κοτοσταμουλη δαγκωτο μαλακας με πατεντα
Μετά τις γιορτές θα τα πούμε με τον κλαρινάκια..........θα φάει καλά από εμένα....νομίζει ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει...... :S
κοτοσταμουλη δαγκωτο μαλακας με πατεντα
τι εγινε ρε τυπε?.νομίζει ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει...... :S
οι κλωνοι σου τι θα ψηφισουν?νωντομεμοσαν ......παει για καθαρη νικη καθαρες λυσεις....αλα σημιτη κατασταση.....
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εγινε ρε τυπε?![]()
ξεφτυλισε τον τον κυαλακια, το αξιζει ;) οταν τα λεγαμε τοσο καιρο δε μας πιστευατε ;)Θα γίνει της πουτάνας αν πω τώρα......θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα........σόρρυ.........ξέρεις ότι όταν λέω κάτι,έχω λόγο......![]()
Θα γίνει της πουτάνας αν πω τώρα......θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα........σόρρυ.........ξέρεις ότι όταν λέω κάτι,έχω λόγο......![]()
λιγα τα ψωμια του τυπε :Sξεφτυλισε τον τον κυαλακια, το αξιζει ;) οταν τα λεγαμε τοσο καιρο δε μας πιστευατε ;)
Θα γίνει της πουτάνας αν πω τώρα......θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα........σόρρυ.........ξέρεις ότι όταν λέω κάτι,έχω λόγο......![]()
ξεφτυλισε τον τον κυαλακια, το αξιζει ;) οταν τα λεγαμε τοσο καιρο δε μας πιστευατε ;)
Θα τα βαλεις ρε τυπε με τα 101 μυικα κιλα που λιωνει νωντοτυπους με τα μπρατσακια του;Μετά τις γιορτές θα τα πούμε με τον κλαρινάκια..........θα φάει καλά από εμένα....νομίζει ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει...... :S
Θα τα βαλεις ρε τυπε με τα 101 μυικα κιλα που λιωνει νωντοτυπους με τα μπρατσακια του;
Θα τα βαλεις ρε τυπε με τα 101 μυικα κιλα που λιωνει νωντοτυπους με τα μπρατσακια του;
ολα καλα μικρε?κανε μια καταθεση ψυχης ρε κοτοσταμουλη να γουσταρουμε
κανε μια καταθεση ψυχης ρε κοτοσταμουλη να γουσταρουμε
τι αβαταρ ειναι αυτο τυπε?Κότα λυράτη,σταμ90.......θα σε πάω πίπα - κώλο και εγώ από εδώ και πέρα.......για να μάθεις.......μου ήρθαν διάφορα πμ,για πάρτη σου και τον ρόλο που έχεις παίξει (ξέρεις εσύ σε τι,είσαι έξυπνος).....θα σε ξεβρακώσω όμως!