Σταματα να παριστανεις το καλο παιδι. ;)δεν εκανα κατι τρομερο...
Εγω ολα αυτα τα κανω για χαβαλε...εαν ο ιδιος το πηρε στα σοβαρα εγω δεν φταιω.. για μενα χαβαλες ειναι..
Ντροπη σου.
Σταματα να παριστανεις το καλο παιδι. ;)δεν εκανα κατι τρομερο...
Εγω ολα αυτα τα κανω για χαβαλε...εαν ο ιδιος το πηρε στα σοβαρα εγω δεν φταιω.. για μενα χαβαλες ειναι..
ναι ναι...Σταματα να παριστανεις το καλο παιδι. ;)
Ντροπη σου.![]()
Το παει για διαγραφη ο Μπιλακος. Μπραβο σου.ναι ναι...![]()
![]()
![]()
δεν θα διαγραφει.. θα τα βρουμε...Το παει για διαγραφη ο Μπιλακος. Μπραβο σου.![]()
Πισοπλατες μαχαιριες...... Πες την θεση σου.δεν θα διαγραφει.. θα τα βρουμε...
τιποτα σπουδαιο..Πισοπλατες μαχαιριες...... Πες την θεση σου.![]()
τι του εκανε ο σταμ τυπε?Το παει για διαγραφη ο Μπιλακος. Μπραβο σου.![]()
εγω? τιποτα... αλλα ατομα..τι του εκανε ο σταμ τυπε?![]()
Να πει ο Σταμ. Εκτος αμα ειναι κοτα.τι του εκανε ο σταμ τυπε?![]()
δεν ειναι η ωρα τωρα...Να πει ο Σταμ. Εκτος αμα ειναι κοτα.![]()
Ντροπή σου,τίποτα άλλο.....................σε σιχάθηκε η ψυχή μου......εγώ ήμουν ο μόνος που έλεγα "μην πειράζετε τον stam90"........είσαι αηδία,μου έρχεται εμετός......σαλτα γαμησου ρε μαλακα και εσυ, με ξερετε και απο εχτες?
θα τα βρω με τον μπιλακο μονος μου..
με πμ, ωραια και πολιτισμενα μπορεις να συζητησεις?Ντροπή σου,τίποτα άλλο.....................σε σιχάθηκε η ψυχή μου......εγώ ήμουν ο μόνος που έλεγα "μην πειράζετε τον stam90"........είσαι αηδία,μου έρχεται εμετός......
εγω? τιποτα... αλλα ατομα..
θα τα πουμε με την σειρα τους..
Τέλος τα πμ φίλε.......με ξέρεις τόσο καιρό.....και με μαχαίρωσες πισώπλατα.......με πμ, ωραια και πολιτισμενα μπορεις να συζητησεις?
πες μου να σου πω εαν ειναι αληθεια..
Μιλα ρε Μπιλυ, πες τα ολα.Δεν έχεις τα @@ να πεις................ντροπή σου και πάλι......είσαι το χειρότερο άτομο εδώ μέσα,απλά και σταράτα! Να ξέρεις όμως,ότι τα ξέρασαν όλα και τα έμαθα......και πάλι ντροπή σου...................αίσχος........
Ξεμπροστιασε τον εδω να τα μαθουμε ολα.Αν και μπορει να ειναι και ψεμα οτι εχεις μαθει.Δεν έχεις τα @@ να πεις................ντροπή σου και πάλι......είσαι το χειρότερο άτομο εδώ μέσα,απλά και σταράτα! Να ξέρεις όμως,ότι τα ξέρασαν όλα και τα έμαθα......και πάλι ντροπή σου...................αίσχος........
αυτο τον ρωταω και μου λεει ντροπη μου και ντροπη μου...Ξεμπροστιασε τον εδω να τα μαθουμε ολα.Αν και μπορει να ειναι και ψεμα οτι εχεις μαθει.
α ρε μουνακια,μου την φερατε εε?![]()
τελοσπαντων...
Μπιλι περιμενω πμ σου αυριο, και που εισαι ασε της απειλες και τα κοτοσταμουλη, και ελα να σου πω χαρτι και καλαμαρι τι εχει γινει...