαι τετοιο πουστρακι;Και δεν στο ειχα.
Οκτώ λεπτα κρύο και τέσσερα χλιαρο.
Γιατι τύπε, βιαζεσαι?Ε γαμηθητε ή να τα πειτε ή πμ μεταξύ σας![]()
εδω παιζετε ολοκληρο παρασκηνιο και δεν εχουμε ιδεα :'(Γιατι τύπε, βιαζεσαι?
3 λεπτά και 45 δευτέραγια μελατα ποση ωρα θελουν βρασιμο τυπε; γιατι παντα σφυχτα μου βγαινουν :S
Ρε μουνι γιατι στενοχωρησες τον φιλο μου τον μπιλ;α ρε μουνακια,μου την φερατε εε?![]()
τελοσπαντων...
Μπιλι περιμενω πμ σου αυριο, και που εισαι ασε της απειλες και τα κοτοσταμουλη, και ελα να σου πω χαρτι και καλαμαρι τι εχει γινει...
δεν εκανα κατι τρομερο...Ρε μουνι γιατι στενοχωρησες τον φιλο μου τον μπιλ;